COŞUL MEU
Coşul este gol

NVR 4K Hikvision DS-7608NI-I2 (8 canale, 80Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Cod: K22083
Retras din ofertă
NVR 8 canale Hikvision DS-7608NI-SE 40 mbps
NVR 4K Hikvision DS-7608NI-I2
NVR 8 canale Hikvision DS-7608NI-SE 40 mbps
Vedere din spate

NVR 8 canale Hikvision DS-7608NI-SE 40 mbps
Telecomanda inclusă
NVR 8 canale Hikvision DS-7608NI-SE 40 mbps
Vedere a accesoriilor incluse (1)
NVR 8 canale Hikvision DS-7608NI-SE 40 mbps
Vedere a accesoriilor incluse (2)
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluții înregistrare de până la 12 MP
 • Rezoluții ale ieșirilor independente: HDMI - până la 4k@30/60 Hz și VGA până la 1080p@60Hz
 • Lățime bandă max. (intrare/ieșire): 80/256 Mbps
 • Suport pentru până la 8 camere IP (Hikvision sau compatibile-ONVIF)
 • Redare sincronizată ale înregistrărilor de la cele 8 canale
 • Loc pentru 2 harduri SATA, capacitate individuală de până la 6 TB
 • Suport pentru compresiile video H.265/H.264+/H.264/MPEG4
 • Funcții VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.)
 • Suport pentru funcția ANR
 • Canal 0 - posibilitatea de monitorizare ale tuturor camerelor cu cerințe de lățime de bandă redusă
 • Interfață USB 2.0, USB 3.0 și RS232
 • Intrări/ieșiri de alarmă: 4/1
 • Monitorizarea statutului rețelei LAN, camerelor, hard diskurilor
Cel mai nou firmware aici.
Hikvision DS-7608NI-I2 este un video recorder modern de rețea IP capabil să monitorizeze, înregistreze și să redea imagini de la 8 camere de supraveghere IP cu rezoluții megapixel, până la 12 MP. Acest NVR are ieșiri HDMI (4k) și VGA(1080) ce pot fi conectate direct la un monitor, fără a mai fi nevoie de un calculator. Datorită sistemului de operare încorporat - Linux, NVR-ul funcţionează stabil şi este rezistent la atacuri cibernetice şi viruşi.
Două porturi SATA permit utilizatorului să instaleze, 2 harduri, fiecare putând avea o capacitate maximă de 6 TB. Hardurile pot fi compuse într-un singur grup sau unul din ele poate lucra redundant sau read-only pentru a crește securitatea înregistrărilor. Utilizatorul poate seta limita de stocare și să atribuie volum diferit individual pentru canale. Adițional, NVRul suportă matrici de genul NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În caz de suprascriere, datele noi se vor scrie peste cele mai vechi înregistrări. Porturile USB incorporate permit conectarea unui stick de memorie sau hard extern pentru a putea copie eventualele date necesare.
Înregistrarea locală și transmisia pe rețea folosesc metodele de compresie H.265,H.264 sau H.264+. Encodările H.265 sau H.264+ (în special eficiente în cazul scenelor statice sau cvasi-statice) permit o rată de compresie mai mare cu o păstrare a calității imaginii mai bună în comparație cu H.264.
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Cu funcția ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP dotată cu card de memorie poate înregistra și în absența unei conexiuni la rețea. După restabilirea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele de pe NVR. Această funcție asigură acoperirea tuturor evenimentelor de alarmă chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Meniul NVR-ului a fost conceput în așa manieră încât acesta să poate fi folosit și de cei mai ne experimentați utilizatori, având un meniu foarte facil, utilizatorii pot efectua schimbări rapide ale setărilor. Atât structura funcțiilor utilizate în mod obișnuit și designul grafic îndeplinesc cele mai înalte standarde actuale. Suportul pentru Firefox, Opera, Safari elimină necesitatea instalării componentelor ActiveX.
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Controlul asupra NVR-ului se face prin intermediul unui web-browser, sau cu ajutorul aplicaţiilor dedicate: iVMS 4200 (computer), iVMS 4500 (smartphone).
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile şi camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creând hărți electronice pe mai multe nivele.
iVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru smartphone-uri care rulează pe sisteme de operare Windows Phone, Android sau iOS. Aceasta poate fi utilizată pentru monitorizarea live și redarea imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri şi camere IP prin intermediul rețelelor Wi-Fi, 2G sau 3G.
Fereastra Device Information din aplicaţia iVMS-4500
Fereastra Live View din aplicaţia iVMS-4500

Ezviz (EasyVision) este un serviciu gratuit care poate fi activat de utilizatorii NVR-urilor și camerelor IP produse de Hikvision. Acest serviciu gratuit permite utilizatorilor accesul simplu prin internet la sistemul de supraveghere, fără a face port forwarding pe router. Pentru a activa accesul de la distanță, utilizatorul trenuie să conecteze dispozitivul la rețea (necesită o adresă IP rutabilă și setări în gateway). Următorul pas este crearea unui cont de utilizator pe www.ezviz7.com. Astfel dispozitivele din reţeaua locală cu (compatibile cu serviciile Ezviz) vor putea fi accesate de oriunde prin intermediul internetului. Contul poate găzdui dispozitive într-o rețea locală (cu serviciu Ezviz activat). Dispozitivele vor fi disponibile de oriunde prin intermediul internetului.
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea în camerele IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor + + Hikvision +++ în rețeaua locală. Software-ul de căutare a dispozitivului de rețea poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în aplicația *** SADP - instrument LAN pentru organizarea sistemelor CCTV bazate pe articolul www.dipolnet.ro/bib317.htm***.
Specificaţii tehnice:
Nume/ModelHikvision DS-7608NI-I2
CodK22083
StandardIP
Număr canale
8
Stream date max. (intrare/ieșire) [Mb/s]80 / 256
Conexiuni la distanță
până 128 concomitente
Interfață HDD Max. 2x 6TB SATA HDD
Ieșiri video
HDMI, VGA
Moduri rezoluție HDMI/VGAHDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080)
Rezoluție maximă înregistrări12 MP
Redare sincronizatăde la 8 canale 
Decodare (previzualizare live)
canale 2x 4k / 8x 1080p 
Monitorizare disc S.M.A.R.T. yes
Marci camere suportate
ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF or PSIA
Port Ethernet 
RJ-45 10/100/1000 Mb/s (Auto)
Compresii video
H.265/H.264+/H.264/MPEG4
Opțiuni înregistrareContinuu, program, detecție mișcare, VCA
ProtocoaleTCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
Arhivarememorie USB, server
ANRDa
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
4 / 1
Alți conectori
USB 2.0, USB 3.0, RS-232
Platforme acces mobil
Android, iOS, WindowsMobile
Browsere compatibile
IE, Firefox, Opera, Safari, itp.
Temperaturi funcționare-10°C ... 55°C
Consum curent
<15 W (fără HDD)
Alimentare
12 VDC (AC/DC adapter incl.)
Dimensiuni (W x D x H)380 x 290 x 45 mm
Greutate3 kg

 

Retras din ofertă
 
NVR 4K Hikvision DS-7608NI-I2 (8 canale, 80Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Cod: K22083
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.