NVR 4K Hikvision DS-7608NI-I2/8P (8 canale, 160Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)

Cod: K22086
2688,82 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
2688,82 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Hikvision DS-7608NI-I2/8P este un video recorder modern de rețea IP capabil să monitorizeze, înregistreze și să redea imagini de la 8 camere de supraveghere IP cu rezoluții megapixel, până la 12 MP. Acest NVR are ieșiri HDMI (4k) și VGA(1080) ce pot fi conectate direct la un monitor, fără a mai fi nevoie de un calculator, ce pot fi conectate direct la un monitor, fără a mai fi nevoie de un calculator, de notat este că cele două ieşiri video funcţionează independent una faţă de cealaltă. Datorită sistemului de operare încorporat - Linux, NVR-ul funcţionează stabil şi este rezistent la atacuri cibernetice şi viruşi. Două porturi SATA permit utilizatorului să instaleze, 2 harduri, fiecare putând avea o capacitate maximă de 6 TB. Hardurile pot fi compuse într-un singur grup sau unul din ele poate lucra redundant sau read-only pentru a crește securitatea înregistrărilor. Utilizatorul poate seta limita de stocare și să atribuie volum diferit individual pentru canale. Adițional, NVRul suportă matrici de tipul NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În caz de suprascriere, datele noi se vor scrie peste cele mai vechi înregistrări. Porturile USB incorporate permit conectarea unui stick de memorie sau hard extern pentru a putea copie eventualele date necesare. Înregistrarea locală și transmisia pe rețea folosesc metodele de compresie H.265,H.264 sau H.264+. Encodările H.265 sau H.264+ (în special eficiente în cazul scenelor statice sau cvasi-statice) permit o rată de compresie mai mare cu o păstrare a calității imaginii mai bună în comparație cu H.264.
• Rezoluții înregistrare de până la 12 MP
• Rezoluții ale ieșirilor independente: HDMI - până la 4k@30/60 Hz și VGA până la 1080p@60Hz
• Lățime bandă max. (intrare/ieșire): 80/256 Mbps
• Suport pentru până la 16 camere IP (Hikvision sau compatibile-ONVIF)
• Redare sincronizată ale înregistrărilor de la cele 16 canale
• Loc pentru 2 harduri SATA, capacitate individuală de până la 6 TB
• Suport pentru compresiile video H.265/H.264+/H.264/MPEG4
• Funcții VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.)
• Suport pentru funcția ANR

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-7608NI-I2/8P este un video recorder modern de rețea IP capabil să monitorizeze, înregistreze și să redea imagini de la 8 camere de supraveghere IP cu rezoluții megapixel, până la 12 MP. Acest NVR are ieșiri HDMI (4k) și VGA(1080) ce pot fi conectate direct la un monitor, fără a mai fi nevoie de un calculator, ce pot fi conectate direct la un monitor, fără a mai fi nevoie de un calculator, de notat este că cele două ieşiri video funcţionează independent una faţă de cealaltă.
NOTE! Current software version is available
Key features:
 • Rezoluții înregistrare de până la 12 MP
 • Rezoluții ale ieșirilor independente: HDMI - până la 4k@30/60 Hz și VGA până la 1080p@60Hz
 • Lățime bandă max. (intrare/ieșire): 160/256 Mbps
 • Suport pentru până la 16 camere IP (Hikvision sau compatibile-ONVIF)
 • Redare sincronizată ale înregistrărilor de la cele 8 canale
 • Loc pentru 2 harduri SATA, capacitate individuală de până la 6 TB
 • Suport pentru compresiile video H.265/H.264+/H.264/MPEG4
 • Funcții VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.)
 • Suport pentru funcția ANR
 • Interfață USB 2.0, USB 3.0 și RS232
 • Intrări/ieșiri de alarmă: 4/1
 • Monitorizarea statutului rețelei LAN, camerelor, hard diskurilor
Suportă VCA Smart Event
NVR-ul are suport pentru alarme VCA (de exemplu, trecerea liniei, detectarea intruziunilor, intrarea și ieșirea din zonă etc.) care pot fi generate și trimise de camerele IP Hikvision. Pentru a utiliza această funcționalitate, camera trebuie să furnizeze tipul de alarmă VCA dat. După îndeplinirea criteriului de declanșare, poate fi declanșată o anumită acțiune de alarmă, de exemplu: declanșarea ieșirii alarmei, trimiterea unui e-mail, notificarea centrului de monitorizare etc. în funcție de configurație. Analiza extinsă permite implementarea unor proiecte mai avansate, căutarea rapidă a evenimentelor interesante și înregistrarea inteligentă, care este asociată cu economisirea spațiului pe hard disk.
Suporă camere IP cu funcție AcuSense și Motion Detection 2.0
Camerele din seria AcuSense echipate cu algoritmul Motion Detection 2.0 pot fi conectate la NVR. Sistemul de detectare a mișcării 2.0 poate analiza evenimentele cu mișcare în ceea ce privește încadrarea sursei de mișcare ca persoană sau vehicul. Datorită acestui lucru, notificările de alarmă sunt filtrate și alarmele false sunt blocate. Înregistrările salvate pe NVR pot fi căutate ușor și rapid după criterii tip om/vehicul.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică H.264
iVMS-4200 client software
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Fereastra de logare în programul iVMS-4200 (v3)
Acces din cloud P2P - Hik-Connect
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea inregistrarilor este garantata multumita functiei ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Ecranul principal al programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-7608NI-I2/8P
Tip produs NVR
tip Standard
Marcă Hikvision
Serie Seria I
Parametrii
Nr. canale 8
Bandă operare Intrare MBps 80
Ieșire MBps 256
Moduri de ieșire HDMI/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 12 (32 and 24 are available for 1 channel with UltraHD mode enabled. Available then are max. 24 channels)
două fluxuri de înregistrare Yes
redare sincronă 8 channels
rezolutie maximă de decodare 2 canale 4K, 4 canale 8 MP, 8 canale 4 MP
HDD Nr. interfețe SATA 2
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 10
USB 1
1
Audio bidirecțional Yes
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Yes
Alarmă Intrare 4
Ieșire 1
Ethernet 1 × RJ-45 10/100/1000 Base-T
Comutator PoE încorporat Yes
PoE număr porturi 8 × RJ-45 10/100 Base-T
standard PoE 802.3af/at
Putere ieșire W max. 120
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Remote
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTPS, iSCSI, NFS, NTP, SADP, SMTP, TCP/IP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Yes
Funcții suplimentare ANR, POS
Alții
Alimentare electrică AC V 100...240
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 15
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Înălţime U
Dimensiuni (L × A × Î) mm 385 × 315 × 52
Greutate kg