NVR 4K 8 canale Hikvision DS-7608NI-K1/8P(C) (80 Mbps, 1 x SATA, VGA, HDMI, 8 x PoE, H.265/H.264)

Suport tehnic

Detalii

HikvisionDS-7608NI-K1/8P(C) este un NVR IP cu 8 canale, capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 8 camere IP cu rezoluții de până la 8 MP. Pentru a conecta direct și alimenta camerele IP, NVR-ul este prevazut cu un comutator PoE cu 8 porturi . Ieșirile video independente HDMI (până la 4K) și VGA (până la 1080p) pot oferi imagini cu layout-uri diferite. Fiecare monitor poate afișa videoclipul de la orice cameră, în orice format al ecranului. Două porturi SATA permit utilizatorului să instaleze două hard discuri, fiecare cu o capacitate de până la 8 TB. În plus, NVR-ul acceptă matrice de disc NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În cazul depășirii spațiului de disc, cele mai noi date sunt suprascrise peste vechile înregistrări. Porturile USB încorporate permit conectarea stick-urilor de memorie sau unor HDD-uri externe pentru a copia unele fișiere.
NVR ul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
ATENȚIE! Firmware-ul actualizat îl găsiți 
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluție de înregistrare până la 8 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K@30Hz,2K and 1080p/60Hz VGA până la 1080p@60Hz
 • Lățime maximă de bandă (intrare / ieșire): 80/80 Mbps
 • Suport pentru 8 Camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
 • Switch 8 porturi PoE încorporat,
 • Suport pentru 1 HDD SATA, cu până la 8 TB
 • Suport pentru compresia video H.265+/H.264+/MPEG4
 • Funcții VCA (detectarea feței, traversarea liniei virtuale, detectarea intruziunii zonei etc.)
 • Funcție ANR
 • 2 x USB 2.0
 • Porturi Ethernet: 1 x Rj 10100/1000 Mbps,
 • Aplicații iVMS-4200 și smartphone pentru PC, conectare prin Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • Acces via P2P cloud.
Compresia H.265(+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - compresie mai mare față de H.264
iVMS-4200 Aplicații client
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de logare a aplicației iVMS-4200 (v3)
Acces prin P2P cloud - Hik-Connect
Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android or iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) DVRs, NVRs, IP cameras, video intercoms prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea înregistrărilor garantată datorită funcției ANR
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol
Fereastra principală a aplicației SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-7608NI-K1/8P(C)
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Parametri
Nr. canale 8
Bandă funcționare Intrare MBps 80
Ieșire MBps 80
Moduri de ieșire HDMI/VGA Parallel
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 8
redare sincronă 8 canale
rezolutie maximă de decodare 1 canal 8 MP, 4 canale 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 8
USB 2
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Alarmă Ieșire 1
Ethernet 1 × RJ-45 10/100
Comutator PoE încorporat Da
PoE număr porturi 8 × RJ-45 10/100 Base-T
standard PoE 802.3af/at
Putere ieșire W max. 75
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, IPv4, IPv6, iSCSI, ISUPI, NFS, NTP, RTSP, SADP, SMTP, SNMP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR
Alții
Alimentare electrică DC V 48
DC W max. 90
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 10
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate admisă 95 or less (non-condensing)
Înălţime U 1
Dimensiuni (L × A × Î) mm 320 × 240 × 48
Greutate kg