NVR 4K 4 canale Hikvision DS-7604NI-K1(C) (40Mbps, 1xSATA, VGA, HDMI, H.265/H.264)

Suport tehnic

Detalii

NVR Hikvision DS-7604NI-SE 20 mbps
NVR 4K 4 canale Hikvision DS-7604NI-K1
NVR Hikvision DS-7604NI-SE 20 mbps
Vedere din spate

NVR Hikvision DS-7604NI-SE 20 mbps
Accesoriile incluse
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluție de înregistrare până la 8 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz, VGA până la 1080p @ 60Hz
 • Lățime maximă de bandă (intrare / ieșire): 40/80 Mbps
 • Suport pentru 4 Camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
 • Suport pentru compresia video H.265 /H.264+/H.264/MPEG4
 • Funcții VCA (detectarea feței, traversarea liniei virtuale, detectarea intruziunii zonei etc.)
 • Sprijin pentru funcția ANR
 • Canal 0 - posibilitatea de a monitoriza toate camerele cu solicitare minimă pentru lățimea de bandă a rețelei
 • 2x USB 2.02
 • Intrare / ieșire audio
 • Monitorizarea statusurilor LAN, camerelor, HDD-urilor
Hikvision DS-7604NI-K1 este un recorder video de rețea IP cu 4 canale, capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 4 camere IP cu rezoluții de până la 8 MP. Ieșirile video independente HDMI (până la 4K) și VGA (până la 1080p) pot oferi imagini cu layout-uri diferite. Fiecare monitor poate afișa videoclipul de la orice cameră, în orice format al ecranului. Portul SATA permite utilizatorului să instaleze 1 hard disc, cu o capacitate de până la 6 TB. În plus, NVR-ul acceptă matrice de disc NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În cazul depășirii spațiului de disc, cele mai noi date sunt suprascrise peste vechile înregistrări. Porturile USB încorporate permit conectarea stick-urilor de memorie sau unor HDD-uri externe pentru a copia unele fișiere.
H.265/H.265+ - compresie mai puternică față de compresia H.264, păstrând calitatea imaginii
Camera incorporează mai multe metode de compresie video, H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG. În comparație cu H.264, H.265 poate reduce la jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce prin ocuparea a mai puțin spațiu pe disc și extinderea timpului de retenție al materialelor filmate. H.265 + și H.264 + sunt standardele Hikvision bazate pe standardele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea reduc și mai mult fluxurile în majoritatea sistemelor de supraveghere video. Cu ajutorul algoritmilor avansati de compresie video, camera poate fi utilizată în sistemele IP CCTV bazate pe NVR-urile moderne care suportă standardul H.265 (seria DS-76/77/96NI-I/K suportă H.265+, H.265, H.264+, H.264). Desigur, camera poate funcționa și cu modele mai vechi care suportă H.264 (seria DS-76/77NI-E suportă H.264+, H.264).
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Cu funcția ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP dotată cu card de memorie poate înregistra și în absența unei conexiuni la rețea. După restabilirea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele de pe NVR. Această funcție asigură acoperirea tuturor evenimentelor de alarmă chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Meniul NVR-ului a fost conceput în așa manieră încât acesta să poate fi folosit și de cei mai ne experimentați utilizatori, având un meniu foarte facil, utilizatorii pot efectua schimbări rapide ale setărilor. Atât structura funcțiilor utilizate în mod obișnuit și designul grafic îndeplinesc cele mai înalte standarde actuale. Suportul pentru Firefox, Opera, Safari elimină necesitatea instalării componentelor ActiveX.
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Comunicarea cu NVR-ul poate fi setată printr-un browser web sau prin intermediul software-ului client gratuit: iVMS 4200 (computere), iVMS 4500 sau Hik-Connect (smartphone-uri). De asemenea, utilizatorii pot accesa dispozitivul prin intermediul a două servicii gratuite de cloud: Ezviz și Hik-Connect (care este succesorul lui HikDDNS).
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile şi camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creând hărți electronice pe mai multe nivele.
Vizualizarea panoului de control al aplicației iVMS-4200
iVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru smartphone-uri care rulează pe sisteme de operare Windows Phone, Android sau iOS. Aceasta poate fi utilizată pentru monitorizarea live și redarea imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri şi camere IP prin intermediul rețelelor Wi-Fi, 2G sau 3G.
Fereastra Informații dispozitiv
aplicația iVMS-4500
Vedere live în
aplicația iVMS-4500
Utilizatorii pot folosi gratuit serviciul Hik-Connect , care oferă acces de la distanță, la dispozitiv. Este necesar să creați un cont Hik-Connect cont și adăugați dispozitivele. Serviciul poate fi operat printr-un browser sau aplicații web (pentru un PC și un smartphone).
Ezviz (EasyVision) este un serviciu gratuit care poate fi activat de utilizatorii NVR-urilor și camerelor IP produse de Hikvision. Acest serviciu gratuit permite utilizatorilor accesul simplu prin internet la sistemul de supraveghere, fără a face port forwarding pe router. Pentru a activa accesul de la distanță, utilizatorul trenuie să conecteze dispozitivul la rețea (necesită o adresă IP rutabilă și setări în gateway). Următorul pas este crearea unui cont de utilizator pe www.ezviz7.com. Astfel dispozitivele din reţeaua locală cu (compatibile cu serviciile Ezviz) vor putea fi accesate de oriunde prin intermediul internetului. Contul poate găzdui dispozitive într-o rețea locală (cu serviciu Ezviz activat). Dispozitivele vor fi disponibile de oriunde prin intermediul internetului.
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea în camerele IP Hikvision și a DVR-urilor / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Instrumentul de căutare a dispozitivului de rețea poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate despre software și utilizarea acestuia sunt conținute în aplicația SADP - instrumente LAN pentru organizarea sistemelor CCTV bazate pe echipamente Hikvision.
Specificaţii tehnice:
Nume / ModelNVR 4K 4 canale Hikvision DS-7604NI-K1 (40Mbps, 1xSATA, VGA, HDMI, H.265/H.264)
CodK22044
StandardIP
Număr de canale4
Max. Intrare / ieșire flux de date [Mb / s]40/80
Conexiuni de la distanțăpână la  to 128
HDD 1x SATA HDD ( maxim 6 TB)
Ieșiri videoHDMI, VGA
Rezoluție HDMI / VGA HDMIHDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080)
Rezoluție de înregistrare 8 MP
Redare sincron 

de la 4 canale

Decodare (previzualizare live) 2x 4k, 8x 1080p channels
S.M.A.R.T. Monitorizare disc Da
Camere suportate ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF or PSIA
Port Ethernet RJ-45 10/100 Mb/s (Auto)
Compresie videoH.265/H.264+/H.264/MPEG4
Opțiuni de înregistrare Continuă, programare, detectare mișcare, VCA
Protocoale TCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
Arhivarestick USB , cloud
ANRDA
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
-/-
Alti conectori 1x USB 2.0, 1x USB 3.0
Platforme mobile de acces Android, iOS, WindowsMobile
Browsere compatibile IE, Firefox, Opera, Safari, ...
Temperatură de funcționare -10°C ... 55°C
Consum
<10 W (fără HDD)
Alimentare
12 VDC 
Dimensiuni (W x D x H)260 x 225 x 48
Greutate1.45 kg

 

Specificații

Model DS-7604NI-K1(C)
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Parametri
Nr. canale 4
Bandă funcționare Intrare MBps 40
Ieșire MBps 80
Moduri de ieșire HDMI/VGA Parallel
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 8
redare sincronă 4 canale
rezolutie maximă de decodare 1 canal 8 MP, 4 canale 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 8
USB 2
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Ethernet 1 × RJ-45 10/100
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTPS, iSCSI, NFS, NTP, SADP, SMTP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR
Alții
Alimentare electrică DC V 12
DC W max. 18
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 10
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate admisă 95 or less (non-condensing)
Înălţime U 1
Dimensiuni (L × A × Î) mm 320 × 240 × 48
Greutate kg