NVR 4K 4 canale Hikvision DS-7604NI-K1/4P(B) (40Mbps, 4xPoE, H.265)

Suport tehnic

Detalii

NVR Hikvision DS-7604NI-SE 20 mbps
NVR 4K 4 canale Hikvision DS-7604NI-K1/4P(B)
NVR Hikvision DS-7604NI-SE 20 mbps
Vedere a conectorilor

NVR Hikvision DS-7604NI-SE 20 mbps
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluție de înregistrare de până la 8 MP
 • Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz, VGA până la 1080p @ 60Hz
 • Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire): 40/80 Mbps
 • Suport pentru 4 camere IP (compatibile cu Hikvision sau ONVIF)
 • Switch PoE cu 4 porturi încorporat
 • Suport pentru HDD SATA de până la 6 TB
 • Suport pentru compresia video H.265+/H.265/H.264+/H.264
 • Funcții VCA (detectarea feței, traversarea liniei virtuale, detectarea intruziunii zonei etc.)
 • Sprijin pentru funcția ANR
 • 2x USB 2.0
 • Intrare / ieșire audio
 • Monitorizarea statutului rețelei LAN, camere, HDD
NVR Hikvision DS-7604NI-K1/4P(B) este un video recorder modern de rețea IP capabil să monitorizeze, înregistreze și să redea imagini de la 4 camere de supraveghere IP cu rezoluții megapixel, până la 8 MP. Acest model are incorporat un switch PoE de 4 porturi pentru conectarea directă a camerelor. Ieșirile HDMI independentă (rezoluție până la 4K) și VGA (rezoluție până la 1080p) pot reda imagini cu diferite așezări de ecran. Fiecare monitor poate afișa video de la orice cameră din sistem, în orice diviziune a ecranului. Portul SATA permite utilizatorului să instaleze un hard disce cu o capacitate de până la 6 TB. Adițional, NVR-ul este compatibil cu servere NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În cazul în care hard discurile se vor umple, înregistrările noi se vor suprascrie cu cele mai vechi din sistem. Portul USB incorporat permite conectarea unui stick sau hard exterior pentru copierea unor fișiere.
H.265/H.265+ - parametrii de compresie mai buni cu păstrarea calității redată de compresia H.264
Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265 +, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265 + și H.264 + sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Meniul NVR-ului a fost conceput în așa manieră încât acesta să poate fi folosit și de cei mai ne experimentați utilizatori, având un meniu foarte facil, utilizatorii pot efectua schimbări rapide ale setărilor. Atât structura funcțiilor utilizate în mod obișnuit și designul grafic îndeplinesc cele mai înalte standarde actuale. Suportul pentru Firefox, Opera, Safari elimină necesitatea instalării componentelor ActiveX.
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Comunicarea cu NVR-ul poate fi setată printr-un browser web sau prin intermediul software-ului client gratuit: iVMS 4200 (computere), iVMS 4500 sau Hik-Connect (smartphone-uri). De asemenea, utilizatorii pot accesa dispozitivul prin intermediul a două servicii gratuite de cloud: Ezviz și Hik-Connect (care este succesorul lui HikDDNS).
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile şi camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creând hărți electronice pe mai multe nivele.
Vedere a panoului de control din apletul iVMS-4200
iVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru smartphone-uri care rulează pe sisteme de operare Windows Phone, Android sau iOS. Aceasta poate fi utilizată pentru monitorizarea live și redarea imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri şi camere IP prin intermediul rețelelor Wi-Fi, 2G sau 3G.
Fereastra cu informații de echipament
în apletul iVMS-4500
Fereastra de monitorizare
din apletul iVMS-4500
Utilizatorii pot folosi gratuit serviciul Hik-Connect , care oferă acces de la distanță, la dispozitiv. Este necesar să creați Hik-Connect cont și adăugați dispozitivele. Serviciul poate fi operat printr-un browser sau aplicații web (pentru un PC și un smartphone).
Ezviz (EasyVision) este un serviciu gratuit care poate fi activat de utilizatorii NVR-urilor și camerelor IP produse de Hikvision. Acest serviciu gratuit permite utilizatorilor accesul simplu prin internet la sistemul de supraveghere, fără a face port forwarding pe router. Pentru a activa accesul de la distanță, utilizatorul trenuie să conecteze dispozitivul la rețea (necesită o adresă IP rutabilă și setări în gateway). Următorul pas este crearea unui cont de utilizator pe www.ezviz7.com. Astfel dispozitivele din reţeaua locală cu (compatibile cu serviciile Ezviz) vor putea fi accesate de oriunde prin intermediul internetului. Contul poate găzdui dispozitive într-o rețea locală (cu serviciu Ezviz activat). Dispozitivele vor fi disponibile de oriunde prin intermediul internetului.
SADP (Search Active Device Protocol) este un program oferit gratuit pe site-ul producătorului Hikvision, creat cu scopul de a facilita căutarea în reţeaua locală a camerelor IP și a DVR/NVR-urilor Hikvision. Tot cu ajutorul acestuia pot fi modificate setările de rețea ale echipamentelor IP Hikvision dar și mai important, parola de acces la echipament poate fi schimbată sau recuperată în caz de pierdere sau uitare. SADP este foarte util și atunci când în rețeaua locală sunt conectate deodată multe camere de supraveghere, situație care poate duce la apariția conflictelor IP. Programul funcţionează cu sistemele de operare Microsoft Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 2008 - 32/64-bit, Windows XP, Windows 2003 - 32-bit.
Specificaţii tehnice:
Nume/Model NVR 4K 4 canale Hikvision DS-7604NI-K1/4P(B)
CodK22045
StandardIP
Număr canale
4
Switch PoE incorporatda, 4 porturi
Rate date intrare/ieșire [Mb/s]40 / 80
Conexiuni simultane la distanțăpână la 128
Interfață HDD 1x SATA HDD (max. 8 TB)
Ieșiri video
HDMI, VGA
Moduri rezoluție HDMI/VGA HDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
VGA: Max. 1080p (1920 x 1080)
Rezoluție max. de înregistrare8 MP
Redare sincrode la 4 canale
Decodare (previzualizare live)
4 canale 1080p 
Monitorizare disc S.M.A.R.T. Da
Mărci camere suportate
ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF or PSIA
Port Ethernet RJ-45 10/100 Mb/s (Auto)
Compresie video
H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4
Opțiuni de înregistrare
Continuu, program, detecție mișcare, VCA
ProtocolTCP/IP, PPPoE, DNS, DDNS, NTP, SMPT, NFS, iSCSI, UPNP, RTSP
Arhivarestick de memorie USB, server
ANRDa
Audio IN/OUT
RCA 1 / 1
Alarm IN/OUT
- / -
Alți conectori
2x USB 2.0
Platforme mobile de acces
Android, iOS, WindowsMobile
Browser compatibil 
IE, Firefox, Opera, Safari, ...
Interval temperaturi funcționare-10°C ... 55°C
Consum curent
<10 W (fără HDD)
Standard PoE
IEEE 802.3 af/at
Alimentare
48 VDC (alimentator inclus)
Dimensiuni (W x D x H)315 x 240 x 48 mm
Greutate2.3 kg

Specificații

Model DS-7604NI-K1/4P(C)
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Parametri
Nr. canale 4
Bandă funcționare Intrare MBps 40
Ieșire MBps 80
Moduri de ieșire HDMI/VGA Parallel
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
VGA 1 px 1920 × 1080
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 8
redare sincronă 4 canale
rezolutie maximă de decodare 1 canal 8 MP, 4 canale 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 8
USB 2
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Ethernet 1 × RJ-45 10/100
Comutator PoE încorporat Da
PoE număr porturi 4 × RJ-45 10/100 Base-T
standard PoE 802.3af/at
Putere ieșire W max. 50
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTPS, iSCSI, NFS, NTP, SADP, SMTP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR
Alții
Alimentare electrică DC V 48
DC W max. 65
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 10
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate admisă 95 or less (non-condensing)
Înălţime U 1
Dimensiuni (L × A × Î) mm 320 × 240 × 48
Greutate kg