NVR 4K 32 de canale Hikvision DS-7732NI-I4 (256Mbps, 4xSATA, VGA, HDMI)

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-7732NI-I4(B) este un înregistrător IP modern cu 32 de canale, care permite înregistrarea imaginilor de la camere IP cu o rezoluție de până la 12 Mpix. Ieșirile independente HDMI și VGA permit conectarea a două monitoare. Imaginea poate fi configurată independent pe fiecare ieșire, putând fi setate diferite divizări ale ecranului și afișând imaginea de la orice cameră. 4 porturi SATA permit conectarea de discuri dure cu o capacitate de până la 10 TB fiecare. În cazul în care memoria este plină, se activează suprascrierea automată, prevenind pierderea celor mai noi date. Porturile USB încorporate permit conectarea unui stick USB sau a unui hard disk extern și copierea anumitor fragmente pe suporturi de date externe. Suportul pentru camere dedicate pentru identificarea plăcilor de înmatriculare ANPR, camere PTZ, camere cu analiză VCA și integrarea cu casele de marcat prin intermediul funcției POS permit utilizarea înregistrătorului pentru proiecte cu diferite grade de complexitate. Opțiunile inteligente de căutare și analiză a înregistrărilor permit extragerea rapidă a fragmentelor interesante din înregistrările video. După conectarea camerelor cu funcția AcuSense, este posibilă căutarea rapidă a înregistrărilor care îndeplinesc criteriile de tipul persoană/vehicul.
NOTĂ! Versiunea curentă a firmware-ului este disponibilă 
Caracteristici distinctive:
 • Înregistrare la rezoluție de până la 12 Mpix,
 • Ieșiri independente HDMI / VGA,
 • Lățime de bandă maximă de intrare / ieșire - 256 / 256 Mb/s,
 • Compatibilitate cu până la 32 camere IP Hikvision sau alte mărci prin Onvif,Compatibilitate cu 4 hard disk-uri SATA cu o capacitate de până la 10 TB,Compatibilitate cu camere cu analiză inteligentă VCA (linie virtuale, detectare de intruși, etc),
 • Compatibilitate cu camere cu funcții AcuSense și Motion Detection 2.0 (filtrare persoane / vehicule),
 • Compresie suportată: H.265 (+)/ H.264 (+) / MPEG4,
 • Funcții suportate: ANR, POS (integrare cu casele de marcat),
 • Intrări / ieșiri audio pentru comunicație bidirecțională: 16 / 4,
 • 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0,
 • 1 x eSATA, 1 x RS-485, *1 x RS-232,
 • Porturi Ethernet: 2 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
 • Aplicații pentru computer iVMS-4200 și smartphone-uri Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • Acces prin cloud P2P.
Suportă VCA Smart Event
NVR-ul are suport pentru alarme VCA (de exemplu, trecerea liniei, detectarea intruziunilor, intrarea și ieșirea din zonă etc.) care pot fi generate și trimise de camerele IP Hikvision. Pentru a utiliza această funcționalitate, camera trebuie să furnizeze tipul de alarmă VCA dat. După îndeplinirea criteriului de declanșare, poate fi declanșată o anumită acțiune de alarmă, de exemplu: declanșarea ieșirii alarmei, trimiterea unui e-mail, notificarea centrului de monitorizare etc. în funcție de configurație. Analiza extinsă permite implementarea unor proiecte mai avansate, căutarea rapidă a evenimentelor interesante și înregistrarea inteligentă, care este asociată cu economisirea spațiului pe hard disk.
Suporă camere IP cu funcție AcuSense și Motion Detection 2.0
Camerele din seria AcuSense echipate cu algoritmul Motion Detection 2.0 pot fi conectate la NVR. Sistemul de detectare a mișcării 2.0 poate analiza evenimentele cu mișcare în ceea ce privește încadrarea sursei de mișcare ca persoană sau vehicul. Datorită acestui lucru, notificările de alarmă sunt filtrate și alarmele false sunt blocate. Înregistrările salvate pe NVR pot fi căutate ușor și rapid după criterii tip om/vehicul.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identică H.264
iVMS-4200 client software
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Fereastra de logare în programul iVMS-4200 (v3)
Acces din cloud P2P - Hik-Connect
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea inregistrarilor este garantata multumita functiei ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Ecranul principal al programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-7732NI-I4(B)
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Serie Seria I
Parametri
Nr. canale 32
Bandă funcționare Intrare MBps 256
Ieșire MBps 256
Moduri de ieșire HDMI 1/VGA Parallel
HDMI 2/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
HDMI 2 px 1920 × 1080
VGA 1 px 1920 × 1080
BNC px 704 × 576
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MPEG4
rezoluție maximă de înregistrare MP 12 (32 și 24 sunt disponibile pentru 1 canal cu modul UltraHD activat. Disponibil atunci sunt max. 24 de canale)
două fluxuri de înregistrare Da
redare sincronă 16 canale
rezolutie maximă de decodare 1 canal 32, 2 canale 12, 4 canale 8, 8 canale 4, 16 canale 1080p
HDD Nr. interfețe SATA 4
Numărul de interfețe eSATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 10
USB 2
1
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Da
Alarmă Intrare 16
Ieșire 4
Interfețe seriale RS-232, RS-485
Ethernet 2 × RJ-45 10/100/1000
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea DDNS, DHCP, DNS, HTTPS, iSCSI, NFS, NTP, SADP, SMTP, TCP/IP
Funcții inteligente
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Funcții suplimentare ANR, POS
Alții
Alimentare electrică AC V 100...240
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 20
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Montare pe rack Da
Înălţime U
Dimensiuni (L × A × Î) mm 445 × 400 × 75
Greutate kg