NVR 4K 16 canale Hikvision DS-7716NXI-I4/S(C) 160 Mbps, 4xSATA

Cod: K22172
3067,52 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
3067,52 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Hikvision DS-7716NXI-I4/S(C) este un înregistrator video de rețea IP modern cu 16 canale, cu tehnologie AcuSense și detectare a feței.
• Rezoluție de înregistrare de până la 12 MP
• Rezoluția ieșirilor video independente: HDMI până la 4K @ 30Hz, VGA până la 1080p @ 60Hz
• Ieșire BNC cu rezoluție 4CIF
• Lățimea de bandă totală maximă (intrare / ieșire): 160/256 Mbps
• Suport pentru 16 camere IP (compatibile Hikvision sau ONVIF)
• Suport pentru patru HDD-uri SATA, fiecare până la 10 TB (un total de 40 TB)
• Analiza imaginii AcuSense în 4 canale (pentru camere fără AcuSense)
• Suport pentru camere AcuSense pe toate canalele
• Funcții AI: protecție perimetrală, detectare și analiză a feței, clasificare a obiectelor (uman, vehicul)
• Suport pentru camere cu VCA încorporat
• Compresie acceptată H.265 (+) / H.264 (+) / MPEG4
• Suport pentru: ANR, POS (integrare cu case de marcat)
• I / O audio pentru comunicare bidirecțională
• I / O alarmă: 16/4
• 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
• 1 x eSATA, 1 x RS-485, 1 x RS-232, 1 x KB (tastatură)
• Porturi Ethernet: 1 x Rj-45 10/100/1000 Mb / s
• Aplicație pentru un PC iVMS-4200 și un smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS)
• Acces prin cloud P2P

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-7716NXI-I4/S(E) este un inregistrator IP modern cu 16 canale, care înregistrează imagini de la camere IP cu o rezoluție de 32 MP. DVR-ul are ieșiri paralele HDMI1 și VGA, precum și o ieșire HDMI2 care este independentă de ieșirea HDMI1/VGA. O astfel de soluție vă permite să conectați 2 monitoare pe care puteți afișa imagini de la diferite camere și configura diferite vederi. 4 porturi SATA permit conectarea hard disk-urilor cu o capacitate de până la 10 TB fiecare. Dacă memoria este plină, se declanșează suprascrierea automată pentru a preveni pierderea celor mai recente date. Porturile USB încorporate vă permit să conectați o unitate flash USB sau un disc extern și să copiați anumite fragmente pe suporturi de date externe.
Înregistratorul este echipat cu funcția AcuSense , care permite să filtrați obiecte de tip uman/vehicul. Pentru camerele cu o rezoluție de până la 2 MPix care nu acceptă AcuSense, această funcție poate fi îndeplinită de înregistrator. Dacă dotiți să conectați camere cu tehnologie AcuSense, acestea vor fi suportate pe toate canalele la rezoluția maximă acceptată. Datorită recunoașterii precise, sistemul poate filtra aproape toate alarmele false. Înregistratorul are, de asemenea, opțiunea de analiză și detectare a feței, care poate fi efectuată pe 4 canale. Puteți să creați până la 16 biblioteci de fețe pe baza cărora va fi implementat controlul. Capacitatea de a compara fețele vă permite să găsiți rapid o anumită persoană protecția perimetrului și analiza facială nu pot funcționa în paralel. Suportul pentru camere dedicate identificării numerelor de înmatriculare ANPR, camerelor PTZ, analizei VCA și posibilitatea integrării cu case de marcat fiscale folosind sistemul POS, permite înregistratorului să fie utilizat pentru a implementa o gamă largă de proiecte. Opțiunile inteligente pentru căutarea și analiza înregistrărilor permit să găsirea rapidă a evenimentelor căutate.

Atenție! Versiunea actuală de firmware se poate downloada

aici 

Key features:
 • Înregistrare de până la 32 MP,
 • Ieșiri video: 2 × HDMI, 1 × VGA, 1 × BNC (HDMI1/VGA independent de HDMI2),
 • Lățimea de bandă maximă de intrare/ieșire – 160/256 Mbps,
 • Acceptă până la 16 camere IP de la Hikvision sau alți producători prin Onvif,
 • Suport pentru unități de până la 4 SATA de până la 10 TB fiecare, 1 × eSATA,
 • Funcțiile AI implementate de DVR: detecție și comparare a feței (4 canale) sau detecție a mișcării 2.0 (32 de canale – camere IP Hikvision) sau AcuSense (4 canale),
 • Comparație față dacă funcția de captură este implementată de camere: 8 canale,
 • Suport pentru camere cu AcuSense și detecție mișcare 2.0 pe toate canalele (filtru uman/vehicul),
 • Bibliotecă de imagini faciale (16 biblioteci, până la 50.000 de imagini în total),
 • Suport pentru camere cu analitice VCA încorporate***www.dipolnet.ro/K22172#03*** (protecție perimetrală), ANPR, analize de numărare,
 • Acceptă H.265 (+)/H.264 (+) compresie,
 • Suport pentru funcții: ANR,
 • I/E audio pentru comunicare bidirecțională,
 • I/O alarmă: 16/9,
 • Putere de ieșire: fixe (12 V/DC, 1 A), declanșat (12 V/DC, 0,5 A),
 • 2 × RS-485, 1 × RS-232, 2 × USB 2.0 , 1 × USB 3.0,
 • Porturi Ethernet: 2 x Rj-45 10/100/1000 Mb/s,
 • Cerere pentru un PC iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • Acces prin P2P.


NOTA! Detectarea mișcării 2.0, protecția perimetrală (AcuSense) și analiza feței nu pot funcționa simultan dacă aceste funcții sunt implementate de DVR. Camerele cu AcuSense și detectare a mișcării 2.0 pot fi operate independent pe toate canalele.
Detecție facială, comparare și căutare
NVR-ul are o funcție pentru a captura și analiza fețe pe un anumit număr de canale. Este posibil să se creeze biblioteci de fețe care vor fi folosite ulterior pentru a căuta înregistrările. De asemenea, pot fi specificate acțiuni înrudite care vor fi executate în cazul unei comparații corecte sau incorecte între o față detectată și o față care se află în bibliotecă, cum ar fi declanșarea unui bip în reportofon, o alarmă în centrul de monitorizare, trimiterea unui e -mail, controlul unei ieșiri de alarmă etc. Chipurile, deja înregistrate pe DVR sau dintr-o sursă externă, pot fi adăugate în bibliotecă. Înregistrările stocate pe DVR, pot fi căutate ușor și rapid după ce indică o anumită față, pe canalele pe care era activă funcția de înregistrare și comparare a feței.
Motion detection 2.0 - clasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
The NVR can be connected to all channels with cameras equipped with the motion detection 2.0 algorithm. It allows to effectively reduce the number of false alarms thanks to the classification of human and vehicle type objects. Recordings stored on the DVR, can be easily and quickly searched for human or vehicle type criteria. If cameras with a traditional motion detection algorithm are connected to the DVR their functionality can be extended by the DVR to motion detection 2.0 in the number of channels indicated in the specifications of a particular model.
Protecție perimetrală (VCA) cu AcuSense - lasificarea surselor de mișcare ca om/mașină
The NVR supports perimetric protection in the form of VCA events (e.g., line crossing, intrusion detection, entering and exiting an area) generated by Hikvision IP cameras, which is enhanced with AcuSense technology. The protection can be supported on all channels if AcuSense cameras are connected, or implemented by the DVR on the number of channels specified in the DVR specification if regular IP cameras are connected. Perimeter protection ensures early detection of people who intend to violate the protected area. When building a security system, its resistance to false alarms, triggered by e.g. animals, moving trees, leaves, shadows, weather conditions, etc. is extremely important. Ideal for such surveillance applications are cameras and recorders with the AcuSense technology which analyzes objects based on the Deep Learning algorithm, considering events meeting certain criteria as real threats.
Compresia H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
Comparația eficienței compresiei H.264, H.265 și H.265+
Software-ul iVMS-4200
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).

Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor este garantată datorită funcției ANR
Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Biblioteca noastră oferă o prezentare generală a aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de monitorizare bazate pe dispozitive Hikvision.
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model
Tip produs NVR
tip Standard
Producător Hikvision
Serie Seria NXI-I AcuSense, Standard
Parametri
Nr. canale 16
Bandă funcționare Intrare MBps 160
Ieșire MBps 256
Moduri de ieșire HDMI 1/VGA Parallel
HDMI 2/VGA Independent
Rezoluție maximă de ieșire HDMI 1 px 4K (3840 × 2160)
HDMI 2 px 4K (3840 × 2160)
VGA px 1920 × 1080
BNC px 704 × 576
Codare/decodare standarde de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264
rezoluție maximă de înregistrare MP
două fluxuri de înregistrare Da
redare sincronă 16 canale
rezolutie maximă de decodare
HDD Nr. interfețe SATA 4
Numărul de interfețe eSATA 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 10
USB 2
1
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Intrări/ieșiri de alarmă Da
Alarmă Intrare 16
Ieșire 9
Interfețe seriale RS-232
Ethernet 2 × RJ-45 10/100/1000
Aplicații iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea ISUP, DDNS, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, IPv4, IPv6, iSCSI, ISUPI, NFS, NTP, RTSP, SADP, SMTP, SNMP, TCP/IP, UPnP
Funcții inteligente
AcuSense filtru alarme false pe 4 canale pentru camere fără AcuSense (max. 2 MP, compresie H.265, H.264)
Detectarea mișcării 2.0 filtru alarme false
Recunoaștere facială fototeca de fețe 16 biblioteci
fototeca de fețe
Analiza si detectarea feței Comparație foto a feței, Fact capturing, Căutarea imaginilor feței
Comparație foto a feței 8 canale
analiza feței și eficacitatea detectării
NOTĂ! Detectarea feței și clasificarea persoanelor/vehiculelor nu pot fi activate în același timp. Activarea unei funcții va face ca cealaltă să nu fie disponibilă
Suport pentru detectarea mișcării și funcții VCA Da
Suport pentru camere cu funcții analitice Detectarea mișcării 2.0, VCA, Oamenii numărând, ANPR
Funcții suplimentare ANR, POS
Alții
Putere de ieșire DC V 12
DC A 1
DC V 12
DC A
Alimentare electrică AC V 100...240
Curent consumat (fără HDD și PoE) W max. 30
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate admisă 10 la 90
Montare pe rack Da
Înălţime U
Dimensiuni (L × A × Î) mm
Greutate kg