NVR 12MP Hikvision iDS-9632NXI-I8/4F (32canale , 256Mbps, 8xSATA, 2xVGA, 2xHDMI, RAID, H.265)

Suport tehnic

Detalii

NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Hikvision iDS-9632NXI-I8 / 4F
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Vedere din spate
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Accesoriile incluse (1)
NVR 4K Hikvision DS-7632NI-I2 (32ch, 256Mbps, 2xSATA, Alarm IN/OUT, VGA, HDMI)
Accesoriile incluse (2)
Caracteristici distinctive:
 • Rezoluția de ieșire: HDMI1 până la 4K, VGA1 până la 2K, HDMI2 / VGA2 până la 1080p
 • Lățime de bandă totală maximă (intrare / ieșire): +++ 256/20
 • RAID 0/1/5/10
 • ANR, HotSwap, HotSpare
 • Clonarea discului pe unitatea eSATA
 • Redarea sincronă a înregistrărilor direct de la NVR: până la canale 4x 4K sau până la 16x 1080p canale
 • Compresia video H.265 / H.264 + / H.264 / MPEG4
 • Rezoluții de înregistrare: 12MP, 8MP, 6MP, 5MP, 4MP, 3MP 1080P, UXGA, 720P, VGA, 4CIF, DCIF, 2CIF, CIF, QCIF
 • opt SATA HDD-uri, fiecare 6 TB , plus interfața eSATA
 • Posibilitatea înregistrării continue cu parametri speciali în cazul unor evenimente specifice (numai pentru camerele Hikvision)
 • Căutare inteligentă a arhivelor prin evenimente de alarmă (traversare de linie, intruziune în zonă, recunoaștere a feței etc.)
 • 2 x USB 2.0, 1 x interfațe USB 3.0, KB, RS232 și RS485
 • Intrări / ieșiri de alarmă: 16/4
Hikvision iDS-9632NXI-I8/4F este un NVR modern capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 32 de camere IP cu rezoluții de până la 12 MP. Acest NVR este prevazut cu două ieșiri HDMI (una dintre ele cu rezoluție de până la 4K) și două ieșiri VGA ce pot fi conectate direct la un monitor sau televizor, fără a fi nevoie de un computer suplimentar. Puterea ridicată de procesare și debitul crescut de intrare și ieșire a NVR-urilor din seria I este utilă în special în cazul conectării camerelor cu rezoluții de 4 MP sau mai mari.
NVR-ul are 4 canale care suportă recunoaștere facială. Acestea permit analiza imaginilor „în direct” și a materialelor deja înregistrate: căutarea persoanelor prin încărcarea fotografiilor, alertarea apariției unei persoane din baza de date (până la 100.000 de înregistrări) sau despre o persoană „străină” (nu se află în baza de date) ). Funcția de recunoaștere a feței poate fi de asemenea folosită pentru aplicarea măștilor de confidențialitate pe fețele din câmpul vizual al camerei, iar masca poate fi atribuită numai utilizatorilor autorizați.
Analiza de imagine realizată de NVR se bazează pe algoritmi de învățare profundă. Acestea simulează structura creierului uman. Ca și în creier, procesul de învățare creează conexiuni între neuronii artificiali (programe) și creează o rețea neuronală artificială cu mai multe straturi. Algoritmii analizează în mod independent fotografiile și înregistrările modelului, creând conexiunile potrivite. În acest fel, creează așa-numitele straturi responsabile pentru detectarea unor caracteristici specifice. Cu cât algoritmii au mai multe straturi, cu atât analiza este mai precisă.
Rețelele cu mai multe straturi pot colecta informații și efectua acțiuni adecvate, în primul rând extragerea automată și reprezentarea caracteristicilor (tiparelor) prezente în datele care predau rețeaua, rezultând în recunoașterea fețelor, a mărcilor vehiculelor, a speciilor de animale sau a evenimentelor precum căderea unei persoane.
Sistemele bazate pe algoritmi de învățare profundă pot fi folosite în aeroportui, clădiri publice, magazine, hoteluri și centre de cumpărături. Informațiile din procedurile de recunoaștere a feței pot fi utilizate și în alt tip de sisteme, nu doar în sistemele de supraveghere video, ex.: pentru identificarea persoanelor căutate, sau poate fi utilizată în scopuri comerciale (ex.: pentru determinarea vârstei și sexului clienților). Ce este extrem de important, procedurile de căutare nu trebuie efectuate în timp real. Mulțumită NVR-ului, utilizatorii pot căuta arhivele.
NVR-ul IDS-9632NXI-I8/4F poate fi o parte a sistemului cu comutarea automată ,a dispozitivului de rezervă N + 1. Un astfel de sistem este format dintr-un grup de NVR-uri operaționale și un NVR redundant care, în cazul unei defecțiuni a oricărui NVR din sistem, preia funcțiile sale. După reluarea funcționării NVR-ului „original”, înregistrările vor fi sincronizate. NVR-ul redundant trebuie să aibă cel puțin același număr de canale ca „cel mai mare” NVR care funcționează în mod normal în sistem. În DSR-9632NI-I8 NVR, utilizatorul poate configura hard disk-uri ca redundante, numai în citire sau în citire / scriere. Configurația poate include limite de utilizare a capacității hard disk-urilor și de atribuire a acestora pentru canale individuale. În timpul funcționării normale a NVR, utilizatorul poate înlocui hard disk-urile care acceptă stocarea datelor conform RAID 0/1/5/10. Unitățile de disc pot fi activate și dezactivate la cerere. Cu funcția ANR (reînnoirea automată a rețelei), orice cameră IP compatibilă echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra date video în absența conexiunii la rețea, iar după restaurarea acesteia, înregistrările vor fi sincronizate cu NVR. Această caracteristică garantează înregistrarea continuă, chiar și în cazul unor probleme de comunicare între cameră și NVR.
Înregistrarea locală și transmisia în rețea utilizează metode de compresie H.265, H.264 sau H.264 care asigură o calitate a imaginii foarte bună, cu o lățime de bandă relativ redusă și un consum minim de spațiu pe disc. Metodele de compresie H.265 și H.264 + sunt de aproximativ două ori mai eficiente în comparație cu H.264. Acest lucru economisește suplimentar resurse de rețea și memorie.
Opt porturi SATA permit utilizatorului să instaleze 8 hard disk-uri cu capacitate totală de până la 64 TB . În plus, NVR acceptă matricile de disc NAS (NFS) și SAN (iSCSI). În cazul supraîncărcării de spațiu pe disc, cele mai noi date suprascriu cele mai vechi înregistrări. Porturile USB și eSATA încorporate permit conectarea stick-urilor de memorie externe sau a unităților de disc pentru a copia anumite fișiere.
Sistemele de supraveghere bazate pe camerele IP Hikvision și NVR-uri pot fi configurate pentru înregistrare continuă cu parametrii speciali în cazul unor evenimente specifice. Fiecare canal poate fi configurat individual în acest aspect. De asemenea este posibil a mări framerate-ul si bitrate-ul, independent de setările de înregistrare continuă. După producerea unui eveniment (detectare de mişcare, manipularea camerei etc), NVR-ul se comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor (de obicei cu parametri mai mari). În rest, camera înregistrează într-un mod continuu. Parametrii măriţi chiar înainte şi după eveniment, permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu si fineţe mare, în timp ce înregistrările dintre evenimente ar putea avea performanţe mai mici, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Sistemele de monitorizare , bazate pe NVRuri IP pot fi controlate cu programul IVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVRurile, NVRurile şi camerele IP Hikvision. Cu iVMS 4200 se pot controla până la 256 de DVR/NVRuri. Conturile de utilizator au nivele diferite de acces, de la cel mai înalt - administrator, până la cel mai slab - invitat.
Panoul de control al aplicației iVMS-4200
iVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru smartphone-uri care rulează pe sisteme de operare Windows Phone, Android sau iOS. Aceasta poate fi utilizată pentru monitorizarea live și redarea imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri şi camere IP prin intermediul rețelelor Wi-Fi, 2G sau 3G.
Informații despre dispozitiv
în aplicația iVMS-4500
Vedere live
în aplicația iVMS-4500
Specificaţii tehnice:
Nume/ModelHikvision iDS-9632NXI-I8/4F
CodK22359
Sistem videoIP
Sistem de operare Linux
Nr. de canale32
Trafic intrare-maxim[Mbps]256
 Trafic ieșire-maxim[Mbps]200
Rezoluții maxime ale ieșirilor HDMI și VGAHDMI 1:  4K (3840x2160)
VGA 1:  2K (2560x1440)
HDMI 2, VGA 2: 1080p (1920x1080)
Conexiuni la distanțămax. 128
HDD 8 x SATA II 
Capacitate HDDMax. 6 TB
eSATADA (1)
Suport for RAIDRAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10
Funcție ANR
DA
HotSwap DA (cu RAID)
HotSpare DA
Porturi ethernet 2 x RJ-45 10/100/1000 Mbps
Compresie video
H.265/H.264+/H.264/MPEG4
S.M.A.R.T. functionDA
PentaplexMonitorizare simultană în direct, înregistrare, redare, backup și acces la distanță
Sistem monitor
Alarmă externă, detectare de mișcare, manipulare, defecțiune de înregistrare, defecțiune de disc, revărsare disc, eșec rețea IP, conflict de adrese IP, încercare de autentificare neautorizată
AlarmaÎnceperea înregistrării, notificare audio, notificare prin e-mail, alarmarea centrului de monitorizare, tur presetat PTZ
Camere compatibileACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF lub PSIA
Zoom digitalOrice parte a imaginii până la dimensiunea ecranului complet
ProtocoaleTCP, UDP, RTP, DHCP, DDNS, SMTP, NTP, PPPoE, SADP, SNMP, NFS, iSCSI, UPnP, IPv6, ONVIF, PSIA, RTSP
BackupExternal storage device via USB; PC or network drive via LAN, eSata
Software client
(Windows, Mac)
iVMS - 4200 (PCs)
iVMS - 4500 (telefoane)
Audio intrări / ieșiri1 / 2
(comunicare în două sensuri, fără înregistrare)
Intrări/ieșiri alarmă16/4
Alți conectori2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, RS-232, RS-485,
KB (keyboard)
MobilAndroid, Symbian, WindowsMobile, iPhone, BlackBerry
Browser compatibilIE, Opera, Safari
Compatibil rack19", 2U
Temp. funcționare-10°C ... 55°C
Consum<70 W (without HDDs)
Tensiune alimentare230 VAC
Dimensiuni445 x 470 x 90 mm (W x D x H)
Greutate< 10 kg

Specificații