COŞUL MEU
Coşul este gol

SUPORT TEHNIC

Noutăţi în bibliotecă

Nr.
Nume firmă
Data
1
DIPOL at ENERGETAB, Sept. 11-13, 2018
Energetab held in Bielsko-Biala, Poland, is an international energy trade show. This is one of the most important meetings of the leading representatives of the power industry and related sectors.
2018-09-05
2
Arhitectura sistemelor de transmisie FM/TV și SAT TV în mai multe blocuri de apartamente
Articolul introduce concepte de punere în aplicare a sistemelor de transmisie a semnalelor radio și TV terestru și prin satelit în clădiri rezidențiale. Orice abonat poate recepționa semnale terestre FM/DAB/TV transmise in zonă și semnale satelit radio/TV de la două poziții de satelite. Toate semnalele sunt transmise de setul de antene master ....
2018-06-27
3
Twisted-pair cables - categories, shielding, applications
Twisted-pair cables are used to transmit signals in telecommunication systems and computer networks. The most popular twisted-pair cables are composed of four pairs of twisted insulated copper wires. The twisting strongly reduces the influence of external electromagnetic interference and mutual interference between the pairs, called crosstalk. Currently, the cables are mainly used in telephony and Ethernet networks.
2018-05-15
4
DIPOL la târgul internațional de securitate SECUREX, 23-26 Aprilie 2018
SECUREX se organizează o dată la doi ani în Poznan, este cel mai mare și mai prestigios târg al industriei de securitate din Polonia și Europa Centrală. În timpul târgului, furnizori de produse și servicii pentru protecția proprietății și a informațiilor, sisteme de alarmă, supraveghere video și soluții de securitate își vor prezenta gama lor cuprinzătoare de produse. Securex este, de asemenea, o locație ideală pentru prezentarea soluțiilor inovatoare și a noilor tehnologii.
2018-04-16
5
DIPOL at Automaticon 2018 fair, Warsaw, March 20-23
The 24th edition of AUTOMATICON®, International Fair for Industrial Automation, will take place from March 20th to 23rd and will be held in WARSAW EXPOCENTRE XXI. The most important trade fair for automation, control, measurement and robotics in Poland will gather the largest and most dynamically developing companies in the field of industrial automation and related industries. This year's edition of the fair is to be attended by over 300 exhibitors, and the presentation of their offers will be accompanied by numerous discussion panels and seminars.
2018-03-13
6
Signal Fire AI-8-splicer
Signal Fire este o companie dinamică, specializată în fabricarea de aparate de sudură fibră optică. Cu sediul în Chengdu, are aproape 200 de angajati .Dispozitivele sunt construite cu componente de calitate ale producătorilor de renume (inclusiv europeni) și bazate pe soluții tehnologice protejate de numeroase brevete. Trăsătura caracteristică a splicer-elor de la Signal Fire este utilizarea de telefoane inteligente pentru configurarea, arhivarea datelor de operare și pentru diagnosticare. Produsele acestei companii au câștigat recunoașterea pe piețele din întreaga lume. ...
2018-02-06
7
Echipamente TP-Link pentru internet wireless în şcoli
Într-o scoală modernă, o reţea wireless trebuie să fie capabilă să ofere acces la internet la o viteză decentă pentru orice serviciu de acces în reţea (browsing, FTP, SMB, streaming) atât studenţilor cât şi profesorilor oriunde s-ar afla aceştia în unitatea de învăţământ. Printre caracteristicile importante de care trebuie ţinut cont la alegerea echipamentelor sunt lăţimea de bandă suportată şi numărul de utilizatori ce pot accesa simultan reţeaua.
2017-10-10
8
DIPOL la ENERGETAB 12-14 Sept. 2017
Energetab, desfășurat în Bielsko-Biala, Polonia, este un târg de industrie energetică internațional. În 2016, târgul a găzduit peste 700 de expozanți din 22 de țări Europene și Asiatice. Expozițiile târgului au acoperit aproape 4 hectare. Numărul vizitatorilor din Polonia și de peste hotare au atins cifra 20,000.
2017-09-05
9
Multiswitch-uri noi - TERRA dSCR (Sistemul Unicable)
Multisiwitch-urile clasice funcţionează cu frecvenţe de intrare în intervalul 950 - 2150 MHz furnizate de cele patru ieşiri RF ale unui LNB Quatro. Împreună cu semnalul SAT, un multiswitch mai poate oferi abonatului, folosind acelaşi cablu coaxial şi programe de televiziune terestră (DVB-T) precum şi radio FM
2017-08-28
10
Construction Products Regulation (CPR)
noi standarde pentru cabluri
CPR este o REGLEMENTARE (EU) Nr 305/2011 A PARLAMENTULUI ȘI CONSILIULUI EUROPEAN din 9 martie 2011 ce cuprinde condiții armonizate pentru marketingul construcției produselor și de abrogare a Directivei Consiliului 89/106/EEC (Construction Product Directive). Reglementarea "stabilește condițiile de introducere sau de punere la dispoziție pe piață a produselor pentru construcții prin stabilirea unor norme armonizate privind modul de exprimare a performanței produselor pentru construcții în raport cu caracteristicile lor esențiale și cu privire la utilizarea marcajului CE pe ...
2017-06-27
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.