Monitor touchscreen 7" IP Hikvision DS-KH8300-T (alarmă 8/2)

Cod: G74032
Retras din ofertă

Suport tehnic

Detalii

Monitor touchscreen 7
Monitor touchscreen 7" Hikvision DS-KH8300-T
Monitor touchscreen 7
Conectorii de pe spatele monitorului
Monitor touchscreen 7
Accesoriile incluse
Elemente distinctive:
 • monitor cu ecran touch-screen, cu difuzor încorporat și microfon,
 • ecran 7 " TFT color cu rezoluție de 1024x600 pixeli,
 • control prin interfața grafică și butoane,
 • controlul accesului la distanță prin intermediul software-ului client,
 • monitorizare video de la ușa/postul de poartă și alte camere IP,
 • gestionare cu instrument de configurare a loturilor sau iVMS-4200 app,
 • sunet clar datorită anulării ecoului și zgomotului,
 • funcții suplimentare: SOS, interfon, mesaje vocale, salvarea imaginilor,
 • compresie video H.264,
 • acces prin Hik-Connect,
 • memorie încorporată: 256 MB,
 • suport pentru carduri microSD de până la 32 GB,
 • 8 intrări de alarmă și 2 ieșiri de alarmă - 8 zone de alarmă,
 • Interfață Ethernet: 1 x RJ-45 10/100 Base-T,
 • alimentare: 12 VDCsau PoE 24 VDC (de la DS-KAD606 sau DS-KAD612) .
Cel mai nou firmware aici.

Hikvision DS-KH8300-T este un monitor cu touchscreen, dedicat sistemelor de videointerfonie IP Hikvision. Monitorul permite conversații audio directe cu persoanele de la stația de ușă și comunicarea intercom cu alte monitoare (stații de interior) instalate în sistem. În acest fel, utilizatorii/rezidenții pot comunica între ei fără costuri. Sistemul funcționează utilizând o interfață grafică intuitivă și butoane fizice suplimentare. Monitorul permite utilizatorului să se conecteze și să vizualizeze imagini de la camere IP și de la poartă în orice moment. Memoria încorporată de 256 MB permite utilizatorului să înregistreze imagini, mesaje și să lase un mesaj în caz de absență. Memoria poate fi extinsă cu o cartelă microSD de până la 32 GB. Monitorul este echipat cu un port Ethernet pentru conectarea la rețea. Dispozitivul poate fi alimentat de la o sursă de 12 VDC sau prin utilizarea opțiunii PoE prin intermediul cablului Ethernet (24 VDC, de la switch-ul POE DS-KAD606 sau DS-KAD612).
Sistem de videointerfonie IP cu echipamente Hikvision
Integrarea într-un sistem de alarmă
Funcționalitatea și securitatea unui sistem care include si DS-KH8300-T poate fi extinsă prin adăugarea funcțiilor de alarmare. Monitorul este echipat cu 8 intrări de alarmă și 2 ieșiri de alarmă care permit conectarea senzorilor și crearea unui sistem simplu de alarmă. Sistemul poate acoperi până la 8 zone și oferă mai multe moduri de armare, astfel încât este ușor să adaptați sistemul la nevoile individuale. Senzorii conectați la sistem trebuie să fie tip NO/NC. Tipul de răspuns poate fi selectat individual pentru fiecare senzor: alarmă de 24 ore, alarmă instantanee și alarmă întârziată.
Gestionarea și funcționarea sistemului
Fereastra de logare a programului iVMS-4200
Configurarea videointerfonului IP poate fi realizată cu ajutorul software-ului client iVMS 4200 sau al 'Batch Configuration Tool'. Software-ul client iVMS 4200 permite utilizatorilor dispozitivelor HIKVISION ,să le gestioneze în rețele IP. Software-ul permite configurarea și gestionarea NVR-urilor / DVR-urilor, a camerelor IP/analogice (în sistemele hibride) și a sistemelor de control al accesului. Utilizatorul poate crea un sistem hibrid care să integreze toate dispozitivele și să devină un adevărat centru de monitorizare. În cazul sistemelor de videointerfon, este posibil să deschidă uși de la distanță, să înregistreze video de la camera integrata, să se facă fotografii, să se efectueze apeluri vocale către abonat. Aplicația poate, de asemenea, trimite SMS-uri cu fotografii abonatului (abonaților). Orice informație poate fi transferată ușor și rapid, de exemplu utilizatorul stației poate apela direct centrul de monitorizare (iVMS-4200) și poate stabili legătura cu personalul de securitate.
Acces via dispozitive mobile
Hikvision devices can be operated via mobile phones with Android or iOS using the dedicated Hik-Connect mobile application. It can be used for remote live viewing from DVRs, NVRs, IP cameras, video intercoms over the WiFi, 2G or 3G and to view saved recordings. Operating video intercoms with the application provides also remote opening of the electric strike, receiving notifications and transferring calls from the entrance panel to the phone in the absence of the subscriber. The application supports connectivity over IP and a P2P cloud. Hik-Connect is also the name of the cloud service that provides access to devices in the absence of an external IP address.
Specificaţii
NumeMonitor touchscreen 7" Hikvision DS-KH8300-T (pentru videointerfoane IP)
CodG74032
SistemIP
Display 7" TFT LCD color
Rezoluție
1024 x 600 pixeli
Cameră incorporatăNU
ControlTouchscreen, butoane
Difuzor/microfonDa
Compresie audioG.711 U
Bitrate audio64 kbps
Îmbunătățirea audio anulare zgomot și ecou
Compresie video
H.264
Interfață rețeaRJ-45 10/100 Base-T
ProtocoaleTCP/IP, RTSP
Intrări  alarmăDa, 8
Ieșiri  alarmăDa, 2
Wi-FiNu
Port RS485Da (Half-Duplex)
Memorie
 256 MB
Cititor card
 Da, microSD max. 32 GB
AlimentarePoE Hikvision (24 VDC),
12 VDC
Consum
< 10 W
Temp. funcționare
-10°C...55°C
Dimensiuni217 x 142 x 26 mm
Greutate0.72 kg

Specificații