Monitor IP Hikvision DS-KH6320-WTE1 (7'', videointerfon IP gen.2)

Cod: G74001
494,60 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
494,60 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
DS-KH6320-WTE1/EU este un monitor cu touchscreen, dedicat sistemelor de videointerfonie IP Hikvision. Monitorul permite conversații audio/video directe cu persoanele de la stația de ușă și comunicarea intercom între alte monitoare (stații de interior) instalate în sistem.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-KH6320-WTE1/EU este un monitor IP cu touchscreen, dedicat sistemelor de videointerfonie IP Hikvision. Monitorul permite conversații audio/video directe cu persoanele de la stația de ușă și comunicarea intercom între alte monitoare (stații de interior) instalate în sistem. În acest fel, utilizatorii/rezidenții pot comunica între ei fără costuri. Sistemul funcționează utilizând o interfață grafică transparentă și intuitivă. Monitorul permite utilizatorului să conecteze și să vizualizeze imaginile din camerele IP și posturile de poștă electronică în orice moment. Memoria încorporată de 256 MB permite utilizatorului să înregistreze imagini, mesaje și să lase un mesaj în caz de absență. Memoria poate fi extinsă cu un card microSD de până la 32 GB. Monitorul este echipat cu un port Ethernet pentru conectarea la rețea, iar modulul Wi-Fi încorporat de 2,4 GHz (b/g/n) permite conectivitate wireless. Dispozitivul poate fi alimentat de la o sursă de 12 VDC sau prin utilizarea opțiunii PoE (802.3af) prin intermediul cablului Ethernet.
Elemente distinctive:
 • monitor cu touchscreen, difuzor încorporat și microfon,
 • ecran TFT 7" color cu rezoluție de 1024x600 pixeli,
 • monitor videointerfon cu interfață UI v2.0 ,
 • vizionare imagini de la stația de poartă și/sau camere IP,
 • sunet clar datorită anulării ecoului și zgomotului,
 • gestionare cu iVMS-4200,
 • controlul accesului la distanță prin intermediul software-ului iVMS-4200, Hik-Connect ,
 • funcții suplimentare: SOS, interfon, mesaje vocale, salvare imagini,
 • poate salva poze sau filmări în caz că nu se răspunde la apel,
 • memorie încorporată: 256 MB,
 • suport pentru carduri microSD de până la 32 GB ,
 • 8 intrări de alarmă și 2 ieșiri de alarmă,
 • Modul Wi-Fi de 2.4 GHz (IEEE 802.11 b/g/n) incorporat,
 • Interfață Ethernet: 1 x RJ-45 10/100 Base-T,
 • alimentare: 12 VDC sau PoE (802.3af).
Cel mai nou firmware aici.
Funcții simple de alarmare
Funcționalitatea și siguranța unui sistem construit pe baza monitoarelor DS-KH6320-WTE1/UE poate fi mărită prin atribuirea acestuia și câteva funcții de alarmă. Monitorul este echipat cu 8 intrări de alarmă și 2 ieșiri de alarmă care permit conectarea senzorilor. Informații despre starea unui senzor pot fi transferate aplicației mobile Hik-Connect. Sistemul poate fi împărțit în zone cu mai multe moduri de armare, ușurând astfel adaptarea sistemului la nevoile utilizatorului. Senzorii conectați la sistem trebuie să fie de tip NO/NC. Tipul de răspuns poate fi selectat individual pentru fiecare senzor: alarmă de 24 de ore, alarmare instantanee și alarmare întârziată.
Sistemul de interfonie IP Hikvision de a 2-a generație
Sistemele de videointerfonie IP Hikvision de a doua generație se caracterizează prin aspectul plăcut și funcționalitate. Stația de exterior are o structură modulară ceea ce înseamnă că elementele sale pot fi alese în funcție de cerințele utilizatorului. Un astfel de sistem constă din modulul principal DS-KD8003-IME1/EU care poate alimenta și comunica cu maxim 8 module opționale.
 • DS-KD8003-IME1 G73652 - Modul principal pentru sistemul de videointerfonie IP,
 • DS-KD-E G73660 - Modul cititor RFID EM 125 kHz,
 • DS-KD-M G73662 - Modul cititor RFID Mifare 13.56 MHz,
 • DS-KD-IN G73664 - Modul afișaj,
 • DS-KD-KK G73666 - Modul apelare cu 6 butoane,
 • DS-KD-KP G73668 - Modul tastatură numerică,
 • DS-KD-DIS G73670 - Modul display,
 • DS-KD-BK G73672 - Modul mască.
Schema unui sistem de videointerfonie IP Hikvision de generația a 2-a
Modulul de la intrare poate fi extins cu 1, 2 și 3 module ce se montează în doze îngropate sau aparente, acestea pot fi combinate între ele, permițând construcția unor sisteme mici sau mai mari, adaptate perfect cerințelor utilizatrorului final. Ecranele cu touchscreen au un aspect plăcut și permit previzualizarea imaginilor de la stațiile de la ușă și camere IP, comunicația tip videointerfon, precum și deschiderea ușii local și la distanță cu ajutorul aplicației Hik-Connect.

Configurația de videointerfonie IP poate fi realizată cu ajutorul programului iVMS 4200 (v3). Software-ul client iVMS 4200 se poate conecta la echipamente HIKVISION, precum NVR-uri, DVR-uri TurboHD, sau sisteme de videointerfonie și permite configurarea și gestionarea la distanță a dispozitivelor. În cazul sistemelor de videointerfonie, puteți să deschideți ușile de la distanță, să înregistrați material video de la cameră, să realizați instantanee, să efectuați apeluri vocale către monitorul (monitorele) abonat(e). Aplicația poate trimite, de asemenea, notificări text cu instantanee către o adresă de amail. Orice informație poate fi transferată ușor și rapid, de exemplu, utilizatorul stației de ușă poate apela direct centrul de monitorizare (iVMS-4200) și apela personalul de securitate.
Fereastra de logare în iVMS-4200
Acces via dispozitive mobile
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.

Specificații

Model DS-KH6320-WTE1
Producător Hikvision
Tip produs Monitor video interfon
Sistem
Serie IP, Standard
Generarea de produse II
Materialul carcasei Plastic
Culoare Negru + argintiu
Parametri
Memorie încorporat Mb 128
Flash Mb 32
Ecran " 7, TFT color
Control Touch screen
rezoluție px 1024 × 600
Compresie video H.264
Difuzor/microfon încorporat Da
Audio bidirecțional Da
Compresie audio G.711U
Rata de biți audio kbps 64
Calitate audio Anularea ecoului și a zgomotului
ieșiri alarmă 2 (NO)
Intrări de alarmă 8
WiFi 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
slot microSD Da, max 32 GB
Interfață rețea RJ-45 10/100 Base-T
Alte interfețe RS-485
Protocoale TCP/IP, SIP, RTSP
Alimentare electrică PoE V IEEE802.3af
DC V 12
Consumul de energie W max. 6
Temp. funcționare °C -10...55
Umiditate 10...90
Dimensiuni mm 200 × 140 × 15
Greutate kg