Monitor 7" Hikvision DS-KH6320Y-WTE2 pentru videointerfoane 2-wire alb

Cod: G74021
1082,58 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
1082,58 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-KH6320Y-WTE2 este un monitor touchscreen modern conceput pentru sistemele Hikvision din a doua generație în standardul 2-Wire. Permite conversația directă audio/video cu oamenii de la stația de la poartă și comunicarea prin interfon între alte monitoare instalate în sistem. Datorită acestui fapt, chiriașii pot comunica între ei gratuit. Sistemul este controlat printr-o interfață grafică clară și intuitivă. Monitorul vă permite să vă conectați și să vizualizați imagini de la camerele IP și stațiile de poartă în orice moment. De asemenea, este posibil să faceți o fotografie în timpul unui apel video și să înregistrați un mesaj scurt dacă apelul este pierdut. Modulul Wi-Fi 2,4 GHz încorporat care funcționează în standardul b/g/n permite comunicarea fără fir. Panoul este alimentat la DC 24 V prin magistrala 2-Wire folosind distribuitorul G74823 DS-KAD706Y. După conectarea distribuitorului la rețea prin portul LAN, fiecare dispozitiv acceptat își primește adresa IP și este vizibil și configurabil, la fel ca interfoanele video IP.
Elemente distinctive:
 • Ecran touchscreen de 7" TFT LCD cu o rezoluție de 1024 x 600 px,
 • Interfață grafică UI v2.0,
 • Difuzor și microfon încorporate,
 • Vizionare imagini de la stația de poartă și camerele IP,
 • Sunet clar datorită eliminării ecouului și zgomotului,
 • Configurare folosind iVMS-4200 (v3),
 • Acces prin cloud folosind iVMS-4200 și aplicația Hik-Connect,
 • Funcții suplimentare: interfon, înregistrarea fotografiilor și a mesajelor vocale,
 • Captură fotografii în timpul absenței,
 • Memorie încorporată: 128 MB,
 • Suporta carduri microSD de până la 128GB,
 • 8 intrări de alarmă,
 • 2 ieșiri releu,
 • Modul Wi-Fi de 2,4 GHz încorporat (IEEE 802.11 b/g/n),
 • Alimentare și comunicare folosind G74824 DS-KAD706Y - DC 24V,
 • Funcționalitatea videointerfonului IP de a doua generație.
NOTĂ! Versiunea actuală a software-ului este disponibilă
aici.
Dispozitivul este compatibil cu sistemul cu 2 fire cu litera Y în denumirea sa.
Sistemul 2-Wire
De multe ori trebuie înlocuit interfonul existent cu unul mai nou, care oferă posibilități mai avansate. Acest tip de modernizare poate necesita înlocuirea cablajului, de exemplu pereche torsadată în cazul sistemelor IP. Videointerfonul Hikvision funcționează în standardul cu 2 fire, așa-numitul 2-Wire, care oferă capabilitățile unui sistem IP. Construcția unui sistem mic implică conectarea monitoarelor și a modulului principal al stației de ușă la distribuitorul G74824 DS-KAD706Y printr-o magistrală cu 2 fire. Busul cu 2 fire vă permite să alimentați dispozitivele și să stabiliți comunicația. Distribuitorul permite, de asemenea, extinderea ulterioară și conectarea la LAN.
Exemplu sistem videointerfon 2-Wire Hikvision
A doua generație de sisteme de interfon video Hikvision IP și 2 fire se caracterizează prin aspect estetic și funcționalitate ridicată. Stația de poartă are o structură modulară, ceea ce înseamnă că elementele sale pot fi selectate în funcție de cerințele de instalare. Include întotdeauna un modul principal care permite alimentarea modulelor rămase și modulelor de extensie opționale (max. 8). Atât modulul principal de sistem G73652 DS-KD8003-IME1/EU IP, cât și modulul principal de sistem cu 2 fire G73646 DS-KD8003Y-IME2 permit extinderea ulterioară folosind aceleași module suplimentare.
 • DS-KD8003Y-IME2 G73646 - modulul principal al sistemului cu 2 fire,
 • DS-KD-E G73660 - Modul cititor de carduri EM 125 kHz,
 • DS-KD-M G73662 - Modul cititor de carduri Mifare 13,56 MHz,
 • DS-KD-IN G73664 - Modul indicator,
 • DS-KD-KK G73666 - Modul cu 6 butoane apel,
 • DS-KD-KP G73668 - Modul tastatură numerică,
 • DS-KD-DIS G73670 - Modul display,
 • DS-KD-TDM G73671 - Modul LCD cu ecran tactil și cititor Mifare,
 • DS-KD-BK G73672 - Modul mascare.
Stația de ușă/poartă poate fi extinsă cu ajutorul ramelor cu montaj aparent sau îngropat pentru încorporarea a 1, 2 sau 3 module - (DS-KD-XXX), ceea ce permite extinderea ușoară a sistemului în funcție de cerințe.
Funcții simple de alarmare
Funcționalitatea și securitatea sistemului bazat pe panouri DS-KH6320Y-WTE2 pot fi îmbunătățite prin extinderea acestuia cu funcțiile unui panou de control de alarmă. Monitorul este echipat cu 8 intrari pentru conectarea senzorilor si 2 iesiri de alarma. Informațiile despre încălcarea unui anumit senzor pot fi transferate în aplicația mobilă Hik-Connect. Abilitatea de a seta zone și de a selecta mai multe moduri de armare vă permite să adaptați sistemul la nevoile dvs. Puteți conecta senzori NO/NC la panou și puteți seta diferite tipuri de alarme pentru fiecare: imediată, 24h și întârziată.
Configurare sistem și management
Configurația sistemului de videointerfonie IP poate fi efectuată cu ajutorul programului iVMS 4200 (v3) . Software-ul client iVMS 4200 permite utilizatorilor adăugarea echipamentelor HIKVISION, precum NVR-uri, DVR-uri TurboHD și videointerfoane pentru a le gestiona în rețele IP. Software-ul permite configurarea și gestionarea la distanță a dispozitivelor. În cazul sistemelor de videointerfonie, puteți să deschideți ușile de la distanță, să înregistrați material video de la cameră, să faceți poze și să efectuați apeluri vocale la monitorul (monitoarele) abonat(e). Aplicația poate trimite, de asemenea, notificări text cu instantanee către abonați. Orice informație poate fi transferată ușor și rapid, de exemplu, utilizatorul poate apela direct centrul de monitorizare (iVMS-4200) și poate stabili conexiunea cu personalul de securitate.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces pe dispozitive mobile
Pentru a controla dispozitive Hikvision folosind telefoane mobile cu sistemul de operare Android sau iOS puteți folosi aplicația mobilă Hik-Connect. Aveasta poate fi folosită pentru a vizualiza de la distanță imagini live de la DVRuri, NVRuri, camere IP, interfoane video folosind rețele Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările salvate. Utilizarea videointerfoanelor prin intermediul aplicației vă permite, de asemenea, să deschideți yala electrică de la distanță, să primiți notificări și să transferați apeluri de la panoul de intrare la telefon în cazul absenței. Aplicația permite conectarea prin adrese IP și prin cloud P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele unui serviciu cloud care permite accesul la dispozitive atunci când nu există o adresă IP externă.

Specificații

Model DS-KH6320Y-WTE2
Producător Hikvision
Tip produs Monitor video interfon
Sistem 2-wire modular
Generarea de produse II
Materialul carcasei Plastic
Culoare Alb
Parametri
Memorie încorporat Mb 128
Flash Mb 32
Ecran " 7, TFT color
Control Touch screen
rezoluție px 1024 × 600
Compresie video H.264
Difuzor/microfon încorporat Da
Audio bidirecțional Da
Compresie audio G.711A, G.711U
Rata de biți audio kbps 64
Calitate audio Anularea ecoului și a zgomotului
Iesiri releu 2 (NO)
Intrări de alarmă 8
WiFi 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
slot microSD Da, max 128 GB
Interfață rețea 2-Wire
Alte interfețe RS-485
Protocoale TCP/IP, SIP, RTSP
Alimentare electrică DC V 24 (2-Wire)
Consumul de energie W max. 4
Temp. funcționare °C -10...50
Umiditate 10...90
Dimensiuni mm 200 × 140 × 23.6
Greutate kg