Modul SFP+ Ultimode 10Gbps (850nm, MM, 300m)

Cod: L1425
73,01 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
73,01 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Modulele optice SFP+ SR Ultimode 10Gbps (850nm, MM, 300m) sunt compatibile cu standardul SFP (///Small Form-factor Pluggable///) și transformă semnale electrice în optice pentru a le transmite pe fibre optice multimode la viteze de până la 10Gbps pe distanțe de maxim 300 m.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Modulele optice SFP+ SR Ultimode 10Gbps (850nm, MM, 300m) sunt compatibile cu standardul SFP (Small Form-factor Pluggable) și transformă semnale electrice în optice pentru a le transmite pe fibre optice multimode la viteze de până la 10Gbps pe distanțe de maxim 300 m.
Pentru a obține viteze de transmisie de 10 Gbps pe fibre optice multimode trebuie să folosiți fibre de bună calitate și să nu depășiți distanțele indicate. Distanța de 300 m poate fi utilizată folosind fibre optice OM3 sau mai bune. Pentru fibrele OM2 care sunt cele mai răspândite se poate transmite cu viteze de 10 Gbps pe distanțe de maxim 82 de m.
Modulul ULTIMODE SFP+ este dotat cu conector optic LC. Acesta este în prezent foarte răspândit datorită modulului simplu de conectare şi a formei dreptunghiulare care permite amplasarea mai multor conectori pe un spațiu relativ mic.
Decizia de a utiliza media convertoare sau swichuri cu porturi SFP se poate dovedi foarte bună în cazul în care se dorește un upgrade al rețelei la un moment dat. Pentru creșterea vitezei va trebui schimbat doar modulul SFP și nu tot echipamentul.
Elemente distinctive:
  • viteze de transfer de până la 10 Gbps,
  • duplex (două fibre),
  • proiectate pentru fibre optice multimode,
  • distanță de transmisie max.: 300 m,
  • conector optic: LC.

Specificații

Tip produs Modul SFP
Producător ULTIMODE
Nume SFP+ SR
Tip modul SFP+
Tip transmisie Duplex – 2 fibre
Tip fibră optică Multimode
viteză MBps 10000
Tip conector LC/PC duplex
Raza maximă de transmisie km
lungime de undă Tx nm 850
Rx nm 850
Alimentare electrică DCV 3.3 (de la SFP port)
Temp. funcționare °C 0...+70