COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

Modul integrare sistem de alarmă F&Home Radio rH-AC15S4R4
Cod: F2901
Retras din ofertă
Modul integrare sistem de alarmă F&Home Radio rH-AC15S4R4
Vedere a dispozitivului
Modulul rH-AC15S4R4 este dedicat pentru integrarea sistemelor de alarmă F&Home Radio cu diferite panouri de alarmă. Prezintă 15 intrări analogice cu o rezistenţă mare, 4 relee de ieşire de putere redusă şi 4 intrări cu opto-izolatoare (5-12V).
Modulul măsoară voltajele de la intrările analogice şi compară valorile cu nivelele de referinţă. Orice deviaţie a unui voltaj de intrare mai mare de 0.6V este tratată ca un eveniment iar starea logică 1 este generată la ieşire. Atunci când deviaţia este mai mică de 0.6V, starea ieşirii este 0. Starea fiecărui comparator este semnalată de un LED amplasat la fiecare intrare. Atunci când voltajul unui comparator este aflat în starea logică de 1, ledul se aprinde. Valoarea de referinţă a voltajului pentru fiecare intrare este măsurată individual şi salvată pentru toate intrările în acelaşi timp, prin apăsarea butonului CAL. Flexibilitatea în setarea voltajelor de referinţă permite o compatibilitate cu o gamă largă de senzori de mişcare, cu diferite voltaje de ieşire.
Simbolurile folosite în design şi software-ul de configurare
Simbolul modulului rH-AC15S4R4
În cadrul software-ului de proiectare a unui sistem inteligent F&Home, modulul RH-AC15S4R4 este reprezentat pictografic de un obiect format din 3 segmente şi o ieşire suplimentară. Primul segment este format din 15 canale de ieşire, fiecare oferind un rezultat binar al comparării cu un nivel de referinţă. În fiecare canal individual , algoritmul compară voltajul de intrare cu un voltaj de referinţă, bazat pe comparaţia fizică - atunci când deviaţia de la nivelul de referinţă este mai mică de +/- 0.6 V, ieşirea corespunzătoare generează starea de 0, în caz contra declanşându-se starea logică 1.
Al doilea segment este format din 4 intrări binare şi 4 relee binare de ieşire corespunzătoare. Intrările controlează releele iar ieşirile oferă informaţii despre starea respectivelor relee.
Al treilea segment este format din 4 canale ce citesc informaţia despre starea (oprit/pornit) contactelor conectate. Scurtcircuitarea sau deschiderea unui contact schimbă starea logică a ieşirii corespunzătoare.
În plus, modulul are şi o ieşire "eroare de cod", ce generează starea logică de 1 atunci când comunicaţia între obiect şi modul este întreruptă. După restartarea comunicaţiei, starea logică se schimbă în 0.
Montaj:
Diagrama de instalare
  • Se conectează pinii GND ai modulului şi ai panoului de alarmă.
  • Se conectează intrările AI la senzorii de mişcare (în paralel cu intrările panoului de alarmă)
  • Se verifică dacă există persoane în zonele protejate (toţi senzorii trebuie să fie inactivi)
  • Se apasă butonul CAL pentru 3 secunde (până când ledurile AI1 -AI15 se opresc din luminat) pentru a seta nivele de referinţă.
  • Se înregistrează modulul rH-AC15S4R4 în sistem.
Citirea statusului panoului de alarmă via intrări cu opto-izolatori:
Panoul de alarmă oferă informaţii la ieşirile CD (colector deschis). Forma semnalelor poate fi programată în panou. Ele sunt citite de către intrările opto-izolate ale modulului rH-AC15S4R4.


Controlul panoului de alarmă via relee de ieşire:
Intrările panoului de alarmă sunt activate de legarea pentru un scurt timp la GND. Forma semnalelor poate fi setată în panou. Starea panoului poate fi schimbată cu ajutorul modulului rH-AC15S4R4 via releele de ieşire. Astfel, utilizatorul poate arma rapid sistemul de alarmă fără să folosească un codor, prin apăsarea unui singur buton.
Informaţii despre sistem
Specificaţii tehnice:
NumeF&Home Radio rH-AC15S4R4
CodF2901
Alimentare12 V / 30 mA
Banda de comunicaţii RF [MHz]868
Modul de comunicaţiedouă căi
Criptarea datelorDA
Rază de acţiune în spaţiu deschis 100 m
Număr de relee
4
Sarcini
1 A / 250 VAC (per releu)
Izolare galvanică între sursa AC şi circuitul de control
DA
Gamă de temperaturi de funcţionare0ºC ... +45ºC
Dimensiuni [mm]145x100
Clasă IP
IP 20
F&HOME RADIO integrează instalaţiile electrice în aşa fel încât procese precum încălzirea, aerul condiţionat, ventilaţia, iluminarea , alarmele sunt controlate de către un singur sistem eficient - totul pentru siguranţa şi comfortul rezidenţilor. Cu comunicaţii wireless pe două canale între unitatea centrală (serverul) şi atât senzori cât şi actuatori, cu soluţii software, cu controlul de la distanţă ce poate fi făcut de utilizatori în multe moduri, sistemul permite gestionarea resurselor de energie ale unei locuinţe într-o manieră cât mai eficentă.
În practică, acest lucru se traduce în abilitatea de a integra aparate electrocasnice într-un astfel de mod încât se poate crea cu ajutorul iluminării o scenă romantică în living sau dormitor, se pot trage draperiile sau obloanele, se poate ajusta temperatura interioară a locuinţei. Opţiunea de control de la distanţă via Internet ne permite ca şi dupa o întoarcere dintr-o lungă călătorie să avem parte de o întâmpinare din partea case ca şi cum nu am fi plecat niciodată.
Retras din ofertă
 
Modul integrare sistem de alarmă F&Home Radio rH-AC15S4R4
Cod: F2901
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2022 DIPOL sp.j.