COŞUL MEU
Coşul este gol

Aparate măsură

OTDR

MiniOTDR cu tester rețea RJ45 ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV
Cod: L5830
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
2683,80 Lei3193,72 Lei0 %
Garanție 2 ani
Disponibil de la începutul lunii octombrie
Dispozitivul
ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV este un dispozitiv conceput pentru măsurarea și diagnosticarea conexiunilor de fibră optică. Combină funcțiile de: OTDR, contor de putere optică, sursă de lumină și localizator vizual de defecțiuni.
Dispozitivul generează impulsuri la 1310 nm și 1550 nm. Acest lucru permite diagnosticarea completă a căii optice pentru atenuarea fibrei, îmbinări, conectori, precum și evenimente precum îndoirea fibrelor și îndoirea sau ruperea cablului. Dinamica de 20 dB permite inspectarea conexiunilor de până la o lungime de câteva zeci de kilometri.
Caracteristicile speciale ale ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV includ dimensiuni mici și confortul de utilizare. Un ecran tactil de 3,5 inchi și interfață intuitivă și ușor de utilizat permit o navigare ușoară și măsurători rapide. Din acest motiv, dispozitivul este foarte potrivit pentru instalatorii care nu au experiență anterioară cu acest tip de echipamente.
Rezultatele măsurătorilor efectuate pot fi stocate automat în memoria dispozitivului (aproximativ 30 MB de memorie încorporată disponibilă, permițând stocarea a 300-500 de măsurători) sau pe un stick de memorie U-disc (bliț USB-C). unitate – de exemplu, în cazul unei unități flash de 16 GB, numărul de măsurători posibile care trebuie stocate ajunge la 250.000). Rezultatele ușor și rapid pot fi descărcate pe un PC printr-un cablu USB-C (dispozitivul este vizibil ca un stick de memorie portabil), și apoi utilizate pentru a genera rapoarte de măsurare simple sau avansate în + Format ++pdf/xls cu software-ul OTDR Assistant+++.
Pe lângă capacitatea de a efectua o măsurare reflectometrică standard la două lungimi de undă și de a genera un grafic al evenimentelor pe calea optică (reflectogramă), ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV dispune de funcția iOLA. Această opțiune este recomandată în special pentru instalatori mai puțin experimentați, ea permite executarea automată a unei serii de măsurători fără a defini parametrii pulsului de măsurare, domeniul de măsurare etc. Rezultatul este prezentat într-o formă grafică clară în forma unei legături cu evenimente marcate precum îmbinări, îmbinări, îndoiri etc.
O opțiune foarte utilă este abilitatea de a activa verificarea "Pass/Fail" atunci când se efectuează măsurători. Acest lucru face posibilă verificarea conexiunilor în raport cu condițiile la limită prestabilite, adică: atenuarea întregii conexiuni și atenuarea și/sau reflectanța evenimentelor individuale. Verificarea are loc pe dispozitivul propriu-zis și poate fi transferată în raportul de măsurare. Prin urmare, este posibil să generați un raport pdf cu indicația „Pass” , adică să confirmați că așteptările dorite au fost îndeplinite.
Caracteristici distinctive:
 • OTDR+OPM+OLS+VFL+LED
 • Tester de conexiune OTDR și fibră optică
 • Ecran de 3,5 inchi cu funcție multi-touch
 • Interfață ușor de utilizat, similară cu cea a unui smartphone
 • Măsurare la lungimi de undă de 1310 nm și 1550 nm
 • Gamă dinamică de 20 dB
 • Sursă de lumină și powermetru pentru a efectua măsurători cu metoda de transmisie
 • Analiză detaliată a întregului traseu optic de până la 80 km
 • Asistență pentru verificarea evenimentelor și defecțiunilor: fibră spartă sau îndoită, conectori murdari, suduri proaste etc.
 • Posibilitatea verificării „Succes/Eșuează”.
 • Opțiune pentru crearea rapoartelor de măsurare pdf/xls
În măsurătorile reflectometrice, un element esențial este așa-numita bobin[ de lansare. Datorită ei, așa-numita zonă moartă a reflectometrului și parametrii primului conector din rețea sunt măsurați corect. Bobinele de lansare ULTIMODE cu o lungime de 150 m sunt perfecte pentru măsurarea conexiunilor scurte (până la câțiva kilometri). Versiunile sunt disponibile cu conector SC/APC care se potrivește cu reflectometrul ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV și cu următorii conectori: SC/APC L58510, SC/UPC L58512, LC/UPC L58514. Aceste bobine au o carcasă practică, ușor de utilizat și capacitatea de a proteja conectorii atunci când nu sunt utilizați. În funcție de tipul de conectori găsiți în instalații, trebuie să achiziționați una sau mai multe bobine de lansare. Dacă dorim să măsurăm corect conectorul de la capătul unei legături de fibră optică, trebuie să folosim fibra ca așa-numita „run-offs”.
Bobină de lansare 150 m SC/APC-SC/APC ULTIMODE FLC-150-SCA-SCA
Conectorul OTDR murdar este una dintre cele mai frecvente cauze ale problemelor în efectuarea măsurătorilor reflectometrice. Utilizarea instrumentelor pentru a curăța mufa OTDRului și mufa conectată la acesta este crucială pentru o măsurare efectuată corect și pentru durata de viață a conectorului în sine. Un conector murdar compromite dinamica dispozitivului și generează o reflexie puternică a semnalului. Necurățarea poate duce la deteriorarea intrării OTDRului, care este una dintre cele mai frecvente defecțiuni la acest tip de dispozitiv. Nu neglijați acest fapt – curățați conectorii! Vă recomandăm o soluție dovedită de la renumita companie japoneză NTT Nanoclean E3 L59161.
MĂSURI OTDR 1310/1550 NM
ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV este echipat cu 2 lasere care funcționează la 1310 nm si 1550 nm. Acest lucru face posibilă efectuarea unei măsurători cuprinzătoare a căii optice. 1310 nm este lungimea de undă de bază la care se fac măsurătorile, permite evidențierea problemelor de poziționare a fibrei (atenuare mai mare a conectorilor și sudurilor), în timp ce lungimea de undă de 1550 nm poate, la rândul său, să dezvăluie probleme cu îndoirea excesivă a cablului sau a fibrei. Prin urmare, recomandăm să efectuați măsurători în ambele lungimi de undă.
FUNCȚIA iOLA - MĂSURARE AUTOMATĂ INTELIGENTĂ
Această caracteristică permite instalatorului să economisească timp prin măsurarea automată a 2 lungimi de undă cu parametri de măsurare diferiți. Rezultatele sunt analizate de reflectometru și apoi prezentate într-o formă grafică care este pe înțelesul tuturor. Această opțiune poate fi folosită, printre altele, de: instalatorii începători și cei care doresc să efectueze o măsurătoare rapidă, dar cuprinzătoare și să verifice dacă atenuarea întregii legături se încadrează în parametri specificați.

ANALIZĂ PASS/FAIL
===Opțiunea de analiză „Pass/Fail” este o caracteristică extrem de importantă pentru cei care își dezvoltă sistemele după reguli prestabilite (de exemplu, locuințe multifamiliale – atenuare a căii optice mai mică de 1,2 dB) sau pentru cei care, după efectuarea serviceului, doresc să trimită un raport de măsurare care să conțină informații dacă sistemul îndeplinește cerințele specificate. OTDR analizează atenuarea întregii secțiuni măsurate, ținând cont de toate evenimentele (conectori, îmbinări etc.) și determină dacă parametrii tuturor elementelor traseului și a întregii sale se încadrează în limitele definite în setări.== =
ECRAN MMULTI-TOUCH de 3,5''
În ciuda dimensiunilor sale mici, ecranul multi-touch vă permite să măriți părți ale reflectogramei pentru a analiza cu precizie evenimentele din calea optică. Funcția de rotație a ecranului vă permite să analizați reflectorul atât în ​​poziție verticală, cât și în poziție orizontală.
INTERFAȚĂ INTUITIVĂ, SIMPLA
Aranjamentul meniului și navigarea sunt extrem de accesibile chiar de la începutul lucrului cu dispozitivul. Modul de editare a parametrilor și de activare și dezactivare a funcțiilor selectate este instantaneu. În plus, navigarea prin ecranul tactil și gesturile cunoscute de pe smartphone-uri îmbunătățesc foarte mult experiența utilizatorului.
COMUNICARE RAPIDĂ CU PC-ul
Pentru a descărca fișierele de măsurare pe computer, pur și simplu conectați dispozitivul la computer folosind un cablu USB tip C (inclus) și activați funcția de comunicare cu computerul. OTDR-ul este apoi recunoscut ca un dispozitiv de memorie amovibil.
ÎNREGISTRAREA MĂSURĂRII
Dispozitivul are o memorie încorporată de 30 MB. Acest lucru permite stocarea a până la 1.000 de fișiere de măsurare, în funcție de dacă fișierele sunt fișiere de modul OTDR sau iOLA sau ambele și dacă fișierele sunt generate pentru una sau ambele lungimi de undă. În plus, funcția u-Disc vă permite să conectați un dispozitiv de memorie extern (cum ar fi o unitate flash mică) la portul USB-C și să scrieți fișiere direct pe acesta. Cu o capacitate de 16 GB, numărul de rezultate posibile de salvat va depăși o sută de mii.
ASISTENTUL OTDR – SOFTWARE PC
Asistentul OTDR pentru aplicația PC vă permite să citiți fișierele de măsurare *.sor (standard Telcordia SR-4731) generate de OTDR pentru o analiză precisă. Puteți să navigați liber prin reflectogramă, să măriți părți ale acesteia sau să determinați atenuarea unei anumite secțiuni sau eveniment folosind markeri (metoda în 2 puncte, metoda în 4 puncte, metoda LSA). Aplicația are și un plugin iOLA pentru citirea fișierelor *tor generate atunci când rezultatele modulului iOLA sunt salvate.
OPTIUNEA RAPOARTE DE MĂSURARE
Fișierele salvate și software-ul menționat mai sus permit generarea de rapoarte de măsurare în format *.pdf sau *.xls. Expertul pentru raport de măsurare vă oferă posibilitatea de a alege formatul și conținutul raportului. Puteți alege între un document de o pagină care conține informații de bază sau rapoarte avansate care includ date precum reflectogramă, tabele de evenimente sau reprezentarea grafică a legăturii măsurate.
Acumulator LiPo de 2000 mAh – mai mult de 4 ore de funcționare
Dispozitivul este echipat cu o baterie LiPo de 2000 mAh încărcată printr port USB-C (un încărcător este 5V/1A este suficient pentru aceasta). Timpul de funcționare tipic la o singură încărcare este de 4 ore. Desigur, puteți să conectați o sursă de alimentare externă, cum ar fi o bancă de alimentare la portul USB, care va prelungi cu ușurință timpul de lucru neîntrerupt până la o zi completă de lucru.
5 ÎN 1 – OTDR+OPM+OLS+VFL+LED
ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV combină funcționalitatea mai multor dispozitive – pe lângă funcția de bază a OTDR, utilizatorul poate beneficia de un powermetru (OPM), sursă de lumină (OLS), localizator vizual de defecțiuni (VFL) și lanternă (LED). Ca rezultat, dispozitivul poate fi utilizat atât pentru diagnosticarea conexiunii rapide, cât și pentru măsurători mai avansate.
Specificaţii
Tip produsOTDR
BrandULTIMODE
General data
Afișaj3.5'', multi-touch
Conector tipSC/APC
Acumulatortip-LiPo
tensiune/capacitateV/mAh3.7/2000
timp funcționareh4
timp încărcareh3
Temp. max.funcționare°C0...+50
depozitare-20...70
Umiditate max.%< 95
Greutatekg0.22
AccesoriiUSC-A-USB-C cablu, case, strap
Parametri măsură
Dynamic distanță1310 nmdB20
1550 nmdB20
Lățime pulsns5 – 2000
Measurement distanțăkm0.1 – 80
Număr de puncte de măsurăbuc8000
Posibilitate neutilizare bobină lansareNu
VFL module
Lungime de undănm650
Putere ieșiremW1
Distanţăkm8
Conectoruniversal 2.5 mm
Mod funcţionarecontinuu/puls de 2 kHz
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
2683,80 Lei3193,72 Lei0 %
 
MiniOTDR cu tester rețea RJ45 ULTIMODE OR-20-S3S5-iSMV
Cod: L5830
George Popescu
Consiliere clienţi
COMPLETAŢI
BIBLIOTECA
Nou în bibliotecă
RECOMANDĂRI
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.