Kit sumator LNB Johansson 9645

Cod: R85261
541,10 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
541,10 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Kitul sumator LNB Johansson 9645 R85261 este conceput pentru însumarea a două semnale de satelit independente și transmisiile FM/DAB/TV terestre într-un singur cablu coaxial. Este o soluție ideală pentru toți cei ce doresc să își schimbe receptorul simplu de satelit cu un recorder video personal (PVR cu două intrări IF), sau, vor să folosească un alt receptor de satelit independent, fără a mai fi nevoie de instalarea unui cablu coaxial suplimentar.
• Nou! - Două semnale de satelit și terestre, transmisie efectuată printr-un singur cablu
• Ideal pentru conectarea a 2-tunere PVR
• Alimentat de la receiverul de satelit
• Transmitter unit prepared for outdoor operation
• Compatibil cu DiSEqC

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Kitul sumator LNB Johansson 9645 R85261 este conceput pentru însumarea a două ieșiri LNB și un semnal CATV/FM/DAB/TV într-un singur cablu coaxial. Este soluția ideală pentru toți cei ce doresc să își schimbe receiverul de satelit cu receiver cu funcție PVR (două intrări SAT), sau, vor să adauge un al doilea receiver de satelit, fără a trage un al doilea cablu coaxial de la antenă până în casă.

Convertorul/sumatorul poate fi folosit pentru:
  • conectarea unui PVR (înregistrator HDD) cu LNB twin printr-un singur cablu coaxial (între transmițător și receptor),
  • conectarea a două receivere SAT la un LNB TWIN,
  • conectarea a unui PVR sau două receptoare de SAT la un LNB TWIN - printr-un cablu coaxial, plus conectarea (prin același cablu) a unei antene terestre (pentru a fi folosită cu receptoare FM/TV),
  • conectarea unui PVR (înregistrator HDD) la un multiswitch - printr-un cablu coaxial (plus transmisie FM/CATV către receptoare),
  • conectarea a două receptoare SAT independente la un multiswitch - printr-un cablu coaxial (plus transmisie FM/CATV către receptoare)
  • conectarea unui PVR sau două receptoare SAT și un TV cu un sumator TV/SAT (e.g. R85300).
LNB Twin Inverto HOME ProMonoblock twin INVERTO BLACK PRO (0.2 dB, Astra/Hotbird)Kit sumator LNB Johansson 9645Kit sumator LNB Johansson 9645
Conexiune cu un cablu a două semnale de la unu sau doi sateliți la un receptor PVR

ATENȚIE!
  • Dacă aveți o singură antenă de satelit, LNB-ul single trebuie înlocuit cu unul TWIN.
  • În sistemele multiswitch intrările sumatorului trebuie conectate la ieșiri separate ale multiswitchului.
  • Pentru a separa semnalele CATV de cele SAT, ieșirea REC 2 trebuie conectată la o priză SAT/TV (e. R694100), sau un diplexor TV/SAT (ex.: R85300).
Unitatea de transmisie al setului multiband a fost concepută pentru a putea funcționa la exterior și este alimentat prin cablul coaxial direct din receptor. Setul de converoare este compatibil cu DiSEqC.
Între unitățile de transmisie și recepție nu sunt necesare dispozitive suplimentare (amplificatoare, diplexoare, splitere, etc.)
Setul de converoare este alimentat de la intrarea LNB a receptorului de satelit - nu va fi necesară o sursă de alimentare suplimentară.
Kit sumator LNB Johansson 9645Kit sumator LNB Johansson 9645Priză TV - Radio - Satelit Signal Priză TV - Radio - Satelit Signal Antenă profesională DVB-T2 VHF și UHF (H/V): DIPOL 28/5-12/21-48Antenă satelit TRIAX 100 TD (100cm, gri închis)LNB Twin Inverto HOME ProSumator/splitter TV satelit RS-02Ms
Schița unui sistem cu setul de convertoare Johansson R85261.
Transmisia a două semnale independente DVB-S/S2 (de la un satelit) și transmisii DVB-T prin un cablu coaxial (marcat cu roșu).
Semnalele sunt redate către prizele de abonați de la unitatea receptoare a setului R85261 (semnalul DVB-T este disponibil în una din prize).

Specificații

Tip produs Sumator
Producător JOHANSSON
Balun (pentru LNB sau multiswitch)
Intrarea 1 MHz 950 – 2150
Intrarea 2 MHz 5 – 2150
Ieșire MHz 5 – 3550
dB 1
dB 4
dBµV 98
W
dB 1
dB 4
dBµV 93
W
From satellite receiver
m max. 75
Receptor (la tuner SAT)
Intrare MHz 5 – 3550
Ieșire 1 MHz 5 – 2150
Ieșire 2 MHz 950 – 2150