COŞUL MEU
Coşul este gol

Izolator galvanic cu protecție fulger HSO-1F EXT (BNC)
Cod: M17108
Retras din ofertă
Izolator galvanic HSO-1F ECO (BNC)
HSO-1F EXT
HSO-1F EXT este un izolator galvanic proiectat pentru instalatii de cablu coaxial de 75 Ω, protejând dispozitivelor conectate de supratensiuni/fulger. Dispozitivul este special dedicat sistemelor CCTV care transmit semnale video HD (AHD, HD-CVI, HD-TVI), precum și în sisteme CVBS.
Acesta izolează galvanic cele două componente ale căii de transmisie, ca de exemplu, camera de supraveghere de DVR, protejându-le de efectele diferenței de potențial dintre acestea (imagini distorsionate sau chiar porturi arse). Utilizarea izolatoarelor galvanice se recomandă în special în zonele industriale precum hale metalice sau stâlpi metalici sau în cazul în care echipamentele sunt alimentate din faze diferite ale rețelei de curent. În aceste circumstanțe apar diferențe de potențial între diferitele împământări ce pot avea afecte adverse asupra echipamentelor. Curenții ce se scurg prin aceste conexiuni pot cauza diferite forme de probleme de imagine sau pot chiar strica echipamentele.
Nivelul maxim de eficacitate a echipamentului este asigurat prin izolare galvanică de până la 800 VDC și protecție de supratensiune de 2 x 10 kA, o soluție unică cu siguranțe MOSFET ultra-rapide. Acesta asigură o imunitate extremă împotriva tensiunilor de tensiune, descărcărilor atmosferice și diferențelor potențiale. Siguranța MOSFET mărește eficiența protecției împotriva supratensiunii și protejează transformatorul izolatorului de deteriorări datorate fluxului de impulsuri mari de current .
Conceptul sistemului de protecție
Lățimea de bandă a izolatorului este adjustată încât să permită transmisia imaginilor analogice HD cu rezoluții de până la 1080p. Conectorii BNC montați pe echipament sunt de firmă și garantează conexiuni bune chiar și în condiții de temperaturi extreme.
Dispozitivul transmite semnalul video în ambele direcții și poate fi utilizat de fiecare parte a liniei de transmisie. Totuși, în cazul liniilor de transmisie mai lungi, locația recomandată este către DVR / monitor.
Izolator galvanic cu protecție fulger HSO-1F EXT (BNC)
Aplicație într-o instalație CCTV

Specificaţii
Nume HSO-1F EXT
CodM17108
Intrare conector (coaxial)BNC-f
Ieșire BNC-t
Lășime de bandă50 MHz
Atenuare0.5 dB
Protecții supratensiune
Gas discharge tube, Transil™, siguranțeMOSFET 
Protecție impământare
Gas discharge tube: 90 V, 2x10 kA @ 8/20 μS
Protecție fir Transient voltage suppressor: 6 V, 100 A @ 8/20 μS
Tensiune maximă4 kV
Capacitanța circuitului de protecție10 pF
Temp. funcționare
-40°C to +60°C
Dimensiuni86 mm x 24 mm x 31 mm (excluding cables)

Retras din ofertă
 
Izolator galvanic cu protecție fulger HSO-1F EXT (BNC)
Cod: M17108
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.