COŞUL MEU
Coşul este gol

Inserator text POS pentru sisteme CCTV FG-4
Cod: M1720
Retras din ofertă
Inserator text POS pentru sisteme CCTV FG-4
Dispozitivul FG-4

Dispozitivul FG-4 face legătura dintre terminalele de plată (POS) şi camerele CCTV, inserând date despre tranzacţiile efectuate pe POS în imaginile video. Pentru semnalul video, FG-4 acţionează ca un dispozitiv de trecere, cu intrare şi ieşire video. Dispozitivul pentru inserarea textului poate afişa datele de pe un POS sau casă de marcat pe ecranul de supraveghere.
Acest dispozitiv oferă un nivel de protecţie sporit împotriva fraudelor (cum ar fi transferuri neînregistrate de produse, articole înregistrate necorespunzător, etc.). În plus, FG-4 poate funcţiona în mod terminal şi poate afişa toate caracterele trimise către terminalul POS sau casa de marcat.
Elemente distinctive:
  • compatibil cu protocoalele POSNET, Novitus, Innova
  • mod de lucru "terminal" sau "hexazecimal"
  • comunicare prin RS-485
Specificaţii:
NumeFG-4
CodM1720
IntrareBNC-m / 75Ω (PAL)
Ieşire
BNC-m / 75Ω (PAL)
Lungimea maximă a conexiunii RS-4851200 m
Câştig video0 dB
Alimentare
DC 12V / 70mA
Dimensiuni
100 x 62 x 28 mm
Greutate
0.08 kg
Modalitate de conectare a dispozitivului FG-4 M1720 la o casă de marcat / imprimantă POS:
Pentru a conecta aparatul la o imprimantă POS, este nevoie de un convertor SNIF-42 M1721, de la protocolul RS-232 folosit de casa de marcat, la protocolul RS-485. SNIF-42 M1721 monitorizează traficul RS-232 şi face conversia la RS-485 fără riscul de alterare a datelor. Acest lucru este deosebit de important în cazul utilizării unei imprimante POS, deoarece aceasta nu tolerează întreruperi sau erori în schimbul de date. Nu se recomandă utilizarea altor tipuri de convertoare RS-232 la RS-485.
Schema de conectare a terminalului POS, convertorul RS-232 - RS-485 (SNIF-42 M1721), inserter-ul de text M1720 şi traseul semnalului video

Panoulul frontal
Configurarea dispozitivului se realizează cu ajutorul a 4 butoane care permit controlul meniului OSD, afişat pe monitorul de supraveghere. Butoanele cu săgeţi sunt folosite pentru navigarea prin meniu, "ENTER" modifică parametrul selectat şi deschide un meniu/sub-meniu, în timp ce butonul "Key Lock" blochează/deblochează tastatura în scopul prevenirii unei modificări accidentale a configuraţiei.

Panoul frontal

Conectorii
Pe panoul din spate se află: mufă BNC mamă pentru intrare (PAL), BNC mamă pentru ieşire (PAL), bloc terminal pentru conexiunea RS-485, şi conectorul pentru alimentare la 12 VDC. LED-ul verde poziţionat deasupra conectorilor BNC indică prezenţa semnalului video la intrare, LED-ul verde poziţionat deasupra interfeţei RS-485 semnalează recepţia pachetelor de date, în timp ce LED-ul roşu indică prezenţa alimentării.

Panoul din spate
Meniul ce va fi afişat pe ecran
Exemplu de date primite de la un terminal POS, afişate pe un monitor CCTV
Retras din ofertă
 
Inserator text POS pentru sisteme CCTV FG-4
Cod: M1720
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.