Injector PoE (12-24V, cu fir)

Cod: N9205
14,53 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
14,53 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Injectorul PoE este un set de adaptoare pentru alimentarea la distanţă a echipamentelor de reţea prin cablu UTP. Acestea sunt echipate cu conectori RJ-45 şi 2.1/5.5mm, şi lucrează cu majoritatea routerelor si access pointurilor (TP-Link, Tenda, Routerboard, D+Link, Cisco, etc.) precum şi cu camere IP Hikvision, Sunell sau Signal.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Injectorul PoE este un set de adaptoare pentru alimentarea la distanţă a echipamentelor de reţea prin cablu UTP. Acestea sunt echipate cu conectori RJ-45 şi 2.1/5.5mm, şi lucrează cu majoritatea routerelor si access pointurilor (TP-Link, Tenda, Routerboard, D-Link, Cisco, etc.) precum şi cu camere IP Hikvision, Sunell sau Signal.
Injectoarele Power over Ethernet (PoE) permit alimentarea cu tensiune de 12V DC prin cablu de reţea FTP/UTP. Este ideal pentru telealimentarea access pointurilor de exterior, montate direct lângă antenă (eliminând astfel atenuarea pe cablul de 50 de ohmi). Alimentarea se face cu alimentatorul echipamentului montat în interior, ferit de intemperii.
Pret pentru set (2 piese) expuse in imaginea de mai sus.

Specificații

Model PoE adapter for LAN with connections
Tip produs PoE adapter
Producător Dipol
Parametrii de intrare număr 1
tip conector Mufă DC 2.1/5.5, RJ-45
Tensiune DCV 0...12
perechi PoE 4.5 (V+); 7.8 (V-)
Parametrii de ieșire număr 1
tip conector RJ-45, Priză DC 2.1/5.5
Tensiune DC în mufă DCV compatible with input
Dimensiuni mm 100 × 30 × 30