HDD Western Digital RED WD20EFRX 2TB (3.5", SATA III, 64MB)

Cod: M89280
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

HDD Western Digital RED WD20EFRX 2TB (3.5
HDD Western Digital RED WD20EFRX 2TB (3.5
Abţipildul cu mini fişa tehnică
Hard disk-urile din seria RED sunt destinate sistemelor NAS ce funcționează în regim 24/7 (non-stop). Seria oferă performanțe superioare, capacitate mare și fiabilitate pe termen lung. Hard disk-urile sunt proiectate să funcționeze non-stop în sisteme CCTV, prelucrare și înregistrare audio și video, pe orice platformă (sisteme NAS, PC-uri, DVR-uri standalone).

Seria RED este dedicată sistemelor ce funcţionează în sarcini mari, asigurând în același timp o funcționare stabilă, o mai mare rezistență la vibrații și temperatură ridicată, cu un consum mai mic de energie și o reducere semnificativă a zgomotului.
Tehnologia dual-plan îmbunătățește semnificativ performanțele și fiabilitatea. Hard drive-urile care nu sunt echilibrate în mod corespunzător pot provoca vibrații excesive și zgomot într-un sistem multi-drive, fapt ce poate reduce durata de viata a hard disk-ului, și scade performanța în timp.
Tehnologia avansată incorporată în firmwareul hard diskurilor WD Red, NASware 2.0 permite integrarea fără probleme, protecția datelor și performanțe optime pentru sistemele de operare NAS și medii RAID.
Tehnologia WD NASware 2.0 îmbunătățește performanța de stocare NAS prin reducerea problemelor creeate de hard disk-urile obişnuite în sistemele NAS; probleme des întâlnite la utilizarea hdd-urilor standard in echipamente NAS ar fi incompatibilitatea între echipamente, dificultatăţi in procesul de integrare , costuri ridicate de întreţinere şi exploatare.

WD Red are o garanţie de 3 ani

Nume HDD  WD20EFRX
Cod M89280
Model WD20EFRX
Interfaţă SATA 6 Gb/s
Seria Red
Capacitate 2 TB
Dimensiune 3.5''
Buffer  64 MB

Consum:
 
   Citire/Scriere
   Idle
   Sleep

 

4.4 W
4.1 W
0.6 W

Emisie zgomot:

    Idle mode
    Quiet seek mode

 

23 dBA
24 dBA

Greutate 0.635 kg
Observaţii dedicat pentru sisteme NAS

Specificații

Nazwa Dysk twardy WD20EFRX
KOD M89280
Model WD20EFRX
Interfejs SATA 6Gb/s
Rodzina Red
Pojemność 2 TB
Rozmiar 3,5 ''
Pamięć podręczna 64MB

Średni pobór mocy:
 
   Odczyt / Zapis
   Bezczynny
   Uśpiony

 

4,4 W
4,1 W
0,6 W

Emisja hałasu:

    Bezczynny
    Tryb cichej pracy

 

23 dBA
24 dBA

Masa 0.635 kg
Uwagi dedykowany do NAS