COŞUL MEU
Coşul este gol

Supraveghere video

Bazele

Ghid sisteme de supraveghere - Mufe BNC
Mufele joacă un rol foarte important în orice cablare. Construcţia şi calitatea acestora influenţează în mod direct stabilitatea conexiunii, atenuarea, return loss şi rezistenţa mecanică. DIPOL oferă o nouă generaţie de mufe - mufele de compresie care corespund celor mai pretenţioase cerinţe.
Conectori de compresie
Atunci când cele mai importante cerinţe pentru un conector sunt:
  • posibilitatea unor dese operaţiuni de conectare/deconectare,
  • conexiune impermeabilă cu cablul coaxial,
  • montare uşoară şi rapidă,
  • foarte mare rezistenţă la tensiune mecanică,
atunci cea mai bună soluţie este un conector de compresie deoarece astfel va fi garantă o utilizare fiabilă şi de lungă durată chiar şi în cele mai dificile condiţii.
Mufa BNC PCT-BNC-6 compresie profi<br />(pentru RG-6)
Conector BNC (Bayonet Neill-Concelman) de compresie produs de PCT
folosind doar metale neferoase şi dielectrice de cea mai înaltă calitate

Conectorii E80320 , E8282 , E8283 , E8293 , E8294 , E8295 dispun de două inele de compresie, care, după compresie longitudinală (de-a lungul conectorului), formează o uşoară umflatură. Dimensiunea inelelor asigură o prindere stânsă şi rezistentă la rupere, fără a modifica structura cablului.
Conector F de compresie montat pe cablu Triset 113
Conectori F de compresie
Mufă F compresie PCT-TRS-59 pt. cablu RG-59/CAMSET
Conectorul F de compresie PCT-TRS-59 pentru cablu RG-59 (CAMSET)
Conectorii F pot simplifica procesul de instalare prin eliminarea necesităţii utilizării conectorilor de tip BNC şi implicit a cleştelui de sertizare. Liniile de transmisie pot fi terminate cu adaptori de la F-mamă la BNC-tată, ca E8284 sau E8285. Adaptorii sunt uşor de înlocuit (fără a fi nevoide de tăierea cablului şi montarea unui conector BNC).
Secţiune sagitală a unui conector de compresie - stare normală şi comprimată
Conectorul F de compresie E80320 îndeplineşte toate recomandările SCTE (The Society of Cable Telecommunications Engineers). Acesta poate fi adaptat la o conexiune BNC cu unul dintre adaptoarele E8284 şi E8285.
Adaptor F-mamă - BNC-tată
Adaptor F-mamă la BNC-tată de înaltă calitate E8284
Cablurile terminate cu conectori BNC pot fi înseriate dacă se utilizează un adaptor BNC-mamă la BNC-mamă E8297 sau conectate direct la un monitor cu intrare CVBS (composite) prin adaptoare BNC-mamă la RCA-tată E5110.
Montarea unui conector BNC Platinum şi a unui conector DC rapid S-55 pe un cablu CCTV CAMSET
Adaptor BNC mama- BNC mama
Adaptor RCA-tată la BNC-mamă
Adaptor BNC-mamă - BNC-mamă
Adaptor BNC-mamă - RCA-tată
Mufă RJ-45
Conectorii de bază în sistemele CCTV IP este RJ-45. Montaţi pe cablurile torsadate aceştia fac legătura dintre camere şi switch-uri, NVR-uri, calculatoare.
Mufă RJ45 8-pini (UTP/FTP/STP) [1 buc.]
Conector RJ-45 cu 8-pini J2008 pentru cablu UTP Cat.5e
Puţin mai jos - un video instrucţional despre cum se pregăteşte corect un cablu UTP şi apoi montarea conectorului RJ-45. O mufare incorectă va cauza probleme de comunicare între dispozitive sau va limita distanţa maximă de transmisie deoarece parametrii liniei de transport vor fi afectaţi.
Montarea conectorului RJ-45 pe un cablu UTP
Conectori pentru alimentarea cu energie
În cazul în care o singură sursă de alimentare este utilizată de mai multe camere, fiecare ramură a reţelei trebuie să fie terminată cu un conector DC 2.1/5.5 mm. Cea mai simplă modalitate este folosirea conectorului rapid S-55 E3511 sau a mufei DC conveţionale E3510.
Mufa alimentare camera TATA cu surub S-55 DC 2.1/5.5
Conector DC rapid : S-55 2.1/5.5 mm
Un cablu de alimentare poate fi prelungit utilizând un jack de conectare rapidă G-55 E3512 sau un jack DC convenţional E3517 şi un conector tată ( E3511 sau E3510 ).
Mufa alimentare camera mama cu surub G-55 DC 2.1/5.5
Conector DC rapid: G-55 2.1/5.5 mm
Power over Ethernet (PoE)
Adaptoarele "Power over Ethernet" (PoE) N9206 permite transportul energiei electrice către diverse echipamente LAN printr-un cablu torsadat obişnuit (FTP/UTP, etc). LED-ul indică conexiunea la sursa de alimentare. Adaptorul poate lucra cu toate dispozitivele compatibile cu standardul 802.3af (PoE), ca de exemplu, camerele IP de la ACTi, Pixord, Hikvision, Sunell.
Datorită adaptorului N9206 alimentarea cu energie şi transmisia de date se face printr-un singur cablu UTP, ceea ce duce la micşorarea costurilor de instalare. Tensiunea de alimentare a adaptorului este de 48 VDC.
Adaptor PoE N9205 face posibilă utilizarea funcţiei PoE folosind ca sursă de energie alimentatoarele echipamentelor de reţea.
Injector PoE (cu fir)Injector PoE (cu fir)
Implementare PoE pentru un dispozitiv care necesită 12 VDC

Tensiunea de intrare (DC) trebuie să fie compatibilă cu tensiunea necesară echipamentului care va fi alimentat. Orice neconcordanţă poate provoca daune majore dispozitivului sau sursei de alimentare.
 
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.