COŞUL MEU
Coşul este gol

Extender de telecomandă: Signal-Link (prin cablu coaxial)
Cod: R93109
Retras din ofertă
Signal-Link face posibil controlul de la distanţă (din altă cameră) a oricărui echipament audio/video care foloseşte de o telecomandă IR (receiver de satelit, VCR-uri, DVD-uri, sisteme audio Hi-Fi, etc). O astfel de posibilitate este foarte utilă într-un apartament/casă când un singur receptor DVB trebuie să deservească mai multe televizoare amplasate în diferite locaţii. Pentru a putea folosi extensia de telecomandă este necesar ca instalaţia de antenă să fie realizată într-un mod corespunzător, indiferent dacă sunt utilizate tapuri sau splittere. Echipamentele trebuie alimentate la 12 VDC folosind adaptoarele incluse în set.
Extender de telecomandă: Signal-Link (prin cablu coaxial)
Re-emiţătorul şi receptorul
Extender de telecomandă: Signal-Link (prin cablu coaxial)
Adaptoarele pentru alimentare
Extensia este compusă dintr-un receptor IR (receiver) care converteşte semnalul infraroşu al telecomenzii într-un semnal RF de 11 MHz, compatibil cu transmisia prin cablurile instalaţiei de antenă şi un transmiţător IR ("retransmiţător") pentru reconversia semnalului la forma originală. Există posibilitatea de achiziţionare separată a receptoarelor IR.
Pentru poziţionarea corectă a retransmiţătorului IR (A) este recomandat ca utilizatorul să conecteze ambele module şi apoi să aleagă locul de amplasare a acestuia în mod empiric (Fig. 1).

Telecomenzile dispozitivelor care urmează a fi comandate de la distanţă trebuie să fie introduse într-o cutie, făcând astfel imposibilă operarea directă a acestora. Senzorul IR al receptorului (receiver) (B) trebuie, de asemenea, să fie introdus în cutie. Apoi retransmiţătorul IR va fi conectat în sistemul de antenă. La fel şi receiverul IR. (Fig. 2).
Senzorul infraroşu al receptorului (receiver) (B) trebuie amplasat aproape de televizor, într-un mod care să permită recepţia directă a IR. În cazul instalaţiilor mai mari sau a celor care utilizează tapuri cu atenuări puternice, ar putea fi necesară reglarea semnalului de ieşire RF al echipamentelor.
Atenţie:
a - Asiguraţi-vă că senzorii retransmiţătorului (A) şi receptorului (B) sunt corect fixaţi şi amplasaţi pentru a asigura transmisia directă a semnalului IR.
b - Când sunt folosite mai multe dispozitive Signal-Link, evitaţi oricare dintre situaţiile prezentate în figurile 4a ... 4c.


c - Când sistemul de antenă foloseşte, între camere, un amplificator, extensia nu va funcţiona.
Notă: Această extensie nu este compatibilă cu receptoarele Cyfra+.
Retras din ofertă
 
Extender de telecomandă: Signal-Link (prin cablu coaxial)
Cod: R93109
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.