COŞUL MEU
Coşul este gol

Conectică

Balunuri

Videobalun ETRIX 1VP-D cu mufa BNC pe cablu, conector clips
Cod: M16657
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
19,88 Lei23,66 Lei0 %
Garanție 2 ani
Video balun TR-1Q cu mufa BNC - SOLDURI
Videobalun ETRIX 1VP-D cu mufa BNC pe cablu, conector clips
Video balun TR-1Q cu mufa BNC - SOLDURI
Ambalajul
Videobalunul 1VP-D este utilizat pentru a transmite semnalul video de la o sursă prin cablu cu pereche răsucită. Transformatorul are un conector BNC atașat cu un cablu flexibil, care asigură poziționarea liberă a capătului BNC. Cablul UTP este conectat la un conector de sertizare convenabil.
Dispozitivul potrivește impedanța cablului coaxial (75 Ohm) cu impedanța cablului simetric (100 Ohm), asigurând transmiterea semnalelor video prin pereche torsadată CAT5 pentru camere:
  • PAL (CVBS) până la 400 m
  • HD-TVI, AHD până la 200 m (720p) sau 150 m (1080p)
  • HD-CVI până la 200 m
Instalatorul trebuie să fie atent să conecteze firele corespunzătoare la terminalele corecte (+) cu (+) şi (-) cu (-). Conectarea defectuoasă va cauza interferenţe.
Specificaţii tehnice:
Nume1VP-D
CodM16657
Distanţă

400 m (CVBS)

150 m (HD-TVI, AHD)

I/O tensiune distanță (CVBS) 75 Ohm1 Vpp
Pierderea trecerii-0.5 dB (f=5 MHz)
Lățime de bandă video0 ... 50 MHz (-3 dB)
CMRR (dB @ 5MHz)60 dB
Coaxial I/O impedanță75 ohmi
Simetric I/O impedanță100 ohmi
Coaxial I/O tip conectorBNC tată
Simetric I/O tip conectorConector clips
Temp. funcționare/umiditate relativă0...55ºC/<95%
Greutate0.016 kg
Dimensiuni (W x H x D)15 x 47 x 15 mm
CMRR pentru adaptoare de impedanţă (balunuri). "Balun" este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", în sistemele CCTV acesta este un element de legătură dintre un cablu coaxial şi un cablu UTP. Cel mai mare avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scăzut, rezistenţa la interferenţe şi posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi. Datorită aranjamentului simetric al firelor, interferenţele vor fi identice şi pot fi astfel anulate. Ceea ce nu este posibil la un cablu coaxial.
Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferenţele identice apărute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisă de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la ieşirea asimetrică şi valoarea semalului parazitic la intrarea simetrică a adaptorului. Parametrul poate fi măsurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic Vz la ambele intrări ale părţii simetrice (în scurt pentru a elimina anularea diferenţială). În aceste condiţii, un adaptor de impedanţă ideal nu ar prezenta nici un semnal la ieşirea asimetrică, totuşi în realitate va apărea un semnal Vb Valoarea CMRR este calculat cu următoarea formulă:

CMRR = 20*LOG(Vb/Vz)
Valoarea CMRR a balunurilor Etrix (în banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB. Aceasta înseamnă o atenuare a semnalelor (interferenţe) de1000 de ori.
Preţ fără TVAPreţ cu TVARabatValiditate  
19,88 Lei23,66 Lei0 %
 
Videobalun ETRIX 1VP-D cu mufa BNC pe cablu, conector clips
Cod: M16657
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.