COŞUL MEU
Coşul este gol

Etajera DVD DS-103CB (trei nivele)
Cod: E9662
DVD Shelf DS-103CB (three levels)
Etajera
Schiţa etajerei
Etajera DS-103CB E9662 a fost concepută pentru a susţine aparatură, precum DVD player/recorder, receptor satelit, set-top-box etc. Capacitatea maximă este de 30 kg. Etajerele din sticlă sunt fabricate din sticlă călită cu grosimea de 8 mm. Suportul este făcut din aluminiu - este foarte uşor şi stabil. Sistemul de management pentru cabluri permite ascunderea cablurilor.
Peretele trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o margine lată de siguranţă.
Etajera nu poate fi montata pe pereti care nu ofera o sustinere ferma. Daca nu sunteti sigur cu privire la natura peretelui, consultati o companie de instalare.
Setul contine toate componentele necesare pentru o instalare standard. In unele conditii specifice pot fi necesare elemente auxiliare sau instrumente care ar trebui sa fie furnizate de catre profesionisti instaland acest tip de hardware.

Instrumentele de baza necesare (neincluse): burghiu 3/16" pentru montarea pe constructii din lemn/metal, 1/2" sapa pentru zidarie de caramida / instalatii bloc de beton, burghiu electric, cheie sau diblu, surubelnita Phillips.
Avertizare.
Setul include instructiuni de asamblare. Daca nu intelegeti aceste indrumari, sau daca aveti dubii cu privire la siguranta instalarii, va rugam sa va adresati unui instalator calificat.
Inainte de montare, verificati cu atentie pentru a va asigura ca nu exista piese defecte sau lipsesc. Daca aveti dubii, nu incepeti instalarea.
Instalarea necorespunzatoare poate provoca daune sau vatamari corporale grave. Nu folositi acest produs pentru alte scopuri decat cele specificate. Nici producatorul, nici distribuitorul nu va fi responsabil pentru daunele sau vatamarea provocata de instalarea necorespunzatoare, asamblare incorecta, sau utilizare incorecta.
Specificatii

NumeEtajeră DVD DS-103CB
Cod E9662
Dimensiuni (W x H x D) [mm]445 x 735 x 335
Capacitate suportată [kg]30
Componente structurale
aluminiu
Finisaj
vopsea pulbere
Numărul de nivele ale etajerei
3
Material etajeră/ grosime [mm]sticlă călită / 8
Sistem ascundere cabluri
DA
Greutate[kg]12.5

Setul contine: 2 piese; pret pentru o piesa
 
Etajera DVD DS-103CB (trei nivele)
Cod: E9662
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.