COŞUL MEU
Coşul este gol

Etajera DVD DS-101CB (un nivel)
Cod: E9661
Retras din ofertă
DVD Shelf DS-101CB (one level)
Etajera
Schiţa etajerei
Etajera DS-101CB E9661 a fost concepută pentru a susţine aparatură, precum DVD player/recorder, receptor satelit, set-top-box etc. Capacitatea maximă este de 10 kg. Etajerele din sticlă sunt fabricate din sticlă călită cu grosimea de 8 mm. Suportul este făcut din aluminiu - este foarte uşor şi stabil. Sistemul de management pentru cabluri permite ascunderea cablurilor.
Peretele trebuie să susţină greutatea panoului şi a suportului, inclusiv o margine lată de siguranţă.
Etajera nu poate fi montată pe pereţii care nu oferă o susţinere solidă. Dacă nu sunteţi sigur cu privire la structura peretelui, consultaţi o companie de instalare.
Setul conţine toate componentele necesare pentru o instalare standard. În anumite condiţii, pot fi necesare elemente auxiliare sau scule care ar trebui furnizate de profesioniştii care instalează acest tip de hardware.

Sculele necesare pentru montaj (nu sunt incluse): burghiu 3/16" pentru montarea pe lemn/metal, sau burghiu 1/2" pentru cărămidă/ beton, burghiu electric, set de chei, şurubelniţă Phillips.
Atenţie!
Setul include instrucţiuni de asamblare. Dacă nu întelegeţi aceste îndrumări, sau dacă aveţi dubii cu privire la siguranţa instalării, vă rugăm să vă adresaţi unui instalator calificat.
Înainte de montare, asiguraţi-vă că nu există piese defecte sau care lipsesc. Dacă aveţi îndoieli, nu începeţi instalarea.
Instalarea necorespunzătoare poate provoca daune sau vătămări corporale grave. Nu folosiţi acest produs pentru alte scopuri decât cele specificate. Nici producătorul, nici distribuitorul nu vor fi responsabili pentru daunele sau vătămările provocate de instalarea necorespunzătoare, asamblarea incorectă sau utilizarea incorectă.
Specificaţii

NumeEtajeră DVD DS-102CB
Cod E9661
Dimensiuni (W x H x D) [mm]445 x 275 x 364
Capacitate suportată [kg]10
Componente structurale
aluminiu
Finisaj
vopsea pulbere
Numărul de nivele ale etajerei
1
Material etajeră/ grosime [mm]sticlă călită / 8
Sistem ascundere cabluri
DA
Greutate[kg]4.5

Setul conţine: 2 piese; preţ pentru o piesă
Retras din ofertă
 
Etajera DVD DS-101CB (un nivel)
Cod: E9661
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.