COŞUL MEU
Coşul este gol

Produse ce nu se mai află în oferta curentă

DVR 4 canale Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S)(4ch, 2 MP, 15fps, H.265, HDMI, VGA) TURBO HD 4.0
Cod: M75604
DVR 4 canale Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S)(4ch, 2 MP, 15fps, H.265, HDMI, VGA) TURBO HD 4.0
DVR Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S)
DVR 4 canale Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S)(4ch, 2 MP, 15fps, H.265, HDMI, VGA) TURBO HD 4.0
Conectorii DVR-ului
DVR 4 canale Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S)(4ch, 2 MP, 15fps, H.265, HDMI, VGA) TURBO HD 4.0
Accesoriile incluse
Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S) este un DVR de supraveghere capabil să înregistreze material video în format analogic HD-TVI, AHD, CVBS sau în format IP. Rezoluția maximă de înregistrare este 1080p@15fps, iar canalul 1 poate suporta o rezoluție de 3MP@15fps. Pentru rezoluții VGA/WD1/4CIF/CIF, viteza maximă de înregistrare este de 25 fps.
Compresia video H.265
DVR-ul poate înregistra două streamuri video (primar și/sau secundar) de la fiecare canal în parte. Materialul video este procesat cu ajutorul metodei de compresie +++H.265++. În comparație cu versiunea predecesoare H.264, H.265 poate reduce la jumătate streamurile de date, ceea ce se traduce în economia proporțională a spațiului pe hardisk sau perioadă de retenție mai mare. H.265+ poate reduce și mai mult streamurile de date dintr-un sistem de supraveghere.
Moduri speciale de înregistrare
Înregistrarea video poate fi efectuată în diferite moduri: continuu, declanşată de detectarea mişcării (cu opţiuni de înregistrare înainte şi după eveniment) sau înregistrare continuă cu parametri speciali în cazul unor evenimente specifice. În acest sens, fiecare canal poate fi configurat individual. De asemenea este posibilă creşterea framerate-ului si bitrate-ului, independent de setările înregistrării continue. În cazul unui eveniment (detectarea mişcării, manipularea neautorizată a camerei etc), DVR-ul comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor care se face de obicei la parametri mai buni. În restul timpului, camera înregistrează continuu. Parametrii mai buni înainte şi după evenimente permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu, cu mare acuratețe, în timp ce înregistrările dintre evenimente au calitate mai slabă, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Mod Enhanced IP
Prin activarea modului Enhanced IP, numărul de canale IP suportate crește. Acest mod dezactivează analiza inteligentă pe canalele analogice și limitează rezoluția ieșirilor video HDMI/VGA la 1080p. Pornirea acestui mod se face exclusiv din meniul său.
Analiză inteligentă de imagine
Două canale la alegere pot avea setări independente pentru analiză inteligentă de imagine (funcții VCA). Analiza conținutului materialului video include detecția trecerii unei linii virtuale (inclusiv direcția de deplasare) cât și detecția unui intrus într-o zonă predefinită sau identificare obiecte.
Funcția de diagnosticare a calității imaginii poate genera e-mailuri sau mesaje de alarmă de tip defocalizare a camerei, luminozitate excesivă sau decolorare a imaginii.

Modul Enhanced VCA - analiză video pentru 4 canale, cu funcția de detectare a trecerii unei linii virtuale și a intruziunii într-o zonă de formă pătrată, in loc de doar două canale - limitează rezoluția video de intrare la 3 MP și rezoluția de ieșire (monitor) la 1080p.
Aplet client usor de utilizat
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS -4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile, camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS- 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creare de hărți electronice pentru un viitor sistem pe mai multe niveluri.
Meniul principal al programului iVMS-4200
Hik-Connect este un aplet mobil, destinat telefoanelor inteligente ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi folosit pentru monitorizare, în timp real, a imaginilor de la DVR, NVR, camere de rețea (IP), rețele 2G sau 3G și redarea înregistrărilor. Apletul se conectează cu echipamentele cu ajutorul adreselor IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Meniul de start al apletului Hik-Connect
Vizualizare live
Lucrul cu serviciul P2P cloud
Hik-Connect este numele serviciului de rețea destinat echipamentelor Hikvision. Serviciul se bazează pe procesarea datelor în cloud și integrează următoarele funcții:
  • Accesul la distanță prin serviciul cloud
  • Permite accesul la echipament fără a fi nevoie de o adresă IP externă. Sunt necesare câteva setări simple ale rețelei. Apletul de pe un calculator sau telefon se conectează cu serviciul P2P cloud.
  • Server DDNS
  • DDNS atribuie un nume de domeniu fix unei adrese cu IP dinamice. Funcția este folositoare dacă furnizorul de internet (ISP) nu acordă o adresă IP fixă. Condiția pentru utilizarea serverului DDNS este existența unei adrese IP publice și redarea accesului din afara rețelei la porturile de comunicații setate inițial pe NVR (implicit server și http sunt 8000 respectiv 80). Conexiunea este posibilă cu ajutorul unui browser web sau cu ajutorul apletului client pe un telefon sau calculator.
Fereastra principală a aplicației SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
Specificaţii tehnice:
Nume/modelDS-7204HQHI-K1/E(C)(S)
Format video
HD-TVIAHDHD-CVI, CVBS, IP
Intrări video
BNC x4
Ieșiri video
HDMI, VGA, CVBS
Rezoluții HDMI/VGA 1080p: 1920x1080
SXGA: 1280x1024
720p: 1280x720
XGA 1024x768
Conectori de intrare/ieșire audioRCA 1 / 1
Intrări/Ieșiri de alarmă
-
Alarme și excepțiiDetecție mișcare, pierdere semnal video, manipulare frauduloasă
Monitorizare în timp real
25 fps
Rezoluții înregistrare5 MP
-
3 MP
15 fps
1080p15 fps
720p15 fps
WD1/4CIF25 fps
CIF
25 fps
Interval rată date video (canal unic)32 kbps - 10 Mbps
Rată date audio64 kbps
Capacitate și interfață HD1x 8TB HDD SATA
Instrumente de monitorizare S.M.A.R.T. Da
Compatibil NAS/SAN Da (NAS)
Porturi externe
2x USB 2.0 RS-485; RJ-45 (10M / 100M Auto); 
Flux secundar
WD1, 4CIF, CIF, QVGA, QCIF
Protocoale rețea
TCP/IP; DHCP; DDNS; PPPoE; email; NTP; SNMP; UPnP
Porturi softwareServer - 8000
HTTP - 80
RTSP - 554
Monitorizare la distanțăInternet Explorer
Protocoale PTZ Da
Arhivareunitate de stocare USB, server
Intrare alimentare12 VDC  (sursă dedicată)
Consum
<6 W (fără HDD)
Temperaturi funcționare-10°C...55°C
Umiditate funcționare
10%...90%
Dimensiuni ( W x D x H )315 x 242 x 45 mm
 
DVR 4 canale Hikvision DS-7204HQHI-K1/E(C)(S)(4ch, 2 MP, 15fps, H.265, HDMI, VGA) TURBO HD 4.0
Cod: M75604
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.