DVR 4 canale Hikvision DS-7104HQHI-K1(C)(S) (15 FPS@1080p, H.265+) TURBO HD 4.0

Cod: M75134
366,02 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
366,02 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
Hikvision DS-7104HQHI-K1(C)(S) este un DVR de supraveghere cu 4 canale capabil să înregistreze material video de supraveghere redat în standard HD-TVI,HD-CVI, AHD, CVBS și IP.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Hikvision DS-7104HQHI-K1(C)(S) este un DVR de supraveghere cu 4 canale capabil să înregistreze material video de supraveghere redat în standard HD-TVI,HD-CVI, AHD, CVBS și IP. Rezoluția maximă de înregistrare este 1080p@15fps, cu posibilitatea de a conecta pe canalul 1 o cameră cu rezoluție de 3MP@15fps. În cazul rezoluțiilor mai mici VGA / WD1 / 4CIF / CIF, rata maximă a cadrelor pe secundă este 25 fps.
Compresia video H.265
DVR-ul poate înregistra două streamuri video (primar și/sau secundar) de la fiecare canal în parte. Materialul video este procesat cu ajutorul metodei de compresie +++H.265++. În comparație cu versiunea predecesoare H.264, H.265 poate reduce la jumătate streamurile de date, ceea ce se traduce în economia proporțională a spațiului pe hardisk sau perioadă de retenție mai mare. H.265+ poate reduce și mai mult streamurile de date dintr-un sistem de supraveghere.
Moduri speciale de înregistrare
Înregistrarea video poate fi efectuată în diferite moduri: continuu, declanşată de detectarea mişcării (cu opţiuni de înregistrare înainte şi după eveniment) sau înregistrare continuă cu parametri speciali în cazul unor evenimente specifice. În acest sens, fiecare canal poate fi configurat individual. De asemenea este posibilă creşterea framerate-ului si bitrate-ului, independent de setările înregistrării continue. În cazul unui eveniment (detectarea mişcării, manipularea neautorizată a camerei etc), DVR-ul comută automat în modul de înregistrare a evenimentelor care se face de obicei la parametri mai buni. În restul timpului, camera înregistrează continuu. Parametrii mai buni înainte şi după evenimente permit redarea fiecărei secunde a perioadei înregistrate în detaliu, cu mare acuratețe, în timp ce înregistrările dintre evenimente au calitate mai slabă, ocupând mai puţin spaţiu pe mediul de stocare.
Mod Enhanced IP
Prin activarea modului Enhanced IP, numărul de canale IP suportate crește. Acest mod dezactivează analiza inteligentă pe canalele analogice și limitează rezoluția ieșirilor video HDMI/VGA la 1080p. Pornirea acestui mod se face exclusiv din meniul său.
Software client usor de utilizat
Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS- 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile, camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS-4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creare de hărți electronice pentru un viitor sistem pe mai multe niveluri.
Panoul de comenzi al software-ului iVMS-4200
Hik-Connect este un aplet mobil, destinat telefoanelor inteligente ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi folosit pentru monitorizare, în timp real, a imaginilor de la DVR, NVR, camere de rețea (IP), rețele 2G sau 3G și redarea înregistrărilor. Apletul se conectează cu echipamentele cu ajutorul adreselor IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Meniul de start al apletului Hik-Connect
cu ferestre de previzualizare
Ecranul cu monitorizarea camerelor în timp real
Lucrul cu serviciul P2P cloud
Hik-Connect este numele serviciului de rețea destinat echipamentelor Hikvision. Serviciul se bazează pe procesarea datelor în cloud și integrează următoarele funții:
  • Accesul la distanță prin serviciul cloud
  • Permite accesul la echipament fără a fi nevoie de o adresă IP externă. Sunt necesare câteva setări simple ale rețelei. Apletul de pe un calculator sau telefon se conectează cu serviciul P2P cloud.
  • Server DDNS
  • DDNS atribuie un nume de domeniu fix unei adrese cu IP dinamice. Funcția este folositoare dacă furnizorul de internet (ISP) nu acordă o adresă IP fixă. Condiția pentru utilizarea serverului DDNS este existența unei adrese IP publice și redarea accesului din afara rețelei la porturile de comunicații setate inițial pe NVR (implicit server și http sunt 8000 respectiv 80). Conexiunea este posibilă cu ajutorul unui browser web sau cu ajutorul apletului client pe un telefon sau calculator.
Programe avansate pentru organizarea și utilizarea sistemelor de supraveghere video
Acest articol vă prezintă în detaliu programele dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de supraveghere bazate pe echipamente Hikvision.
Fereastra principală din apletul SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-7104HQHI-K1 C(S)
Tip produs DVR HD Analog
Producător Hikvision
Serie TurboHD 4.0
Parametri
Intrări video analogice număr 4
Rezolutie maximă MP 2
Semnale suportate multisistem (HD-TVI, HD-CVI, AHD, CVBS)
semnal implicit HD-TVI
Intrări video IP număr în modul standard 1
cantitate după oprirea canalelor analogice 5
număr în modul IP îmbunătățit (limită de 4 MP) 2
Număr după oprirea canalelor analogice în modul IP îmbunătățit (limită de 4 MP) 6
Rezolutie maximă MP 6
Bandă funcționare total (intrare și ieșire) MBps 72
Intrare MBps 24 (4 în modul IP îmbunătățit)
Înregistrare Compresie video H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4
viteza pentru semnal implicit 15 pentru 3 MP (doar pentru 1 canal), 15 pentru 2 MP, 15 pentru 720p, 25 pentru WD1
viteza altor semnale HD 15 pentru 2 MP, 15 pentru 720p, 25 pentru WD1/4CIF
rata de biți a unui singur canal video 32 kb/s – 6 MBps
Compresie audio G.711U
rata de biți a canalului audio 64 Kbps
Rezoluția maximă a ieșirilor video HDMI 1 px 1920 × 1080
VGA 1 px 1920 × 1080
Moduri de ieșire video Parallel HDMI1/VGA1
Decodare redare sincronă 4
HDD numărul de interfețe SATA II 1
Capacitate maximă pe fiecare HDD TB 6
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Tamper imagine, Intrare alarmă, Excepție, Ieșire alarmă
Interfețe
USB 2 spate
Audio bidirecțional Da
Audio Intrare 1, RCA (2.0 Vp-p, 1 kOhm)
Ieșire 1, RCA (linear, 1 kOhm)
Ethernet 1 × 1RJ45 10/100
Alții
Aplicații Hik-Connect, iVMS-4200
Arhivare USB, Telecomandă
Protocoale de rețea TCP/IP, PPPoE, DHCP, Hik-Connect, DNS, DDNS, NTP, SADP, NFS, iSCSI, UPnP™, HTTPS, ONVIF
Ieșire sursă alimentare DC V 12
DC A
Consum de energie (fără HDD) DC W 8
Temp. funcționare °C -10 ...+ 55
Umiditate 90 sau mai puțin (fără condensare)
Dimensiuni (L × A × Î) mm 200 × 200 × 45
Înălţime U 1
Greutate kg <1