DIPOL la târguri, expoziţii şi conferinţe

DIPOL la târguri în 2018:
 • Securex 2018.
SECUREX, are loc o dată la doi ani în Poznan Polonia, este cel mai mare și prestigios tărg din industria securității din Polonia și Europa Centrală. În timpul târgului, producătorii și furnizorii de top de produse și servicii de pază și protecție, sisteme de alarmă, supraveghere video și soluții de securitate iși vor prezenta oferta lor foarte variată. Securex este, totodată, locația ideală pentru prezentarea soluțiilor noi inovatoare și a noilor tehnologii.
În timpul ediției de anul acesta, DIPOL a prezentat la stand atât soluții de supraveghere de ultimă generație cât și un număr de produse noi în domeniile vaste ale sistemelor de joasă tensiune, RF și fibră optică. La stand, vizitatorul putea analiza utimele modele de camere de înaltă rezoluție analog sau IP și DVR-uri sau NVR-uri, dedicate sistemelor mari de supraveghere cu sute de camere. Am prezentat și soluții mobile de supraveghere dar și mult așteptatul sistem ce permite integrarea sistemelor de supraveghere cu sistemele comune de TV (S/MATV, CATV). Printre altele am prezentat metode de transmisii prin fibră optică în sisteme CATV și CCTV. Consultanții și tehnicienii noștri au oferit suport în implementarea diverselor tipuri de sisteme CCTV, TV/SAT sau Wi-Fi.
 • Automaticon 2018
Vizitatorii standului DIPOL au avut ocazia să se întâlnească cu robotul nostru cântăreț,
care, cu timpul a dobândit noi abilități.
1) Switch TP-Link TL-SF1005D N29915
2) Camere IP Hikvision DS-2CD2F22FWD-I
3) Extensie pentru telecomanda wireless 2079T/R R94116
4) Carcasa multiswitchului SIGNAL MP-0508L R6944508
5) Rotor GL-402
6) Cameră HD-TVI V-CAM 361 M7404
7) Suport de perete Sunell SN-BK323 M5731
8) Cutie terminală ULTIMODE TB-02B
9) Multiswitch Terra dSCR SRM-521 R80521
10) Conectori profesionali F E80274 pentru cablu Triset-113 E1015
11) Carcasa camerei HD-TVI N-CAM 870 M7486
12) Mecanismul PTZ al camerei HD-TVI N-CAM 870 M7486
13) Palma printată cu printerul 3D ATMAT SIGNAL XL P211261
14) Patch-paneluri pentru Cabinete RACK SIGNAL 19"
15) Antenă LTE ATK-LOG ALP LTE A7044
16) Extender HDMI la IP SIGNAL HD H3607
17) Access Point TP-Link TL-WA7510N
18) Access Point TP-Link EAP110 N2562
19) Adaptor dublu F-f la F-f E8239
20) Conectori F MASTER
21) Multiswitch SIGNAL MP-0504L R6944504
DIPOL la târguri în 2017:
 • Horeca 2017
Târgul internațional de echipamente hoteliere și de catering HORECA/GASTROFOOD este un răspuns la dezvoltarea dinamică a industriei hoteliere și de catering din Polonia. Datorită unei formulări atât de elaborate, Târgul de la Cracovia se evidențiază printre alte evenimente de acest tip. Acesta este locul unde întreaga industrie HoReCa se întâlnește pentru a rezuma anul, prezintă noutăți și stabilește tendințe pentru sezonul următor.
DIPOL cooperează mai îndeaproape cu TP-Link.
La târgul Horeca, companiile au avut un stand comun.
În timpul ediției din acest an a târgului, DIPOL a prezentat o serie de produse noi. Am recomandat în special soluții pentru accesul wireless la Internet pe baza dispozitivelor și sistemelor TP-Link. Gama de produse a inclus elemente și soluții atât pentru pensiuni mici, cât și pentru hoteluri mari.
**
detalii
***www.dipolnet.ro/bib934.htm***
 • SAT KRAK 2017
Pe 10 Noiembrie, hotelul Hampton by Hilton din Cracovia a găzduit cea de-a 13-a ediție a Târgului de Televiziune digitală Sat Krak. Oaspeții au avut ocazia să vadă produse noi, precum și să învețe opiniile experților din industrie. În timpul târgului am prezentat Multiswitchul programabil TERRA SRM-521 și noul Robot cântărț 2.0. În timp ce cântărețul mecanic a atras atenția vizitatorilor cu aspectul său futurist și voce de invidiat, vedeta serii a devenit noul produs TERRA.
În cadrul galei de premiere SAT KURIER la târgul SAT Krak 2017, câștigătorii sondajului au primit statuete pentru cele mai bune produse din domeniul echipamentelor pentru televiziunea terestră și prin satelit. DIPOL a propus Multiswitchul TERRA SRM-521, nominalizat la categoria "Cele mai bune componente ale sistemelor SMATV". Multiswitchul SRM-521, capabil să transmită semnal la 32 de receivere printr-un singur cablu coaxial (tehnologie Unicable), sa dovedit a fi câștigătorul incontestabil în această categorie!
 • ENERGETAB 2017
Vă mulțumim tuturor celor care au vizitat standul nostru la Târgul Internațional de Industrie a Energiei ENERGETAB 2017. Datele de la camera Hikvision K1705 cu funcția de numărare a persoanelor au arătat că am avut peste 9000 de oaspeți!!! Bannerul dedicat de pe site-ul nostru, actualizat la fiecare minut, a arătat numărul de vizitatori ai standului nostru. Datorită profilului târgului, cel mai mare grup de vizitatori au fost reprezentanți ai industriei energetice. Deci, mulți dintre ei au fost foarte interesați de camera cu termoviziune Hikvision DS-2TP03-15VM/W K1708. Camera are doi senzori, unul pentru imagini termice și al doilea pentru captarea imaginilor în lumină vizibilă. O altă surpriză pentru vizitatori a fost prețul neașteptat de scăzut pentru aparatul de sudat fibră optică Signal Fire AI-7 L5880. Am avut un ajutor neobosit - Robotul Cântăreț DIPOL a dat călduros mâna cu vizitatorii, mulți dintre ei au vrut să îl asculte. Un raport extins de la târg poate fi accesat aici.
Vă invităm la următorul eveniment Energetab.
Un aplet de calculator, special conceput, a înregistrat numărul de vizitatori ai standului nostru
din datele generate de camera dedicată și le-a prezentat grafic pe un banner de pe site-ul DIPOL.
Datele au fost actualizate în fiecare minut. Numărul maxim a depășit 4000 de persoane pe zi!
Robotul cântăreț DIPOL v2.0 a stârnit interesul pe scară largă cu:
aspect - a fost făcut din dispozitive și cabluri oferite de DIPOL,
voce - a interpretat cântece festive și arii din opere,
atitudine prietenoasă - a dat cu căldură mâna cu vizitatorii,
bune maniere - a complimentat femeile.
DIPOL la târguri în 2016:
 • SAT KRAK 2016
În perioada 6-7 Octombrie, Hotelul Galaxy don Cracovia a găzduit a 12-a ediție a Târgului Digital de Televiziune Sat Krak, cel mai mare eveniment de acest tip din Polonia, adunând în același loc lideri ai industriei televiziunii digitale și alte medii conexe. Oaspeții au oportunitatea să vadă produse noi, cât și să asculte opinii de la experții din această industrie. În timpul celei de a 2-a zile de târg unul din inginerii noștri au prezentat capacitățile sistemelor SMATV prin fibră optică: "Sistem SMATV prin fibră optică cu multiswitch de la TERRA".
Prestigioasa distincție SatKurier 2016 în categoria Inovația Anului a fost câștigată de compania DIPOL pentru seria de transmodulatoare moderne TERRA: TDX410C DVB-S/S2 (8PSK, QPSK) - DVB-T (COFDM) și TTX410C DVB-T/T2/C - DVB-T (COFDM). În timpul galei de ceremonii premiul a fost înmânat dl. Piotr Wasniowski de către președintele târgului Janusz Sulisz.
 • ENERGETAB 2016
Energetab desfășurat în Bielsko-Biala, Polonia, este un târg internațional al energiei. În 2016, târgul va găzdui peste 700 de expozanți din țări Europene și Asiatice. Adițional prezentării produselor din sectorul energetic, multe companii, inclusiv DIPOL, vor prezenta produse din ramuri conexe.

Dipol va prezenta produsele noi din ofertă pentru diferiții clienți care se vor opri la stand. În primul rând, DIPOL va fi cel mai în vogă comerciant al celei de-a doua jumătăți a anului 2016 pentru sisteme de supraveghere video HDTVI 3.0. Vom prezenta, de asemenea, sisteme de fibră optică, solții de transmisii video și ethernet prin diverse medii și echipamente industriale de rețea. Ca de obicei, vom oferii și echipamente ce vor suporta folosirea serviciilor GSM/LTE, cât și o gamă variată de produse pentru sisteme de antenă la comun sau individuale (MATV/SMATV). Agenții noștri de vânzări și inginerii vor fi disponibili pentru a oferii consultanță în implementarea diverselor sisteme din domeniul telecomunicațiilor și instalărilor de echipamente
O prezentare clară a produselor și soluțiilor către vizitatori a ridicat interesul lor în a învăța și descoperii mai multe detalii aplicate și parametrii echipamentelor.
Mulți vizitatori au fost curioși să vadă un print mai aparte al imprimantei 3D unde imaginea era "pictată" prin straturi de grosimi diferite vizibile împotriva luminii.
Printre vizitatori au fost și studenții colegiului tehnic Bielsko-Biala.
În poză - un grup de studenți, Dl. Lukasz de la DIPOL și imprimanta 3D SIGNAL ATMAT XXL ;-)
 • SECUREX 2016
SECUREX, are loc o dată la doi ani în Poznan Polonia, este cel mai mare și prestigios tărg din industria securității din Polonia și Europa Centrală. În timpul târgului, producătorii și furnizorii de top de produse și servicii de pază și protecție, sisteme de alarmă, supraveghere video și soluții de securitate iși vor prezenta oferta lor foarte variată. Securex este, totodată, locația ideală pentru prezentarea soluțiilor noi inovatoare și a noilor tehnologii.
Pe perioada ediției, DIPOL va expune căteva produse noi din ofertă ce pot fi interesante pentru publicul larg. Vă vom prezenta, cea mai nouă generație de camere de supraveghere Hikvision concepute pentru funcționare în condiții dificile de luminozitate, echipament de supraveghere analog FullHD, echipamente industriale de rețea (switchuri PoE, media convertoare). Vom face o demonstrație cu camera de termoviziune Sunell în diferite scenarii. Instalatorii sistemelor moderne pe cabluri de fibră optică vor fi cu siguranță interesați de convertoarele video optice care pot fi utilizate cu camere HD-TVI/CVI. Complementul ofertei va fi imprimanta 3D montată în cabinetul Rack de la Signal.
Securex 2016 a fost vizitat de aproape 30 de mii de oameni. Standul nostru a fost asediat de pasionații de imprimare 3D si echipamente de supraveghere de marcă. Un imens interes în rândul vizitatorilor a fost atras de camerele Darkfighter și Lightfighter capabile să lucreze în condiții dificile de iluminare. O atracție specială a fost camera Hikvision K17891 DS-2CD4A25FWD-IZS, după încărcarea în baza de date a listelor de vehicule "negre" și "albe", poate controla bariere prin ieșirea de alarmă, fără necesitatea instalării unui echipament sau aplet adițional.
Operațiunea de imprimare 3D a fost monitorizată
și înregistrată cu cameră și DVR Hikvision
NVR 32 - canale cu înregistrări la rezoluții 4 K
Un imens interes în rândul vizitatorilor a fost atras de camerele Darkfighter și Lightfighter de la Hikvision
 • Târgul educațional - Career Festival 2016
  În 17-19 martie, 2016, vizitatorii târgului educațional - Career Festival pot vedea Robotul Muzical și imprimanta 3D ATMAT SIGNAL, prezentat la standul complexului școlar de telecomunicații din Cracovia (ZSL), la Expo International Exhibition și Convention Center din Cracovia.
 • Zilele imprimantelor 3D
La A 7-a editie a Zilele imprimantelor 3D în Kielce, Polonia, compania DIPOL a expus imprimanta 3D SIGNAL ATMAT și sistemul inovativ de monitorizare a unei imprimante 3D bazat pe platforma mobilă.


ATMAT SIGNAL este o familie de imprimante 3D la prețuri accesibile (XL, XXL și XXXL) instalate în cabinete RACK de 19". Aceste imprimante sunt destinate tuturor utilizatorilor ce vor un astfel de dispozitiv cu o suprafață mare de printare, la preț rezonabil și mai presus de toate cu costuri de printare foarte reduse.


===Cu ajutorul dispozitivelor adiționale, cameră HD și DVR Hikvision , utilizatorul poate monitoriza și înregistra procesul de printare. Materialul video poate fi afișat pe un monitor conectat la DVR, pe un PC, tabletă sau smartphone, oriunde prin internet. IVMS-4500 este o aplicație mobilă pentru dispozitivele mobile ce rulează ca sistem de operare Android, iOS sau WindowsPhone. Apletul poate fi folosit pentru pentru monitorizare în timp real a imaginilor de la DVR-uri, NVR-uri sau camere IP. Cu un smartphone conectat la internet, oricine poate monitoriza una sau mai multe imprimante.
Imprimantă 3D în cabinet RACK de 19
 • RemaDays 2016.
Dipol a participat la Advertising and Printing Fair RemaDays Warsaw în Nadarzynpe perioada 16-18.02.2016. Cu această ocazie am prezentat imprimanta 3D ATMAT Signal.
În acest an târgul a fost aglomerat, din fericire nu numai de reprezentanți ai industriei de publicitate. Standul nostru, unde am prezentat imprimanta 3D pentru auto-asamblare cu sistem HIKVISION de supraveghere a procesului de imprimare, s-a bucurat de o popularitate extraordinară. Imprimanta Signal ATMAT s-a impus în faţa concurenţei, în principal din cauza unui spaţiu de funcționare foarte mare și a prețului excelent. Mai multe despre imprimanta 3D ...
 • ELEKTROTECHNIKA 2016.
Soluțiile DIPOL pentru sistemele Multiswitch de la TERRA au castigat premiul al II-lea la categoria "cele mai inovatoare produse sau tehnologii".
A 14-a ediție a Târgului Internațional de accesorii electrice și sisteme de securitate Elektrotechnika/Electricity 2016 - a avut loc în perioada 27-29 Ianuarie în Varșovia (Warsaw Centre EXPO XXI). Acest târg joacă un rol important în schimbul de idei dintre marii producători și dezvoltarea mediului de afaceri în Polonia cât și în Europa.
În fiecare an, târgul, atrage producători și distribuitori de top din domeniu dar și persoane interesate de soluțiile prezentate: componente electrice, cabluri și rețelele de joasă tensiune în clădiri moderne.
DIPOL va prezenta o gamă largă de soluţii precum şi multe produse noi dedicate dezvoltatorilor imobiliari şi firmelor din domeniile CATV şi reţelistică. Anul acesta ne concentrăm pe:
 • folosirea sistemelor de fibre optice în distribuţia de semnale TV - o nouă soluţie de la TERRA pentru distribuţia semnalelor CATV şi satelit
 • Sisteme SMATV - noua serie de multiswitchuri TERRA
 • Headend modular pentru transmisia semnalelor CATV prin cabluri coaxiale
 • transmission of HDMI signals via various kinds of cabling
 • sistem IPTV Terra pentru hoteluri, baruri şi spaţii publice
 • Modulatoare DVB-T
 • sudură fibră - Easysplicer
 • cabluri de cea mai bună calitate cu certificate europene pentru clădiri şi instituţii
Transmitter optic ce funcţionează cu LNBuri QUATRO şi antene DVB-T2 sau CATV
Receiver/convertor optic QUATRO DVB-S+DVB-T
DIPOL la târgurile anului 2015:
 • SAT KRAK 2015.
Pe 8-9 Octombrie, 2015, Hotelul Galaxy din Cracovia a găzduit a 11-a ediție a Târgului Televiziunii Digitale Sat Krak-cel mai mare eveniment de acest gen din Polonia, adunând liderii industriei televiziunii digitale și alte media. Anul acesta, invitații au avut oportunitatea să vadă noi produse și în același timp să asculte opiniile experților. articol complet
Premiile pentru cele mai bune produse în acest domeniu au fost acordate în timpul galei de încoronare la Târgul Televiziunii Digitale SatKrak 2015. Anul acesta, compania Dipol a primit statueta pentru gama de convertoare/extendere HDMI, la categoria "Cele mai bune accesorii". Linia de produse permite utilizatorului să transmită semnale HDMI pe distanțe mari cu ajutorul diferitelor tipuri de cabluri.
 • ZILELE PRINTĂRII 3D, KIELCE, POLONIA
Pe 26 Septembrie 2015, in timpul celei de a 6-a ediții a târgului "Zilele de imprimare 3D" din Kielce, Polonia, DIPOL a expus imprimanta Signal XXXL cu impresionantul spațiu de imprimare de 310 x 320 x 530 mm, produs dezvoltat în cooperare cu compania ATMAT. Expoziția a avut loc la Institutul de Design din Kielce, strada Zamkowa 3.
 • ENERGETAB 2015
În timpul acestei ediții a Energetab (15-17 Septembrie), DIPOL a prezentat soluții moderne în domeniul de supraveghere video, sisteme de fibră optică, transmisii de date video, precum și rețelele Ethernet implementate în diverse tehnologii, cu ajutorul unor dispozitive speciale dedicate pentru medii industriale dure. Am arătat, de asemenea, produsele și soluții din domeniul GSM / LTE și sistemele de antenă TV. Reprezentanții noștri de vânzări și inginerii au fost disponibili pentru a împărtăși sfaturi de ofertă și expertiză cu privire la punerea în aplicare a instalațiilor de telecomunicații în clădiri sau alte medii.
lLa standul nostru am prezentat următoarele produse și servicii:
 • soluții de monitorizare video cu sisteme și dispozitive moderne cu tehnologii ++HD-TVI și AHD+++
 • supraveghere termică - Sunell K1606 camera termică în acțiune, aplicații practice
 • metode ieftine și eficiente de despicare a fibrei optice
 • Switchuri PoE industriale capabile să operze în condiții dure oferind cel mai eficient mod de alimentare pentru dispozitivele conectate într-o rețea IP
 • soluții pentru transmisie video/Ethernet în sistemele de fibră optică
 • transmisia semnalului HDMI prin diverse tipuri de cablu
 • cabinete RACK de 19"
 • repetere/amplificatoare GSM și extendere Wi-Fi
 • antene de comunicații, inclusiv LTE
 • ZILELE PRINTĂRII 3D, KIELCE, POLONIA
La cea de a 5-a ediţie a 'Zilelor print[rii 3D" din Kielce, Polonia, 11-12 martie 2015, DIPOL a prezentat o imprimantă 3D montată într-un cabinet Rack de 19" Signal R912022 (12U 600 mm). Cabinetul a fost izolat şi închis pentru a asigura o temperatură crescută necesară funcţionării optime a imprimantei. supravegherea şi înregistrarea procesului de printare a fost făcută cu ajutorul unui set de cameră v-cam 430 M10754 şi un HIKVISION DS-7104HWI-SH M71042... articol complet
Imprimantă 3D în cabinet RACK de 19
Imprimantă 3D în cabinet RACK de 19
Imprimantă 3D în cabinet RACK de 19
DIPOL la târgurile anului 2014:
 • SAT KRAK 2014.
Pe perioada 2-3 octombrie, Hotelul Galaxy din Cracovia va găzdui târgul Sat Krak 2014 - cel mai mare eveniment de acest gen din Polonia, adunând vârful industriei de televiziune şi media. Anul acesta, invitaţii vor avea posibilitatea de a vedea noi produse, tehnologii şi de a vorbi cu profesioniştii din domeniul radio digital (DAB+) şi televiziune (DVB-T)... articol complet>>

Ca răspuns la numărul tot mai mare de cercetări şi la interesul enorm manifestat pentru transmisia semnalelor HDMI atât în casă cât și în complexele comerciale și pe diferite distanțe, DIPOL a pregătit o serie de soluţii şi o gamă largă de produse. Acestea pot fi utilizate în blocuri, case, cluburi, pub-uri, restaurante, spitale, mall-uri, magazine de electronice și chiar pe navele de croazieră.
DIPOL la târgul SAT KRAK 2014, 2-3 Oct.
Compania DIPOL a fost premiată în secțiunea "Cele mai bune accesorii"
pentru convetorul Signal HD HDMI la IP cu extender IR - H3606
DIPOL la târgul SAT KRAK 2014, 2-3 Oct.
DIPOL la târgul SAT KRAK 2014, 2-3 Oct.
 • ENERGETAB 2014
Ediţia de anul acesta al celui mai mare târg din Polonia pe tema energiei, Energetab, a găzduit peste 760 de expozanți din țări europene și asiatice (în anul precedent: 740 expozanţi). În plus față de prezentarea produselor pentru modernizarea sectorului energetic polonez, multe companii au făcut probe demonstrative pentru produse din industriile conexe. DIPOL a fost printre companiile expozante, și asemănător anilor precedenți, a prezentat o serie de soluții în domeniul transmisiei de date, supraveghere video, sisteme de fibră optică, precum și soluții cu totul noi pentru clădiri inteligente. Poate şi din cauza vremii favorabile, numărul de vizitatori a depășit 23.000 de oameni (estimativ, întrucât nu au existat bilete).
 • MOBILE IT 2014
Pe 27-28 mai 2014 s-a ţinut prima ediție a Târgului de "Soluţii şi Tehnologii mobile-IT" în Cracovia, Polonia. Evenimentul a avut ca scop prezentarea modului de utilizare eficientă a tehnologiei IT mobilă, atât în sectorul public cât și privat. Nivelul avansat al programului a fost menținut de către instituțiile profesionale, grupurile de știință și cercetare, împreună cu specialiștii din industrie. Evenimentul principal al târgului a fost conferinţa Tendințele tehnologiei mobile în afaceri adresată dezvoltatorilor din domeniul de afaceri şi marketing.
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
Standul nostru a fost unul dintre cele mai vizitate. Specialistii DIPOL a răspuns la întrebările vizitatorilor cu privire la echipamentul prezentat, dar şi la alte elemente din oferta noastră .
Constatări în urma târgului
DIPOL a prezentat despre Mobile-IT:
:^H1^* Pentru operatorii de telefonie:

Amplificator GSM programabil Signal cu monitorizare de la distanță a parametrilor de funcționare. În sistemul GSM, administratorul poate porni și opri dispozitivul, poate selecta banda de funcționare, poate seta câștigul optim. În plus, amplificatorul poate transmite informații despre parametrii actuali. Dispozitivul poate acoperi o zonă de 2000 m2.
>> mai multe
Trans-Data BTS antennas are intended for use at base stations. The antennas from the series launched by DIPOL can be fed with signals with power up to 400 W and tilted with RCU.
>> more
 • Pentru companiile de instalare și pentru utilizatori:
Repetor GSMSignal pentru camere cu suprafețe cuprinse între 80 și 1200 m2. Dispozitivele întrunesc cerințele standardului ETSI 300 609-4 . Oferta include amplificatoare ce pot funcționa în rețele GSM, EGSM și 3G.
>> mai multe
Antene pentru servicii LTE. Calitatea bună și prețul competitiv atrag noi clienți. Oferta includ antentele MIMO 2x2 și antenele tradiționale.
>> mai multe.
Antene pentru servicii CDMA, GSM, DCS, 3G și LTE cu o calitate excelentă și parametrii stabili. Acestea sunt disponibile în multe versiuni, cu diferiți conectori și lungimi de cablu.
>> mai multe
Gama de accesorii pentru sistemele de antene este foarte mare:conectori, adaptoare, cabluri coaxiale, suporți.
>> mai multe
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
Ca deobicei, starul evenimentului a fost robotul Dipol. Cu noi funcţii - răspunsuri logice la întrebări puse şi răspunsuri la alte situaţii - acesta s-a bucurat de foarte multă atenţie.Robotul a susţinut şi un interview la un post de radio polonez.
.
DIPOL la expoziţia de Tehnologii şi Soluţii Mobile: Mobile-IT 27-28 mai, 2014
Prelegerea ţinută de domnul Lukasz Kopciuch, managerul DIPOL la secţiunea de produse GSM, a stârnit un mare interes publicului. Participanții au pus multe întrebări și în cele din urmă i-au mulțumit oratorului prin aplauze.
 • SECUREX 2014
Mulţumim tuturor celor care au vizitat standul nostru fie din motive de interes în afaceri, fie pentru dorinţa de a face poze.
Oferta DIPOL la târgul SECUREX 2014:
O familie de switch-uri PoE ULTIPOWER conforme cu standardul 802.3af (maxim 15.4 W per priză RJ45) sau 802.3at (max 25.5 W per priză RJ45 ), cu 4 până la 24 porturi PoE, pentru rețele Ethernet de 10/100 Mb/s și 1000 Mb/ s.
>>Detalii
DVR-uri mobile cu 4 canale PROTECT 104 și PROTECT 204, pentru uz în autobuze, autocare, tramvaie, metrouri, vehicule speciale. PROTECT 104 înregistrează imaginile video de supraveghere pe două carduri SD, iar PROTECT 204 pe un HDD 2.5". Proiectarea specială a DVR-urilor asigură o rezistență sporită la vibrații și șocuri.
>>Detalii
Camere analogice și IP excelente de la Sunell au câștigat o deosebită recunoaștere în rândul instalatorilor și utilizatorilor. În acest an, compania a lansat mai multe modele noi ce au excelat pe piaţa CCTV. Calitatea ridicată și designul modern la un preț foarte competitiv atrage noi clienti.
-- 100 000 000 camere vândute înseamnă mult!. .--- >>Detalii
Cabinete SIGNAL RACK sunt oferite în aproape 20 de versiuni şi diverse modele: server, verticale, agățate, cu dublă secțiune, pe şine. Ele sunt însoțite de o gamă variată de accesorii: rafturi, sertare, patch panel-uri, ventilatoare etc. Principalele avantaje ale cabinetelor sunt deisgn-ul robust, calitatea materialelor şi uşurinţa montării.
>>Detalii
Oferta noastră cuprinde o gamă completă de echipamente pentru sisteme de fibră optică: cutii de instalare, rame de distribuție, panouri de 19 " FTTx, cutii de joncţiune rezistente la apa, etc. Există încă o cerere mare pentru convertoarele media sigure ULTIMODE care sunt vândute de mai mulți ani. Oferim, de asemenea, instalatorilor patch cord-uri certificate construite pentru a ordona în conformitate cu specificațiile date - ordonarea durează doar două zile pe săptămână.
. >>Detalii
 • ELEKTROTECHNIKA 2014. La târgul internaţional de accesorii electrice şi siteme de securitate, DIPOL a prezentat o gamă completă de cabluri şi echipamente pentru imobilele rezidenţiale. Toţi cei care ne-au vizitat au putut discuta cu experţii noştri despre:
  • cablarea structurată
  • proiectarea şi implementarea reţelelor multiswitch
  • proiectarea şi implementarea reţelelor de fibră optică
  • cursuri de formare pentru designeri şi instalatori organizate de către compania noastră
We are very pleased to announce that SatNet 3.0 software
has received the Award of the Ministry of Economy
for the most innovative product or technology
presented on the Elektrotechnika 2014 fair
Premiul întâi în competiția sub egida Ministerului Economiei
Pentru produsul sau tehnologia cea mai inovatoare
DIPOL la târguri in anul 2013:
 • SAT KRAK 2013 Târgul de televiziune din Polonia. A 9-a ediție a celui mai mare târg din Polonia dedicat televiziunii terestre și satelit - SAT Krak 2013 - va avea loc în Cracovia pe 3-4 Octombrie. După ediția de anul trecut din Varsovia, târgul se întoarce la locul cu ceam mai veche tradiție - în Cracovia. În afară de discuția cu privire la viitorul posturilor de televiziune regională și punerea în aplicare a DAB +(radio digital), cea mai mare audiență a fost atrasă de prezentarea inginerului de la DIPOL, Dl. Lukasz Bukowski: "Modulatoare DVB-T: - era și timpul". În timpul prezentării el a demonstrat că modulatoarele analog țin de domeniul trecutului. Piața actuală oferă un număr de modele fără tunere analog. Ele vor fi înlocuite cu televizoare cu tuner dual, analog și digital, acestea urmând să domine piața foarte curând. Modulatoarele DVB-T permit, deasemenea, transmisia HD în rețele extinse, fără nici o pierdere de calitate. Nu mai este nevoie de un calculator sau player adițional, modulatoarele pot, în mod normal, reda fișiere media direct dintr-un stick USB conectat (flash drive, USB, etc).
  mai multe detalii>>
  Multiswitchurile TERRA au fost recunoscute ca "Cea mai bună unitate de instalație colectivă" la târgul SATKRAK 2013. Juriul a apreciat principalele avantaje ale acestor componente CATV: pierderi reduse de inserție, nivel ridicat de izolare între căi, ecranare bună redată de carcasa turnată, o modalitate inovatoare de control pentru câștig și pantă, aspect profesional.
La SATKRAK 2013, multiswitchurile TERRA au fost recunoscute ca cele mai bune componente pentru sisteme SMATV
 • Energetab 2013 în Bielsko-Biala, Poland. Cel mai mare târg comercial pentru industria energetică din Polonia, Bielsko-Biala International Power Industry Fair Energetab, a avut loc în 17-19 Septembrie. Energetab este un eveniment unic, care se bucură de o mare popularitate printre expozanți si vizitatori. Cele mai noi produse au fost prezentate de 740 de companii din 18 țări din Europa și Asia. Standul DIPOL de la Cracovia a fost plin de vizitatori pe tot parcursul zilelor de târg. Marketingul dipot a fost ajutat de ROBOTUL... mai multe detalii>>
 • Târgul Internaţional Intertelecom în Lodz, Polonia, 11-13 aprilie 2013 .... mai multe>>
DIPOL la târguri:
 • Energetics În Lublin, Polonia, 13-15 noiembrie 2012 .... mai multe>>
 • SAT-DIGI-TV 2012 în Varşovia, Polonia, 19-21 Septembrie 2012 ... detalii >>
Am prezentat:
 • noile multiswitch-uri Terra
 • noua gamă de amplificatoare de canal
 • mufe de compresie ce se montează fără cleşte de sertizare
 • modulatoare DVB-T
 • Echipamente MoCa (Multimedia over Coax Alliance)
DIPOL la SAT-DIGI-TV
Setul de amplificatoare de canal şi moulatoare care a câştigat premiul
DIPOL la SAT-DIGI-TV
Ştandul Dipol
 • ANGA Cable în Koln, Germania, 12-14 iunie 2012 ... detalii>>
DIPOL la ANGA Cable, Koeln, Germania, 12-14 iunie 2012
 • Securex în Poznan, Polonia, 23-26 aprilie 2012 ... detalii>>
 • Energetics în Lublin, Polonia, 15-17 noiembrie 2011 .... mai multe>>
Premiul pentru cel mai bun stand şi cea mai bună prezentare
Succesul DIPOL la târgul SatKrak 2011. Suntem mândri să vă anunţăm că am câştigat premiul pentru cel mai bun element pentru staţii CATV. Câştigătorul este staţia TV TERRA MMH-3000+.
Am susţinut cursuri, ...
am caştigat premiul, ...
şi am prezentat robotul ce cântă.
 • Energetab în Bielsko-Biala, Polonia, 13-15 septembrie 2011 .... mai multe>>
 • Târgul de construcţii, decoraţiuni interioare, grădină şi imobiliare în Rzeszow, Polonia, 3-6 martie, 2011 .... mai multe>>>
Tema centrala a expozitiei Dipol va exista DVB-T. Vom prezenta o gama completa de echipamente DVB-T: receptoare, antene, amplificatoare de semnal si echipament pentru distributie semnal, inclusiv componente pasive si cabluri RF, precum si instrumente de masurare.
Am construit Turnul Eiffel din multiswitch-uri TERRA
 • Securex - Poznan, Poland, April 26-29, 2010
Medalia de Aur Securex pentru iluminatoare IR Redbeam
La targul Securex, Dipol a prezentat o gama completa de dispozitive CCTV compatibile, aplicatii software si mijloace de transport - toate cuprinse in conceptul ULTIMONITORING.
Sistemele CCTV moderne de supraveghere necesita compatibilitate completa a echipamentelor - in materie de telecomunicatii, prelucrare video si solutii IT. Dispozitivele care alcatuiesc platforma ULTIMONITORING sunt atent selectionate pentru a indeplini cerintele.
Subiectul principal al prezentarii DIPOL la targ a fost:
Echipamentul standard din fiecare casa moderna include facilitati privind antena si telecomunicatiile: sistemul de antena pentru radio si TV, telefon si retea de calculatoare, sistem de usa intrare/ telefon usa, monitorizare CCTV, sistem de alarma.

Dipol are o experienta bazata pe participari active pe piata de multi ani, dezvoltarea unor sisteme de cablare proprie (SignalNET), furnizarea de echipamente de inalta calitate, designeri de formare si instalatori.
Intotdeauna este binevenita cooperarea cu:
 • birouri de proiecte
 • companii de instalare
Asteptam cu nerabdare un parteneriat de succes pe termen lung.
Impreuna cu birourile de proiectare avem concepte dezvoltate, cu companii de instalare avem platforme complet echipate, care au fost testate in mai multe locuinte.
 • Alarm - Kielce, Polonia, Noiembrie 4-5, 2009
 • Compania DIPOL a prezentat la Expozitia si Conferinta Alarm Supraveghere Video o oferta integrata a dispozitivelor CCTV, software si transmisie pentru sisteme de supraveghere video, bazata pe conceptul ULTImonitorizare.
Medalia de ALARM Kielce pentru seria de dispozitive ULTIAIR pentru transmisii de date wireless
 • SatKrak 2009 - Cracovia, Octombrie 15-17, 2009
 • Dipol a aratat multiswitch-urile TERRA, care a castigat Premiul pentru cel mai bun produs a câştigat premiul pentru Cel Mai Bun Produs, echipamente fibra optica ULTIMODE, cabluri si conectori moderni, Repetoare Signal GSM... mai multe detalii>>
Intertelecom 2009
ULTISYSTEM - a strong entry - DIPOL at ALARM Kielce,<br />November 5-6, 2008
Distinctia acordata DIPOL-ului pentru ULTISYSTEM la ALARM 2008
DIPOL at SAT KRAK 2008
Ceremonia de prezentare a premiului pentru "Cel mai bun produs al anului",
domnului Virgilijus Repecka de la TERRA si dl. Tadeusz Szydlowski de la Dipol
Standul DIPOL la Eko-Wystawa (Expozitie-Eco)
ULTISYSTEM a fost nominalizat la Medalia de Aur Securex 2008. Permite combinarea sistemelor de monitorizare locale (cu DVR-uri H.264) cu sistemele de supraveghere din oras, folosing software integrat.
ULTIMAX-716 a castigat premiul de prestigiu - Medalia de Aur a Intertelecom pentru cel mai bun produs.
Ms. Magdalena Stachula de la DIPOL primeste medalia inmanata de Dna. Anna Strezynska, Presedintele UKE (Republica Poloniei - Biroul de Comunicatii Electronice
Camera IP CCTV de 5 mega-pixeli distribuita de Dipol, onorata cu Medalia de ALARMA Kielce. Prelegeri despre proiectarea sistemelor de monitorizare in orase moderne si oferta larga de dispozitive IP CCTV prezentate de firma noastra la eveniment, au castigat recunoasterea organizatorilor si a vizitatorilor.
SatKrak 2007 - premiul "Produsul Anului", inmanat de Dl. Janusz Sulisz, editorul-sef al "Satkurier", este primit de Tadeusz Szydlowski de la DIPOL.
 • INTERTELECOM 2007 - Lodz, April 17 - 19, 2007.
Stand DIPOL la INTERTELECOM 2007