DIPOL la târgul Televiziunii Digitale SAT KRAK, 8-9 Octombrie, 2015

Pe 8-9 Octombrie, 2015, Hotelul Galaxy din Cracovia a găzduit a 11-a ediție a Târgului Televiziunii Digitale Sat Krak-cel mai mare eveniment de acest gen din Polonia, adunând liderii industriei televiziunii digitale și alte media. Anul acesta, invitații au avut oportunitatea să vadă noi produse și în același timp să asculte opiniile experților.
Compania DIPOL, pe lângă soluțiile deja cunoscute, a prezentat și o gamă nouă de produse prevăzute pentru utilizatorii de sisteme TV/SAT cu antenă, dezvoltatori și persoane fizice. În acest an, am pregătit o gamă largă de produse:
  • un nou sistem de distribuție a semnalelor TV/SAT de la TERRA, bazate pe tehnologia fibrei optice
  • echipamente pentru recepția și distribuția televiziunii terestre și prin satelit, inclusiv noul sistem TERRA de multiswitch-uri
  • cabluri coaxiale moderne și de înaltă calitate în conformitate cu standardele europene
  • dispozitive pentru transmisia/extinderea semnalelor HDMI cu ajutorul diverselor tipuri de cabluri
  • Sisteme TERRA IPTV proiectate pentru hoteluri, facilități comerciale și publice
  • modulatoare DVB-T
  • îmbinarea fibrei- vom prezenta splicer-ul fusion care a cucerit magazinele din Europa
La fel ca în fiecare an, a avut loc votul PREMIILOR SAT KURIER pentru cele mai bune dispozitive TV/SAT. Premiile pentru cele mai bune produse în acest domeniu au fost acordate în timpul galei de încoronare la Târgul Televiziunii Digitale SatKrak 2015. Anul acesta, compania Dipol a primit statueta pentru gama de convertoare/extendere HDMI, la categoria "Cele mai bune accesorii". Linia de produse permite utilizatorului să transmită semnale HDMI pe distanțe mari cu ajutorul diferitelor tipuri de cabluri.
Soluții multiswitch de încredereîntr-o nouă lumină - TERRA net9
Gama de multiswitch-uri MV-9XXL și MR-9XXL au fost în principal proiectate pentru sistemele SMATV de dimensiuni mari și mijlocii, dar unele modele se potrivesc de asemenea cu sistemele cu antenă individuală cu un număr de prize.
Carcasa die-cast a dispozitivelor asigură o ecranare foarte eficientă( de clasă A) prin prevenirea penetrării semnalelor ce se interferează. Valorile ridicate ale puterii maxime și compensarea atenuării cauzate în cablurile coaxiale, pe lângă ieșirile cu semnale cu benzi gradate permit sistemelor mari cu cabluri să ajungă până la 80 de m (de la ieșire până la prizele abonaților)
Filtrul incorporat LTE ce blochează semnalele pe o rază cuprinsă între 791-862 MHz elimină riscul interferențelor cu semnalele din rețelele 4G LTE de 800 MHz.
Multiswitch-urile sunt echipate cu căi active TV terestre. Ajustările câștigului SAT IF and DVB-T sunt făcute cu ajutorul switch-urilor dedicate. În comparație cu potențiometrele, această soluție crește stabilitatea ajustărilor.
Multiswitch TERRA MSV-932 (2 sateliţi, 32 ieşiri, amplificare CATV, telealimentat)
Multiswitch cu cale activă terestră 9/32 TERRA MV-932L (fără PSU)
Multiswitch Terra MSR-924 (2 sateliţi, 24 de ieşiri, alimentare amp. DVB-T)
Multiswitch cu cale activă terestră 9/32 TERRA MV-924L (cu PSU)
Cabluri pentru sistemele SMATV- axate pe calitate
Cablurile coaxiale vândute de noi au toate certificările necesare și au fost testate în amănunt, iar documentația inclusă le poate demonstra calitatea ridicată.
Cablu coaxial (75 ohm, class A): DIPOLNET Tri-Shield RG-6 Cu 1.02/4.8/7.0 [300m]
Cablul DIPOLNET Tri-Shield RG-6 Cu 1.02/4.8/7.0 E1220 propus pentru categoria Inovația Anului la Premiile Sat Kurier
Pe parcursul târgului Sat Krak, vom prezenta cablul DIPOLNET Tri-Shield RG-6 E1220 dedicat pentru sisteme SMATV și CATV din clădirile de locuințe. Acest model combină un preț atractiv cu parametri ridicați ai calității confirmați de către Laboratorul de Testare a Echipamentelor de Telecomunicații din cadrul Institutului Național de Telecomunicații din Varșovia. Îndeplinind toate cerințele de ecranare pentru categoria A, acesta poate fi folosit atât pentru semnalele de distribuție DVB-T, cât și pentru cele multiswitch.

CodNume

Declarație PL

Declarație ENSpecificații PLSpecificații EN
E1220Tri-Shield DIPOLNET

 

Pentru Tri-Shield-ul RG-6 E1220 DIPOL am pregătit conectorii de compresie dedicați F MASTER E80345. Similar cu alți conectori din gama MASTER, inelele duble de compresie (pe cablu sau protecția O-ring pe partea laterală a cablului) protejează în întregime cablul și conexiunea (și echipamentul) împotriva pătrunderii apei. Dimensiunile elementelor de compresie ale conectorului E80345 au fost special proiectate pentru utilizarea cablurilor cu înveliș triplu.
F MASTER E80345 dedicat pentru cablul DIPOLNET Tri-Shield RG-6 E1220
Noi știm totul despre HDMI !
Ca răspuns la cererea în continuă creștere și a interesului pentru transmisiunile HDMI de semnale, atât in case, cât și ca sisteme comerciale, DIPOL a pregătit câteva soluții și o gamă largă de produse. Acestea pot fi folosite în case, apartamente, cluburi, pub-uri, restaurante, spitale, mall-uri, magazine de electronice și chiar la bordul navelor de croazieră.
 SoluțieDistanța Max.Topologie
Cabluri HDMI30 mPunct-la-Punct
Repeater HDMI45 mPunct-la-Punct
Transmisiune prin UTP/STP50-60 mPunct-la-Punct
Convertertoare la IP video
100 m
(posibilitate de extindere prin switch-uri)
Punct-la-Punct
Punct-la-MultiPunct
Modulatoare DVB-T 300 m
(possibilitate de extindere prin amplificatoare)
Punct-la-Punct
Punct-la-MultiPunct
Convertoare la fibră optică20 kmPunct-la-Punct

Nou!

Transmisiuni prin cablu coaxial

800 mPunct-la-Punct
Punct-la-MultiPunct
  Transmisiuni prin cablu optic 20 km Punct-la-Punct
Sistem TERRA IPTV proiectat pentru hoteluri, facilități publice și comerciale
Streamer IPTV TERRA sti-410C (DVB-T/T2/C-IP, CI slot)
Streamer IPTV TERRA sdi-410C (DVB-S/S2-IP, CI slot)
Receiver IPTV IF-402HD
Streamer IPTV TERRA sti-410C (DVB-T/T2/C-IP, CI slot) R81604
Streamer IPTV TERRA sdi-410C (DVB-S/S2-IP, CI slot) R81608
Receiver IPTV TERRA IF-402HD R81612
Headend IPTV TERRA transformă canalele DVB-T și cele prin satelit în stream-uri IP distribuite prin rețea Ethernet. Datorită tehnologiei de distribuție TV bazată pe IP, cablajul din clădire poate fi limitat la doar unul (date+IPTV) sau două (separate pentru date și IPTV) cabluri UTP/FTP. Pe lângă costurile reduse ale acestui tip de cablaj, utilizatorul va căpăta acces la opțiuni interactive suplimentare,iar grila de programe poate fi adaptată la cerințele sale specifice.
Un avantaj nemaipomenit al acestei soluții este de asemenea posibilitatea unei simple si ieftine transformări într-un mediu de fibră optică în comparație cu sistemele RF.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale soluției Terra IPTV este că nu necesită alt software intermediar între headend și receiver. Ca rezultat, sistemul este mult mai ieftin(fără taxe pentru licența software-ului) decât ale soluții și simplitatea configurării și operării. O caracteristică a sistemului este faptul că unit-urile terminale-receiver-urile R81612 IPTV- nu necesită nicio configurare, lucru care poate fi foarte important în cazul rețelelor mari. Acestea detectează automat modificările apărute in rețeaua locală sau în grila de programe.
Modulatoare DVB-T
În ultimii doi ani, modulatoarele analog TV au fost puțin depășite.Modulatoarele digitaleasigurăimagini de calitatesiuniformitate standard în cazul conectării cu un echipament cu antenă sau un sistem TV modern de distribuție bazat pe un headend digital.
Pe parcursul acestei perioade, DIPOL a introdus o gamă constantă de modulatoare DVB-T de înaltă calitate la un preț atractiv, cu parametri de performanță excelenți si fiabilitate crescută. Modulatoarele cu intrări HDMI asigură soluții excelente pentru spitale, magazine,supermarket-uri și magazine de electronice în cazul cărora informația HD de la una sau două surse trebuie transmisă către mai multe televizoare. Astfel de dispozitive sunt de asemenea ideale pentru sistemele MATV/SMATV conectate cu sisteme de supraveghere video-acestea pot distribui semnalul CCTV de la un DVR modern ce conține 16 imagini de la camerele de securitate. Imaginile pot fi vizionate pe orice televizor HD conectat la un sistem cu antenă.
Modulatoarele DVB-T cu intrări analog A/V pot de asemenea distribui imagini CCTV, dar cu o rezoluție limitată în standardele SD. Acestea pot fi folosite pentru a adăuga supravegherea video la sistemele cu antenă, și pentru a distribui imaginile video SD de la orice altă sursă.
Modulator DVB-T Signal-400 (COFDM, HDMI)
Modulator HDMI-DVB-T Signal-400 R86700
Îmbinarea fibrei nu a fost niciodată atât de simplă!
Una dintre cele mai întâlnite probleme cu privire la tehnologia fibrei optice este îmbinarea fibrei. Din cauza prețului și a hardware-ului necesar pentru a efectua aceste operații, acest domeniu de activitate a fost rezervat pentru companiile specializate. DIPOL,prezentând Splicer-ul Fusion EasySplicer, a revoluționat modul de abordare a acestui subiect. Prețul său rezonabil, alături de modul simplu de folosire, permit chiar și celor mai puțin experimentați utilizatori să-l folosească.
Splicer fibră optică EasySplicer (cu accesorii)
EasySplicer L5810
EasySplicer L5810 este un splicer de fuziune fabricat în Suedia, destinat utilizărilor zilnice în instalațiile de fibră optică. Dispozitivul permite îmbinarea rapidă și precisă a fibrelor optice cu arc electric. Racordurile sunt caracterizate de o durabilitate ridicată și atenuări mici. Splicer-ul este proiectat pentru a fi utilizat în toate tipurile de instalații de telecomunicații (sisteme CCTV şi TV prin cablu) și este recomandat în special în instalarea sistemelor FTTH. O caracteristică unică a acestui aparat profesional este dimensiunea compactă.

La stand-ul nostru, vizitatorii au avut oportunitatea să se familiarizeze cu detaliile tehnice ale acestui dispozitiv.
///Vă invităm să urmăriți acest video ce vă prezintă splicer-ul în acțiune//