DIPOL la târgul SAT KRAK 2014, 2-3 Oct.

În perioada 2-3 octombrie, hotelul Galaxy din Cracovia a găzduit târgul Sat Krak 2014 - cel mai mare eveniment de acest gen din Polonia, care a întrunit liderii industriei de televiziune digitală și alte mijloace media. În acest an, invitații au avut ocazia să vadă noile produse,dar şi să afle opiniile experților din industrie cu privire la viitorul radioului digital (DAB +) și televiziunii digitale (DVB-T).
Compania DIPOL a fost distins la categoria "Cele mai bune accesorii",
pentru convertorul de semnal HD HDMI la IP cu extender RC - H3606
Ştim totul despre HDMI !
Ca răspuns la numărul tot mai mare de cercetări şi la interesul enorm manifestat pentru transmisia semnalelor HDMI atât în casă cât și în complexele comerciale și pe diferite distanțe, DIPOL a pregătit o serie de soluţii şi o gamă largă de produse. Acestea pot fi utilizate în blocuri, case, cluburi, pub-uri, restaurante, spitale, mall-uri, magazine de electronice și chiar pe navele de croazieră.
  Soluţia Distanţa maximă Topologie
Cabluri HDMI 30 m Point - Point
Repeater-e HDMI 45 m Point - Point
Transmisie via UTP/FTP
50-60 m Point - Point
Conversie în IP 100 m
(+ switch-uri opţionale)
Point - Point
Point - Multipoint
Modulatoare - conversie în DVB-T 300 m
(+ amplificatoare RF opţionale)
Point - Point
Point - Multipoint
Transmisie prin fibră optică 20 km Point - Point
FTTH - instalare şi proiectare cu ajutorul DIPOL!
Popularitatea sistemelor de fibră optică în locuinţe crește în fiecare lună. Această tendință, foarte importantă pentru noua calitate a serviciilor, trebuie să fie observată de companiile instalatoare care până în prezent s-au ocupat numai de cablajul din cupru. Venindu-le în ajutor, DIPOL a pregătit o gamă completă de produse, împreună cu materiale informaționale și multimedia, care vor ajuta orice instalator să iniţieze instalarea reţelei FTTH.
Vom consilia atât pe probleme legate de proiectare cât și de implementare.
Îi invităm în special pe cei începători în acest domeniu.
După mulți ani de prezenţă a fibrelor optice pe piața telecomunicațiilor, a venit timpul ca ele să se implementeze în case și apartamente. Acest lucru este determinat de viteza progresului tehnologic al electronicelor de larg consum care furnizează servicii bazate din ce în ce mai des pe conexiuni de rețea și aplicații on-line.
În cadrul târgului, vizitatorii vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu definirea normelor și selecția echipamentului pentru instalațiile locuinţelor pe bază de cabluri cu acces facil. Instalatiile de acest tip vor figura în curând în fiecare imobil rezidential nou .
Urmăriţi filmuleţele cu instrucţiuni!
Conectorii de fibră optică
Conectarea fibrelor optice
Cablurile easy acces - cum se instalează în locuinţe
Sisteme multiswitch profesionale - TERRA
In cadrul târgului vor fi expuse, desigur, cele mai importante produse pentru instalatorii de sisteme SMATV - dispozitivele profesionale TERRA.
Produsele TERRA dedicate sistemelor de antenă sunt echipamente de primă clasă, cu o garanție de 4 ani. Rețelele de distribuție SMATV bazate pe aceste dispozitive asigură o funcționare sigură pentru o lungă perioadă de timp. Caracteristicile distinctive pentru sistemele TERRA multiswitch sunt:
  • nu există limitări privind numărul de prize
  • carcasele de metal turnat asigură eficienţă ridicată de protecție (imunitate la interferență)
  • izolare bună între intrări și ieșiri (izolarea inadecvată a dispozitivelor mai ieftine este principala cauză a problemelor în sistemele SMATV)
  • switch-urile pentru ajustarea nivelurilor de semnal și compensarea atenuării cablului oferă timp și stabilizează temperatura, comparativ cu potențiometrele tradiționale
  • compensarea atenuării cablului și grupurile de ieșiri cu diferite niveluri de ieșire permit egalizarea nivelurilor de semnal în prize situate la distanțe diferite faţă de multiswitch
  • splitter-ele cu căi multiple situate în carcase compacte ocupă mai puțin spațiu și îmbunătățesc design-ul și instalarea cablajului (în comparație cu soluțiile tradiționale)
  • circuitele logice alimentate de la receptoarele abonaţilor sunt mai fiabile și eficiente energetic
  • o serie soluţii de alimentare cu energie electrică pentru componentele sistemului activ - sistemele cu sute de prize pot fi alimentate de la o singură priză de 230 VAC
  • software gratuit SatNet pentru proiectarea sistemelor SMATV
  • fișiere pdf / DWG gratuite pentru designeri (AutoCad)
Software-ul gratuit TERRA SatNet permite instalatorilor să proiecteze sisteme SMATV bazate pe produsele companiei. Proiectele sunt generate în formă grafică, cu niveluri de semnal calculate pentru toate prizele, verificându-se şi concordanţa cu standardele actuale. În cazul parametrilor de semnal inadecvaţi, aplicația sugerează funcții de egalizare a amplificatoarelor. Programul permite utilizatorilor să arhiveze modele.

Gama de dispozitive TERRA poate fi utilizată în construcţia sistemelor SMATV foarte mari (cu până la 1000 de prize), având diferite opțiuni, atât cu sursă de alimentare centralizată cât și descentralizată.
Vă oferim, de asemenea, informații despre cursuri destinate birourilor de proiectare poloneze și companiilor de instalare.