Dipol la târgul internațional de securitate, 25-28 Aprilie 2016

SECUREX, are loc o dată la doi ani în Poznan Polonia, este cel mai mare și prestigios tărg din industria securității din Polonia și Europa Centrală. În timpul târgului, producătorii și furnizorii de top de produse și servicii de pază și protecție, sisteme de alarmă, supraveghere video și soluții de securitate iși vor prezenta oferta lor foarte variată. Securex este, totodată, locația ideală pentru prezentarea soluțiilor noi inovatoare și a noilor tehnologii.

Pe perioada ediției, DIPOL va expune căteva produse noi din ofertă ce pot fi interesante pentru publicul larg. Vă vom prezenta, cea mai nouă generație de camere de supraveghere Hikvision concepute pentru funcționare în condiții dificile de luminozitate, echipament de supraveghere analog FullHD, echipamente industriale de rețea (switchuri PoE, media convertoare). Vom face o demonstrație cu camera de termoviziune Sunell în diferite scenarii. Instalatorii sistemelor moderne pe cabluri de fibră optică vor fi cu siguranță interesați de convertoarele video optice care pot fi utilizate cu camere HD-TVI/CVI. Complementul ofertei va fi imprimanta 3D montată în cabinetul Rack de la Signal.

Agenții noștrii de vânzări și tehnicinii vor oferii suport pentru implementarea oricarui fel de sistem de telecomunicații în clădiri și pentru o gamă largă de probleme din aria activității târgului.

Vă așteptăm să ne vizitați standul: pavilion 8A, stand 28.
Securex 2016 a fost vizitat de aproape 30 de mii de oameni. Standul nostru a fost asediat de pasionații de imprimare 3D si echipamente de supraveghere de marcă. Un imens interes în rândul vizitatorilor a fost atras de camerele Darkfighter și Lightfighter capabile să lucreze în condiții dificile de iluminare. O atracție specială a fost camera Hikvision K17891 DS-2CD4A25FWD-IZS, după încărcarea în baza de date a listelor de vehicule "negre" și "albe", poate controla bariere prin ieșirea de alarmă, fără necesitatea instalării unui echipament sau aplet adițional.
Operațiunea de imprimare 3D a fost monitorizată
și înregistrată cu cameră și DVR Hikvision
NVR - 32 de canale cu rezoluție de înregistrare 4K
Un imens interes în rândul vizitatorilor a fost atras de camerele Darkfighter și Lightfighter de la Hikvision
Setul de camere premiate cu medalia de aur MTP Securex 2016:
DS-2CD63C2F-IVS cameră fisheye
și DS-2DF8236IV-AEL(W) cameră PTZ
Perechea de camere de supraveghere reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici: camera fisheye - supravegherea unei zone mari; camera PTZ - detalii cu ajutorul zoomului optic. După configurarea camerelor prin apletul gratuit iVMS-4200, imaginea panoramică de la camera fisheye creează un fel de hartă pentru operator. După accesarea unui punct din imagine, sistemul va folosi automat camera PTZ pentru a detalia zona înconjurătoare punctului respectiv.
Camere de supraveghere IP Hikvision cu sensibilitate sporită și o deschidere extrem de largă: Darkfighter, Lightfighter
Darkfighter - cameră pentru lcații cu iluminare slabă
Camera Box IP Hikvision Darkfighter DS-2CD4026FWD-A K1713 aparține seriei Darkfighter, o familie de camere special concepute pentru funcționarea în condiții de lumină slabă. Sensitivitatea înaltă de 0.002 lx în modul color este rezultatul senzorului de imagine CMOS de 1/1.8" cu scan progresiv și a funcțiilor avansate de procesare a imaginii. Camera K1713 Hikvision DS-2CD4026FWD-A redă imagini la rezoluții de 2 MP în 50/60 de cadre pe secună. Implementarea noilor algoritmi de compresie H.264+ special optimizați pentru supraveghere video permite reducerea volumului datelor de stream și a materialelor înregistrate. Instrumentele analitice incorporate sunt utile pentru proiecte avansate.
Cameră IP Hikvision Darkfighter DS-2CD4026FWD-A (2MP, C/CS, 3.8-16mm, 0.002 lx, WDR (120dB), PoE)
Darkfighter - Camera IP Hikvision DS-2CD4026FWD-A
Lightfighter - cameră de supraveghere pentruu condiții de iluminare cu contrast ridicat
Lightfighter, o serie de camere special concepute pentru funcționarea în medii cu un contrast ridicat, cu lumină între zonele întunecate și luminoase. Tehnologia WDR, cu adâncimea de 140 dB depășește probleme cu o bună vizibilitate a detaliilor în părți foarte întunecate și foarte luminoase ale imaginii. Camera professională Hikvision DS-2CD4A25FWD-IZS K17891 IP a fost echipată cu un senzor de imagine 1/2.8" cu scanare progresivă CMOS cu rezoluție de 2 MP și o rată a cadrelor pe secundă de până la 50/60 fps. Sensitivitatea înaltă de 0.005 lx în modul color și algoritmi de procesare a imaginii foarte avansați camera asigură o calitate excepțională în cele mai dificile condiții de lumină. Camera are lentile MOTOZOOM care să permită un control la distanță a deschiderii. Implementarea noilor algoritmi de compresie H.264+ special optimizați pentru supraveghere video permite reducerea volumului datelor de stream și a materialelor înregistrate. Instrumentele analitice incorporate sunt utile pentru proiecte avansate.
Camera IP Compactă: Hikvision DS-2CD2T22WD-I8 (2MP, 6mm, 0.01 lx, IR până la 80m, WDR)
Lightfighter - Camera IP Hikvision DS-2CD4A25FWD-IZS K17891
Lightfighter - recunoaștere placuțe înmatriculare (LPR)
Camerele Lightfighter pot fi folosite pentru recunoașterea placuțelor de înmatriculare. În scopul de a obține funcționalitatea completă, o astfel de cameră ar trebui să fie conectată la un NVR Hikivision cu funcție LPR (după descărcarea unui aplet). NVR-ul stochează listele importate în prealabil, "negre" și "albe" (Permise/Interzise), ale plăcuțelor de înmatriculare și înregistrările mașinilor care trec prin câmoul de vedere al camerei. În funcție de lista în care se încadrează mașina care se apropie spre cameră, evenimentele de alarmă atribuite vor controla starea ieșirilor de alarmă disponibile în sistem. De exemplu, dacă o mașină este pe lista "albă", semnalul de la ieșirea de alarmă va deschide poarta de acces, iar dacă numărul de înmatriculare se află pe lista "neagră", sistemul va alerta paza. O altă funcție poate fi implementată în cazul în care numărul de înmatriculare nu se află pe nici o listă. În fiecare caz sistemul înregistrează numărul de înmatriculare. Operatorul poate să caute cu ușurință în înregistrările din NVR un număr de înmatriculare introducând inițialele, un caracter sau tot numărul de înmatriculare. O funcție de căutare mai poate fi bazată pe un interval orar.
Cameră IP Hikvision de la platforma R6 cu compresie video H.264+
Camerele Hikvision de la platforma R6 folosesc noua metodă de compresie H.264+. Algoritmul este bazat pe cel al compresiei H.264, dar optimizat pentru supraveghere video. Rezultatele sunt foarte bune, asigurând o reducere a fluxurilor de date cu 50-60% mai mici in timp ce calitatea imaginii va rămâne neatinsă. Eficacitatea noii metode de compresie este deosebit de valoroasă în cazul camerelor cu rezoluții mai mari, care generează fluxuri masive de date.
Camera IP de exterior Hikvision DS-2CD2642FWD-I (4MP, 2.8-12mm, 0.01 lx, IR max. 30m, WDR)
Camera IP Hikvision DS-2CD2642FWD-I K1776
Comparație a H.264 cu H.264+
Calitate nouă în supraveghere video:Sisteme analogice de înaltă rezoluție
Sistemele HD-TVI (High Definition Transport Video Interface) și AHD (Analog High Definition) redau rezuliții 720p sau 1080p la un nivel de preț doar cu puțin mai mare decât cele ale dispozitivelor CVBS. Cheia succesului sistemelor au fost combinarea avantajelor sistemelor analogice (ușurința de instalare și configurare, compatibilitatea dispozitivelor de la producători diferiți) și a sistemelor IP (rezoluție mare, imunitate la interferențe). În viitor este plănuită o creștere a rezoluției - sunt căteva modele cu rezoluție de 3MP și 5 MP.
Principalele avantaje ale sistemelor HD-TVI/AHD:
 • fără întârziere
 • imagine vie din cauza lipsei de compresie
 • rezoluții înalte - 720p sau 1080p
 • DVR-uri hibride (HD-TVI) - suport pentru HD-TVI, CVBS și camere IP
 • Rezistență ridicată la interferențe electromagnetice prin utilizarea QAM modulație de amplitudine sincronizată și separarea semnalelor de luminanță și crominanță
 • Configurare mult mai ușoară în comparație cu sistemele bazate pe protocolul IP
 • Comunicare bidirecțională - accesarea meniului OSD al camerelor și controlul PTZ prin cablul video, direct de la DVR
 • raza maximă de transmisie video mult mai mare decât în cazul semnalelor CVBS
Luând în considerare aplicațiile industriale, cel mai mare avantaj al dispozitivelor HD-TVI și AHD este folosirea cablurilor coaxiale ca mediu de transmisie . Multe facilități sunt echipate cu o astfel de cablare (toate având un sistem de supraveghere video analog), și migrarea către sistemele de IP bazate pe cabluri torsadate sau fibre optice ar fi prea costisitoare. În legătură cu sistemele de IP, noile soluții analogice permit legături mai lungi de transmisie fără dispozitive intermediare (până la 300m, în comparație cu conexiunile ethernet de 100m). Alternativ, semnalele HD-TVI sau AHD pot fi, de asemenea, transmise pe cabluri torsadate pe distanțe de până la 150m (folosind transformatoare pasive - balunuri), sau prin fibră optică pe distanțe de până la 20 de km - folosind video-convertoare dedicate.
HD-TVI - transmisie pe fibră optică
Video convertorul ULTIMODE HDTVI-201 L2020
Târgul SECUREX 2016 va fi o oporunitate de prezentare a converoarelor video pentru camere HD-TVI/CVI și AHD. Video convertoarele ULTIMODE cu 1,2,4 sau 8 canale permit implementarea de legături optice singlemode punct-la-punct pe distanțe de până la 20 km.
Supraveghere termică
Camera de termoviziune este completarea perfectă a unui sistem de supraveghere video. Sistemul convențional identifică persoane pe timp de zi, sau, cu ajutorul unui iluminator IR pe timp de noapte. Camerele de termoviziune pot funcționa însă fără surse adiționale de lumină. Mulțumită relației dintre temperatură, intensitate și caracteristicile spectrale ale radiației, imaginea de la cameră va afișa distribuția temperaturii pe suprafața obiectului din câmpul său vizual astfel încât aceasta va fi gradată pe o scară de temperaturi. Datorită faptului că această cameră nu necesită lumină pentru a funcționa corect, aceasta rămâne invizibilă pe timp de noapte (un intrus nu poate observa camera). Astfel de camere sunt ideale pentru supravegherea locurilor neiluminate (păduri, porturi, parcări neiluminate, etc.)
Camera de termoviziune IP Sunell SN-TPC4200KT/F K1606
Camerele termice Sunell sunt printre cele mai bune camere termice din lume. Mulțumită detectorul de raze infraroșii, algoritmul de procesare a imaginii si o lentilă de generație noua cu un factor mare de procesare pentru razele infraroșii, camera lucrează la parametrii normali în orice condiții meteo (independent de ceață, ploaie, etc.).
Utilizarea camerei de termoviziune:
 • Detectarea intrusului chiar și in condiții meteo nefavorabile (parcări, păduri, rezervoare de apă, centrale hidroelectrice, porturi și alte zone fară lumină sau cu lumină artificială redusă). Camera poate detecta intrușii într-un mod eficient pe timp de ploaie, zapadă, ceată, praf.
 • Inspecția liniilor/Cablurilor electrice, transformatoare și stații de comutare - un contact incorect într-un circuit electric înseamnă rezistența crescută a curentului care trece prin circuit și un surplus de energie convertită in căldura. Locul cu o temperatură ridicată este clar evidențiat în imaginea de la camera cu termoviziune. Utilizatorul poate identifica toate contactele defecte, siguranțele supraîncărcate, cabluri si linii de transmisie, transformatori supraîncălziti.
 • Instalații mecanice - detecția elementelor supraîncărcate, răcire nepotrivită, fricțiune crescută; diagnostic motoare, rulmenți, angrenaje, curele, arbori, cutii de viteze, pompe, compresoare, etc.
 • Rezervoare de apă și sisteme de canalizare - examinarea conductelor de apă și izolația acestora, locația scurgerii sau a blocajului unei conducte, diagnosticare de pompe, valve, gradul de umplere a rezervoarelor, etc.
 • Monitorizarea nivelului din rezervor - distribuirea temperaturii afișata pe imaginea de la cameră cu termoviziune poate fi folosită pentru estimarea nivelului de umplere al unui container închis
 • Monitorizarea procesului de răcire in producția componentelor fabricate in matrițe -uniformitatea temperaturii in timpul procesului de racire este foarte importantă pentru calitatea produselor. Funcția Diff Alarm implementată in camera Sunell poate detecta automat o temperatură mai mare sau mai mica decât cea prestabilita.
 • Monitorizare și diagnosticare panouri solare - o avarie la un collector solar poate duce la o performanță scazută a sistemului sau o creștere foarte mare de temperatură și poate rezulta în incendierea sistemului
 • Examinarea temperaturii distribuite pe drumurile asfaltate.
 • Detecția punctelor încinse pentru evitarea incendiilor.
Switchuri industriale - echipment pentru toate condițiile!
ULTIPOWER industrial switches capabile să funcționeze în condiții dure, cum ar fi nivel crescut de praf, temperaturi extreme, umiditate ridicată. Astfel de switch-uri pot fi montate în incinte ermetice instalate pe stâlpi sau alte structuri aflate în aer liber. Switch-urile ULTIPOWER sunt echipate cu porturi Fast Ethernet pentru conectarea camerelor IP, calculatoarelor etc. Switch-urile industriale ULTIPOWER sunt protejate de carcase cu grad de protecție IP40 (împotriva corpurilor străine solide mai mari de 1 mm în diametru). Toate porturile Ethernet PoE pot alimenta dispozitivele conectate (după alimentarea switch-ului cu 48-50 V DC). Fiecare switch industrial este echipat cu un modul optic ce poate transmite datele de la porturile RJ45 pe fibră optică singlemode.
ULTIPOWER switchurile ethernet industriale permit rate de transfer de 10/1000 Mbps sau 1000 Mbps. Porturile lor RJ45 suportă funcții ca cele de auto-negociere și PoE. Dispozitivul identifică automat dispozitivele PD (Power Device) conforme cu standardul IEEE 802.3af și le alimentează corespunzător. În acest fel, este uşurată alimentarea dispozitivelor de rețea cum ar fi access point-urile, camerele IP, telefoanele IP, etc. în locaţii dificile. Switch-ul este echipat cu un media convertor optic ce permite transmisia de date pe distanțe de până la 20 km.
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Adaptor LAN: PCI NIC TP-Link TG-3269 10/100/1000 Mbps
Clientul poate alege modelul potrivit, în funcție de numărul necesar și lățimea de bandă a porturilor Ethernet (toate cu PoE) și tipul de interfață optică (porturi SFP sau porturi SC/PC incorporate).
Imprimantă 3D Signal XXXL
Cabinetele RACK de la Signal pot sustine mult mai multe echipamente decăt cele tipice unui server. Intr-un cabinet de 18U am instalat o imprimantă 3D de dimensiuni mari.
Parametrii de bază ai imprimantei:
 • Tehnologie imprimare: FFF,
 • Acuratețe imprimare:0.1 mm
 • Tipuri de filamentes: ABS, PLA, TPU, Nylon, PET, MoldLay, Laywood și altele
 • Dimensiuni maxime imrimare: 310x320x510 mm,
 • Dimensiuni externe: 570x620x900 mm,
 • Diametru duză: 0.4 or 0.8 mm (ambele duze incluse)
 • Diametru filament: 1.75 mm

Imprimantele sunt de trei dimensiuni, XL (635 mm), XXL (765 mm), XXXL (900 mm), fie gata de utilizare sau kituri pentru auto-asamblare.
Imprimantă 3D 570x620x635 mm
SIGNAL 19" 12U 600mm
RACK Cabinet R912022
Imprimantă 3D 570x620x765 mm
SIGNAL 19" 15U 600 mm
RACK Cabinet R9120222
Imprimantă 3D 600x620x900 mm
SIGNAL 19" 18U 570 mm
RACK Cabinet R9120223