DIPOL la târgul ENERGETAB, 16-18 Septembrie 2014

Târgul Energetab ţinut în Bielsko-Biala, Polonia, este o expoziţie internațională pe tema energiei. În 2014, târgul a găzduit peste 760 de expozanți din țări europene și asiatice (în anul precedent: 740 expozanţi). În plus față de prezentarea produselor pentru modernizarea sectorului energetic polonez, multe companii au făcut probe demonstrative pentru produse din industriile conexe. DIPOL a fost printre companiile expozante, și asemănător anilor precedenți, a prezentat o serie de soluții în domeniul transmisiei de date, supraveghere video, sisteme de fibră optică, precum și soluții cu totul noi pentru clădiri inteligente. Poate şi din cauza vremii favorabile, numărul de vizitatori a depășit 23.000 de oameni (estimativ, întrucât nu au existat bilete).
O gamă variată de produse DIPOL a atras mulțimi întregi de vizitatori.
Robotul a fost deosebit de interesant pentru sexul frumos.
A fost destul timp şi pentru conversatii și consultanță tehnică detaliată
Privind la frumoasele hostesse, robotul nostru şi-a deschis larg maxilarele si lentilele :)
DIPOLun furnizor global de telecomunicatiişi echipamente automatizate pentru case și clădiri
Compania DIPOL, având o rețea amplă de distribuție internă și internațională, îşi extinde oferta și devine un furnizor global de echipamente de telecomunicații și automatizare pentru locuințe și clădiri. Gama de produse este în prezent împărțită pe nouă secțiuni.
Secțiunea SAT/TV include tot ceea ce este necesar pentru sistemele de antenă mici, mijlocii şi mari destinate transmisiunilor terestre şi prin satelit. Începând cu antene simple și antene de satelit, prin RF și cabluri de fibră optică, conectori, amplificatoare, splitter-e, multiswitch-uri, până la encodere / modulatoare digitale și stații TV. Sistemele multiswitch pot fi proiectate cu ajutorul software-ului SATNET, care a primit Premiul Ministerului Economiei pentru cel mai inovator produs sau tehnologie prezentată la târgul ELEKTROTECHNIKA 2014 din Varșovia. În Polonia, multiswitch-urile TERRA sunt cele mai bine vândute dispozitive de acest gen.
DIPOL este un producător recunoscut de antene pentru aplicațiile mobile. Antenele 3G și LTE sunt utilizate în principal cu modemuri. Bine-cunoscutul brand SIGNAL, sub egida căruia DIPOL comercializează produse pe piața europeană, include de asemenea repetoare/amplificatoare pentru celulare. Aceste dispozitive sunt dedicate spaţiilor în care calitatea și fiabilitatea comunicării prin telefonia mobilă este insuficientă. Ele sunt folosite în mall-uri, hoteluri, cafenele și birouri de afaceri situate în subsoluri, precum şi în spații comerciale cu facilități sportive însemnate.
Timp de mulți ani, DIPOL a vândut echipamente pentru sistemele de monitorizare video. Dispozitivele sunt produse alese de mulţi instalatori sau companii instalatoare datorită calităţii ridicate a echipamentelor și suportului excelent înainte și după vânzare. Fiecare produs (camere de luat vederi, DVR-uri/ NVR-uri) ofertat este atent testat înainte de a fi pus în vânzare. Dacă este necesar, inginerii noștri oferă asistență în instalarea și configurarea lor. DVR-urile/ NVR-urile HIKVISION și camerele Sunell sunt produse deja consacrate, fiind oferite de noi de mai mulți ani, astfel câștigându-şi recunoașterea de dispozitive performante la prețuri accesibile.
Rețelele locale sunt necesare nu numai în birouri, dar, de asemenea, şi în fabrici și clădiri rezidențiale. Specialiştii noştri sunt în măsură să recomande clienţilor configurații optime pentru rețele și să selecteze echipamentul adecvat. Acesta va garanta o funcționare sigură a fiecărei rețele la un cost relativ scăzut. Toate dispozitivele pe care le oferim au o garanție de doi ani.
Suntem specializaţi în furnizarea unei game complete de dispozitive de fibră optică, cabluri, componente de instalare și accesorii pentru orice tip de facilități. Sistemele de transmisie prin fibre optice au devenit un standard chiar și în clădirile rezidențiale. Printre altele, punem în vânzare multe sisteme de distribuţie optică şi cutii de instalare, care sunt foarte apreciate pentru durabilitate, design ergonomic şi finisaj perfect.
Secțiunea "Construcţii Inteligente" oferă două platforme, F&Home și EXTA FREE. Primul este un sistem foarte extins, avansat, care permite declanşarea unor acţiuni pe baza datelor primite de la senzori wireless (intensitatea luminii, temperatura, umiditatea, viteza vântului, prezența apei etc). Logica sistemului este responsabilă pentru controlul aparatelor adecvate și a nivelului de iluminare (pornire/oprire, întunecare, etc). Astfel, utilizatorii sistemului nu trebuie să-și amintească să ude florile din grădină sau să închidă copertina la vânt puternic, etc. Ei au, de asemenea, posibilitatea să poziţioneze switch-urile, să controleze jaluzelele, să programeze setările sistemului de încălzire şi aerului condiționat. Statutul tuturor aparatelor poate fi monitorizat pe dispozitive mobile. Sistemul Exta FREE permite utilizatorilor să pornească/oprească wireless electrocasnicele, cu ajutorul telecomenzilor și a dispozitivelor mobile (handheld).
Pe piața poloneză, DIPOL a lansat produsele SATEL , producătorul cel mai recunoscut de sisteme de alarmă din Polonia.
Secțiunea "Componente de asamblare" încorporează o gamă de piese hardware, cum ar fi stâlpi de antenă, suporturi de montare cu stâlp, suport de antene, suporturi LCD, precum și carcase, dulapuri și cutii de instalare, atât pentru montări de suprafaţă cât şi îngropate.
Compania DIPOL are mulți ani de experiență în fabricarea cabinetelor rack. Ele sunt vândute sub marca SIGNAL și se bucură de o înaltă reputație în rândul instalatorilor și utilizatorilor. Acestea foarte apreciate pentru designul estetic, durabilitate și accesorii variate. Cabinetele sunt vândute sub formă de seturi de auto-asamblare, astfel că asamblarea durează între 10 şi 50 de minute (în funcție de model/dimensiune). Puteți viziona un exemplu de asamblare .
La standul nostru, puteţi afla informaţii legate de următoarele subiecte:
  • Sisteme de supraveghere analogice și IP - soluţii profesionale accesibile ... detalii
  • switch-uri de rețea cu tehnologia PoE - cel mai eficient mod de alimentare cu energie în sistemele IP ... detalii
  • rețele optice în clădiri ... detalii
  • transmisia semnalelor video și Ethernet în sistemele de fibre optice ... detalii
  • telecomunicații și sisteme de distribuție RF în locuinţe rezidenţiale ... detalii
  • cabinete cu rack de 19" ... detalii
  • amplificatoare/repetoare mobile ... detalii
  • antene LTE, GSM etc ... detalii
Case inteligente - ne fac viaţa mai uşoară
Tehnologia ne face viața mai ușoară. Fără cabluri - fără bătaie de cap - și având control deplin asupra aparatelor și sistemelor de acasă - nu trebuie să vă amintiți când să le porniţi sau opriţi, sau să alergaţi în jurul casei pentru a coborî obloanele de la fiecare cameră, etc
Cum puteţi să vă scutiţi de aceste sarcini? Vizitați standul nostru pentru a afla totul despre casa inteligentă. Vă putem oferi de asemenea consiliere în alegerea componentelor sistemului care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
Sistemul F&Home Radio permite implementarea unor funcţii de control asupra tuturor sistemelor electrice şi diverse dispozitive: becuri, jaluzele, sisteme de încălzire și răcire (boilere, ventilatoare), stropitori de grădină, porţi şi uşi, alarme antifurt, oprirea de urgență a apei etc. Capacitățile performante ale sistemului permit pornirea / oprirea aparatelor electrice și de iluminare în funcție de condițiile definite: timp, gradul de ocupare, condițiile meteorologice, temperatură, etc. Gama de componente include mici controlere de tensiune PWM pentru lămpi și benzi cu LED-uri, încuietori electromagnetice. Sistemul poate fi controlat prin telecomenzi, switch-uri de perete și dispozitive mobile. Prin dispozitivele mobile, utilizatorii pot monitoriza și schimba starea de funcționare a oricărui aparat conectat. Controlul wireless se face prin semnale criptate în banda de 868 MHz.
Mai multe despre funcţiile sistemului puteți citi aici.
Exta FREE este un sistem low-cost, foarte popular în Europa, de automatizare a casei, controlând de la distanță aparatele electrice și de iluminat. Printre cele mai mari avantaje se numără fiabilitatea și simplitatea. Utilizatorul poate porni de la un set de dispozitive de bază: o telecomandă (emițător) și un actuator (receptor), iar pe parcurs se pot adăuga noi componente, inclusiv o unitate centrală (server) pentru a obține control prin dispozitivele mobile. Este un sistem ideal pentru procesele de bază ce pot fi automatizate în casă.
SignalNETTelecomunicaţii şi sisteme de distribuţie RF în locuinţe
Cele mai recente reglementări în Polonia cu privire la sistemele de distribuție de semnal în locuinţele multi-familiale și clădirile publice specifică cerințe mai precise pentru sistemele de cablare ce au fost implementate în clădirile noi. Scopul cerințelor este să unifice furnizarea de servicii pentru fiecare utilizator, permițând accesul la internet în bandă largă, televiziune, telefonie, etc - astfel încât să nu se limiteaze la un singur operator sau tehnologie.
Cerințe similare sunt sau vor fi obligatorii în multe ţări, astfel încât investitorii trebuie să le ia în considerare. Chiar dacă astfel de reglementări nu au fost încă emise oficial, îndeplinirea lor vor face clădirile să fie mai atractive pentru eventualii clienți/rezidenți.


Mai multe despre acest subiect puteţi citi aici