COŞUL MEU
Coşul este gol

Digifort - sisteme IP CCTV
Arhiva bibliotecii
Informaţiile conţinute par a fi neactualizate
Prezentarea software-ului Digifort ver. 6.4
Capacități noi, foarte puternice: analiză avansată a imaginii, opțiune de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare,
autentificare biometrică, consolă intuitivă, vizualizarea imaginilor pe dispozitivele mobile.
Pentru a putea răspunde cererii mari de pe piață pentru sisteme de supraveghere IP automate, compania braziliană Digifort a lansat versiunea de software IP CCTV 6.4. Aceasta implementează conceptul "gestionării digitale", care schimbă complet modul de privire asupra securității afacerilor mici sau asupra unui depozit mare, unui aeroport, sau a unui oraș. Flexibilitatea soluțiilor potrivite pentru o varietate de aplicații a fost obținută prin introducerea a patru versiuni: Explorer, Standard, Professional și Enterprise.
Prin alegerea unei versiuni superioare, clientul accesează anumite funcționalități necesare unui sistem automat ce suportă virtual un număr nelimitat de camere, zeci de alarme și reacții automate la evenimente comune. De cealaltă parte, un client poate porni de la un sistem simplu cu 4 camere, bazat pe camere PTZ (inclusiv megapixel) și poate avea acces la imagini via telefonul mobil. Clientul poate primi și notificări pe mail legate de anumite evenimente.
Sistemul poate fi actualizat pe "orizontală" prin cumpărarea licențelor pentru camerele suplimentare sau pe "verticală" prin cumpărarea unei versiuni de soft superioare.
Sistemele Digifort sunt compatibile cu peste 1400 de modele diferite de camere IP și servere video de la zeci de producători renumiți. Acest lucru permite clienților să coreleze echipamentele cu nevoile și resursele personale. 80% din sistemele CCTV medii și mari din Brazilia sunt bazate pe software-ul Digifort. Cel mai mare dintre aceste sisteme cuprinde 2800 de camere.
Sistemele Digifort sunt bazate pe arhitectura client/server. Numărul maxim de camere ce pot fi implementate depinde doar de versiunea de software și de numărul de servere din rețea. Software-ul a fost conceput pentru computere ce rulează Windows XP/2003/Vista/7 (32-bit sau 64-bit) și permite folosirea metodelor de compresie: MPEG-4, MJPEG, Wavelet, H.263, H.264.
Software-ul Digifort este dezvoltat pe baza tehnologiei Multi-Threading. Acest lucru permite folosirea la maxim a procesoarelor cu mai multe nuclee, atât de către server cât și de către stațiile client. Pentru a genera imaginile, sistemul suportă accelerarea DirectX iar astfel sunt valorificate din plin noile plăci video moderne.
Anumiți clienți își pot extinde funcționalitatea software-ului prin instalarea modulelor de analiză avansată a imaginii, Digifort Analitic, capabile de (câteva exemple):
  • detecția fețelor: toate fețele surprinse pot fi stocate într-o bază de date (alături de dată,timp și locație) pentru rapoarte ulterioare
  • numărarea obiectelor: pot fi numărate diferite clase de obiecte (cu diferite caracteristici - clasificate în funcție de mărime, viteză, etc.)
  • găsirea animalelor și a oamenilor fără adăpost
  • indicarea sau găsirea scenelor cu obiecte predefinite de utilizator: persoane, mașini, autobuze, etc.
Sistemele Digifort pot fi echipate cu module ANPR (recunoaștere automată a plăcuței de înmatriculare). Aceasta este o opțiune foarte importantă ce permite camerelor să monitorizeze străzile orașelor și să citească numerele de înmatriculare ale mașinilor pentru procesări ulterioare. Până acum, astfel de sisteme erau construite separat.
Digifort Evidence este un modul opțional ce permite clasificarea și documentarea evenimentelor ce au apărut în timpul supravegherii. De asemenea, mai permite și arhivarea și organizarea conținutului video și a oricărui fișier ce are legeătură cu funcționarea sistemului, pentru procesări ulterioare. Modulul forțează operatorul să noteze evenimentele importante, în funcție de anumite șabloane predefinite ce includ descrierea evenimentului și măsurile luate de operator. Aceste rapoarte pot fi căutate pe baza a anumitor cuvinte cheie. În acest modul este inclus sistemul Help Desk ce ajută operatorul să întrețină toate echipamentele din sistemul de supraveghere. Astfel, în cazul apariției problemelor de funcționare, timpii de remediere sunt foarte mici.
Aplicația "Digifort Mobile" a fost dezvoltată pe baza platformei JAVA pentru dispozitive mobile precum telefoane, smartphone-uri, PDA-uri, etc. Ea face posibilă vizualizarea imaginilor surprinse de camerele IP sau cele de pe serverele video, pe dispozitive mobile. În plus, Digifort Mobile permite activarea releelor de ieșire ale camerelor IP precum și a modulelor automatizate ce sunt integrate în sistemele Digifort.
BioPass este un echipament integrat în sistemele Digifort ce permite identificarea utilizatorilor cu drepturi de acces pe baza amprentelor. Autentificarea biometrică mărește nivelul de securitate semnificativ.
Interfața intuitivă, instalarea ușoară și configurarea simplă permit administratorului să configureze rapid sistemul. Oricine este interesat de această aplicație puternică poate încerca una din versiunile de test, cu valabilitate de 30 de zile.
Evaluarea prețului sistemului
Sistemul Digifort pentru un anumit număr de camere, poate fi construit cu ajutorul uneia dintre următoarele versiuni de software:
Versiunile de bază pot fi extinse cu module suplimentare:
Puteți compara versiunile disponibile cu ajutorul articolului Tabel de comparație între versiunile software Digifort
Perioadă de probă de 30 de zile
NumeLimbăTipul fișierului
Mărimea fișierului
Dată
Manual de supraveghere pentru cliențiEN 7.4 MB2011.02.10
Manual de administrare pentru cliențiEN13.6  MB  2011.02.10
Digifort Explorer - 30-perioadă de probă
EN  83 MB2011.02.10
Digifort Standard - 30-perioadă de probăEN109 MB2011.02.10
Digifort Professional - 30-perioadă de probăEN117 MB2011.02.10
Digifort Enterprise - 30-perioadă de probăEN 117 MB2011.02.10
Versiunea de test de 30 de zile permite clienților să verifice capabilitățile software-ului fără a îl cumpăra.
 
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.