COŞUL MEU
Coşul este gol

DESPRE NOI

Despre DIPOL
Înfiinţată în 1990, compania DIPOL este distribuitor european de echipamente destinate instalării sistemelor de telecomunicații, CCTV, alarmă şi a sistemelor de automatizare a locuinţelor, precum şi producător de antene TV/DAB/FM și de telecomunicații.

Dipol este o companie de distribuție angro şi retail ce cooperează cu companii de instalare, oferindu-le o gamă completă de dispozitive, materiale și instrumente, precum și sprijin profesional extensiv.

În Polonia, avem o rețea de filiale, distribuitori și parteneri în Czestochowa, Katowice, Kielce, Lodz, Sandomierz, Szczecin, Varșovia și Wroclaw.

DIPOL are agenți direcţi în Cehia, Ungaria, Irlanda, Portugalia, Slovacia și, de asemenea, rulează site-uri web în limba engleză şi germană.

Organizăm cursuri de specialitate, pregătim ghiduri pentru tipărire, precum și articole tehnice și sfaturi disponibile pe site-urile noastre în secţiunea Bibliotecă.

În fiecare săptămână publicăm Săptămânalul DIPOL - TV și SAT TV, WLAN, CCTV care prezintă inovaţiile de ultimă oră, descrie progresele tehnologice, oferă arhitecturi și soluții gata de utilizare, discută moduri de implementare inovatoare.

Compania DIPOL a câştigat de două ori premiul Forbes Diamond pentru companiile cu cea mai rapidă creștere, cu o reputație bine stabilită pe piață, și este câștigătoare de trei ori a distincţiei Business Gazelle acordată zilnic de Puls Biznesu (Puls of Business). Am primit, de asemenea, titlul de Companie Dinamică acordat companiilor care îşi cresc în mod regulat cifra de afaceri și profiturile. Aplicaţia SatNet 3.0 pentru proiectarea sistemelor SMATV a câștigat premiul principal pentru cel mai inovator produs în cadrul târgului "Elektrotechnika 2014" din Varșovia.
 
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.