Creion tester optic - visual fault locator VFL 10mW

Suport tehnic

Detalii

Testerul de fibră optică VFL este o sursă de lumină laser roșie vizibilă, de 650 de nm destinată diagnosticării vizuale rapide a problemelor din cablurile de fibră optică.
Mufa universală permite conectarea cu toate mufele de fibră optică de 2.5 mm (SC/FC/ST). Acest visual fault locator este proiectat pentru testarea cablurilor de fibră optică singlemode şi multimode şi detectarea problemelor in acestea. Puterea de emisie a aparatului este suficientă pentru testarea unei secţiuni de fibre de până la 5 km lungime
Semnalul de ieşire poate fi generat în două moduri: continuu sau impuls. Pentru a obţine efectul vizual dorit, tester-ul este echipat cu un înveliş ce împiedică pătrunderea prafului în zona conectorului. Protecţia ochilor tehnicianului este asigurată de capacul exterior.
În plus față de testarea fibrelor optice Fault Locator-ul este un instrument ideal pentru oricine montează splice-uri şi conectori mecanici ULTIMODE. După conectarea Fault Locator pentru o îmbinare mecanică sau cu conector cu corp transparent, instalatorul poate controla calitatea conexiunii făcute și estimarea parametrilor de transmisie. Neapariţia vreunei lumini roșii în zona de îmbinare înseamnă o conexiune perfectă.
Caracteristici distinctive:
  • lungime de undă: 650 nm,
  • conector universal,
  • potrivit pentru fibrele multimode si singlemode,
  • două moduri de operare: CW / PULSE
Racorduri mecanice si conectori:
ULTIMODE Building System is a solution to create FTTH networks in buildings (Fiber To The Home). The system provides a complete range of products for deployment of fiber optic links in each apartment/office, including "open space" offices.

Specificații

Tip produs Sursă de lumină
Tip sursă VFL
Producător ULTIMODE
Conector universal 2.5 mm
Dimensiuni mm 180 × 25 × 25
Greutate kg
Alimentare electrică 2 × AA