COŞUL MEU
Coşul este gol

Configurare DDNS şi port forward pentru echipamente Hikvision
Arhiva bibliotecii
Informaţiile conţinute par a fi neactualizate
Hikvision oferă servicii DDNS pentru produsele sale (exemplu DVR-urile), permițând clienților să folosească echipamentele lor oriunde în lume, chiar dacă nu au o adresă IP statică externă.
Condiții necesare utilizării serviciului:
  • un echipament Hikvision,
  • adresă IP publică,
  • Configurarea corectă a routerului sau a nodului de rețea: port forwarding.
Informații suplimentare despre specificațiile conexiunii la Internet le puteți obține de la ISP.
Funcționalitatea de Port forwarding permite unui anume calculator sau serviciu dintr-o rețea locală privată (LAN) să se conecteze cu calculatoare la distanță pe Internet. Este o operație destul de facilă, efectuată pe router, care este , în general, atât nod de rețea cât și gateway implicit.
Step 1. Identificarea tipului de rețea.
Dacă nu știți ce tip de conexiune utilizați, puteți afla acest detaliu în sistemul de operare Windows urmând pașii: Start>Run>Open:, după tastați cmd. În linia de comandă se tastează ipconfig. Fereastra va afișa informațiile necesare referitoare la tipul de conexiune ce ar trebui salvate. Dacă aveți mai multe plăci de rețea pe computer, trebuie mai întâi să determinați numele conexiunii testate.
Vedere a ferestrei cmd.exe cu comanda ipconfig rulată
Atenție! Este recomandat ca echipamentele forwardate la rețeaua WAN să fie setate cu adrese IP fixe (fără să folosim DHCP).
Step 2. Introducerea parametrilor de rețea în DVR Hikvision
Știind parametrii de bază ai rețelei (subnet mask, gateway), acestea trebuiesc setate și în DVR. Puteți face acest lucru local (în fereastra Network Configuration), sau la distanță (prin apletul iVMS4000 sau prin interfață web). Introduceți subnet mask și adresa default gateway (în mod normal este adresa IP a routerului). Deeși contul DDNS nu este configurat încă, puteți introduce datele necesare. Verificați numerele porturilor utilizate de DVR. În cazul unui conflict de IP cu un alt serviciu ce rulează în rețea, porturile trebuiesc schimbate.
Fereastra de configurare a rețelei în meniul DVR
Setările de rețea în apletul iVMS4000
Setări DDNS
Step 3. Configurarea contului DDNS Hikvision
Pentru a folosii DDNS Hikvision, trebuie să vă creați un cont de utilizator. Procedura este simplă, doar accesați www.hikvisioneurope.net, selectați Înregistrați noul utilizator și completați câmpurile obligatorii:
Crearea unui cont de utilizator
Puteți să vă autentificați imediat în cont:
Autentificarea în contul DDNS
Pe partea stângă avem meniul de utilizator:
Adăugarea noului DVR în lista de dispozitive suportate de serviciul DDNS
După selectarea opțiunii Device Management, trebuie să introduceți numele DVR-ului în câmpul Device Alias (cu litere mici, cifre și doar semnul "-") și Device Serial No.. Ultimul parametru îl puteți identifica folosind unul din apleturile SADP, iVMS, sau direct din meniul DVR-ului.
Citirea numărului de serie în apletul iVMS4000
După ce ați apăsat OK și accesați Device Status, veți observa DVR-ul și dacă DDNS-ul funcționează corect veți primi link-ul pentru vizualizare de la distanță.
Articole pe subiecte conexe:
Este posibil ca serviciul DDNS să nu fie disponibil pentru versiunile mai vechi de firmware. Cele mai recente versiuni pot fi găsite pe site-ul producătorului sau pe paginile de catalog relevante ale site-ului DIPOL. Înainte de o actualizare, vă recomandăm să salvați versiunea actuală de firmware. După actualizarea unor versiuni mai vechi, este posibil ca setările DVRului să fie resetate și datele stocate să fie șterse, deci ar trebui să exportați fișierul de configurare și să copiați toate fișierele video importante.
 
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2023 DIPOL sp.j.