COŞUL MEU
Coşul este gol

Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Cod: M1790
Retras din ofertă
Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Distributorul de putere
Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Vedere din spate
Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Vedere de jos
Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Ambalajul produsului
G-8 este un dispozitiv pasiv care permite conectarea a până la opt cabluri YAP (coaxiale + de alimentare) și distribuie tensiunea de la o sursă de alimentare mai mare la un număr de camere CCTV. Pe una din părţi există cuple BNC mamă pentru conectarea cablurilor cu un DVR, la cea de a doua parte – reglete pentru conectarea cablurilor de alimentare pentru camere. Fiecare ieșire de alimentare este protejată cu siguranțe (LED-uri ce arată prezența tensiunii - LED-urile de culoare închisă/stinse semnalează o defecțiune în circuit).
Avantajul siguranţelor individuale pentru fiecare cameră este funcționarea continuă a sistemului în eventualitatea scurtcircuitării deliberate a uneia din camere.
Specificaţii:

Nume

Distributor de putere: G-8

Cod

M1790

Număr de intrări/ieşiri video

8

Număr ieşiri de putere

8

Număr intrări de putere

2

Tensiune de alimentare

DC 0-24V (typically 12V)

Curentul maxim total de intrare

8 A

Curentul maxim pe fiecare ieşire

1 A

Tipul de intrări video

8 x cleme pentru conductorul de bază

Tipul de ieşiri video

8 x BNC female

Siguranţe

1A/250V, 5/20mm, time-delay

Intrări de putere

prize/cleme de prindere 2.1/5.5mm 

Ieşiri de putere

Cleme de prindere pentru cabluri

Temperaturi de funcţionare / umiditate

-50oC ... +55oC / <95%

Dimensiuni (W x H x D)

213x36x93 mm

Greutate

0.29 kg

Distributorul G-8 este echipat cu două intrări de alimentare (prize/cleme de prindere pentru cabluri de 2.1/5.5mm) conectate în paralel. Nu contează care dintre cei doi conectori este utilizat - se poate utiliza jack-ul DC 2.1/5.5 (E3510) sau cabluri neizolate. Această soluție permite conectarea distributorilor G-8 în serie - de exemplu, sursa de alimentare se conectează la priza de input a primului distributor, iar bornele + și - ale acestuia se conectează prin cablu și jack-ul WT-2.1 la intrarea DC IN a celui de-al doilea G-8.
Dispozitivul se poate conecta direct cu sursa de alimentare (prin jack-ul de 2,1/5,5mm) prin cablurile YAP-75 M6500, M6501, YAR-75 M5995 , M5997.
Conexiunile efectuate prin intermediul G-8 permit utilizarea de cabluri coaxiale obişnuite între distribuitor și DVR, în timp ce cablurile YAP sunt folosite doar pentru conectarea distribuitorului cu camerele video. Schimbul cablurilor obişnuite între distribuitor și DVR va fi mai uşor în cazul unui eșec (de obicei, datorat unor motive mecanice).
Retras din ofertă
 
Conector BNC cu alimentare G-8 (8 porturi)
Cod: M1790
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.