COŞUL MEU
Coşul este gol

Comutator antena CATV/DVB-T MST-01 (control IR)
Cod: E2024
Retras din ofertă
Comutator antena CATV/DVB-T MST-01 (control IR)
Comutatorul
Comutatorul cu microprocesor MST-01 E2024 permite utilizatorului să conecteze la un televizor două surse de semnal RF şi să comute între acestea cu ajutorul unei telecomenzi. Datorită izolării mari dintre intrări, se pot conecta surse cu semnale pe canale adiacente sau chiar pe acelaşi canal (în cazul televiziunii digitale).
Scopul principal al comutatorului este trecerea simplă a televizolului de la semnalul CATV la semnalele DVB-T recepţionate separat. De multe ori se întîmplă ca semnalele DVB-T şi CATV să folosească aceleaşi canale, astfel, utilizatorul este obligat să folosească un asemenea comutator. Altă situaţie în care acest comutator poate fi util este pentru locuitorii zonelor de lângă graniţe, unde semnalele DVB-T sunt pe aceleaşi canale sau canale adiacente. În asemenea condiţii, folosirea unui sumator simplu nu rezolvă problema.
MST-01 este controlat cu ajutorul oricărei telecomenzi (TV, DVD, SAT, etc.). Trecerea de la o intrare la alte se face atunci când utilizatorul ţine orice buton al telecomenzii apăsat mai mult de 3 secunde. Pentru acest scop, recomandăm utilizarea unui buton care nu are funţie pe aparatul original.
Comutatorul nu vine cu sursă de alimentare (aceasta trebuie achiziţionată separat 12V-100mA, jack)
Specificaţii
NumeComutator CATV/DVB-T MST-01
CodE2024
Bandă frecvenţe [MHz]47-862
ConectoriF, 75 ohmi
Intrări2
Ieşiri1
Atenuare [dB]<1.5
Izolarea dintre intrări [dB]>50
Pierderi prin reflexii [dB]>10
Greutate [kg]0.2
Temperatură funcţionare [oC]-25...+55
Retras din ofertă
 
Comutator antena CATV/DVB-T MST-01 (control IR)
Cod: E2024
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.