Cameră termoviziune Hikvision DS-2TD1217B-3/PA(B) pentru măsurarea temperaturii corpului

Suport tehnic

Detalii


DS-2TD1217B-3/PA(B) este o cameră termografică proiectată pentru măsurarea temperaturii obiectelor în timp real cu o precizie ridicată de + / - 0,5 ° C (+/- 0,3 ° C folosind calibrator pentru corpul negru) în intervalul 30 ° C la 45 ° C . Acest tip de soluție este perfect pentru locurile în care este nevoie să testați temperaturile unui număr mare de persoane într-un timp scurt, cum ar fi la / în aeroporturi, școli, spitale, companii, închisori, centre comerciale, magazine etc. .
DS-2TD1217B-3/PA(B) este de asemenea o cameră IP bispectrală Hikvision care combină avantajele monitorizării video tradiționale și a imaginii termice. Funcțiile sunt preformate de doi senzori de imagine, unul dintre ei (lumina vizibilă) este CMOS cu rezoluție de imagine de 2688 x 1520 px , al doilea detectează radiații cu infraroșu îndepărtat cu rezoluție de 160 x 120 px . Camera poate combina ambele imagini într-o singură imagine de fuziune cu o calitate bună și o multitudine de informații. Detecția bazată pe AI bazată pe procesorul grafic GPU încorporat permite măsurători de temperatură de înaltă precizie și reduce în esență numărul de alarme false. Slotul pentru un card microSD acceptă carduri de până la 128 GB . Carcasa clasificată IP66 protejează electronica camerei împotriva efectelor condițiilor ambientale nefavorabile. Camera poate fi alimentată în mod convențional cu 12 VDC sau cu utilizarea opțiunii PoE (compatibil 802.3af).
ATENȚIE! Cea mai nouă versiune de firmware o găsiți
Principiul funcționării și avantajele imagini termice
Camera termală este ideală pentru monitorizarea vizuală care operează în intervalul de lumină vizibilă și infraroșu reflectat.Camerele analogice sau IP utilizate în monitorizarea video permit identificarea și recunoașterea corectă a persoanelor în timpul zilei și al nopții cu ajutorul iluminatoarelor cu infraroșu. O cameră termică nu are nevoie de iluminare pentru o funcționare corectă. Principiul său de funcționare este complet diferit față de camerele standard. Orice corp cu o temperatură peste zero absolut (0 K = -273,15° C) emite radiații infraroșii. Datorită relației existente între temperatură și intensitatea radiației, o cameră de imagistică termică, care primește radiația cu infraroșu îndepărtat, calculează valorile de temperatură pe baza lungimilor de undă ale radiației. Deci, o cameră termală poate arăta distribuția temperaturii pe suprafața corpului examinat și poate măsura valorile temperaturii.
Caracteristici distinctive:
 • cameră bispectrală : senzor de imagine termică și senzor de imagine care funcționează în spectru de lumină vizibilă într-un singur dispozitiv,
 • sensor rezoluție termală: 160 x 120 px,
 • thermal imaging sensor focal length: 3.1 mm
 • rezoluție: 2688 x 1520 px,
 • optical focal length: 4 mm,
 • interval de temperatură față de obiect 30°C – 45°C,
 • alarmă,
 • eroare de măsurare: +/- 0.5 °C (pâna la +/- 0.3°C cu aparat de calibrat),
 • măsurarea distanței față de cameră: max. 0.8 m – 1.5 m,
 • intervalul de temperatură ambientală de funcționare: 10°C – 35°C,
 • Iluminator IR EXIR 2.0: IR max. 15 m,
 • Slot pentru carduri microSD de până la 256 GB,
 • 2 streamuri video,
 • funcții de procesare a imaginii: WDR(120dB), 3D-DNR,
 • conectori suplimentari: intrare / ieșire alarmă, audio, BNC (CVBS),
 • accesare prin +++iVMS-4200, Hik-Connect,
 • clasă de protecție IP66
 • alimentare: 12 VDC sau PoE (802.3af)
Alte tehnologii incorporate
Compresia H.265/H.264
H.265 - compresie mai puternică față de compresia H.264, păstrând calitatea imaginii
Camera incorporează mai multe metode de compresie video, H.264, H.265 și MJPEG. În comparație cu H.264, H.265 poate reduce la jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce prin ocuparea a mai puțin spațiu pe disc și extinderea timpului de retenție al materialelor filmate. Cu ajutorul algoritmilor avansati de compresie video, camera poate fi utilizată în sistemele IP CCTV bazate pe NVR-urile moderne care suportă standardul H.265. Desigur, camera poate funcționa și cu modele mai vechi care suportă H.264.
Apleturi de management
iVMS-4200 este un software client dedicat gestionării și programării sistemelor de securitate Hikvision, cum ar fi DVR-uril (IP, TurboHD), videointerfoane, control acces, decodificatoare etc. Software-ul permite să urmăriți ușor și cuprinzător toate sistemele oferind o previzualizare a camerelor IP, redarea de la distanță a înregistrărilor, configurarea de la distanță, gestionarea evenimentelor de alarmă, transmisia audio bidirecțională, asistența e-map, înregistrarea pe hard disk și multe altele. Aplicația permite gestionarea a 256 de dispozitive și afișarea imaginilor de la 64 de camere pe un total de 4 monitoare.
Fereastra de logare în programul iVMS-4200 (v3)

Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
Ecranul principal din apletul Hik-Connect cu mini ecran de previzualizare în timp real
Fereastra pentru vizualizarea camerelor în timp real
Lucrul în mediul Cloud
HIK-Connect este, de asemenea, un serviciu de rețea pentru dispozitivele Hikvison. Serviciul se bazează pe prelucrarea datelor în cloud și integrează următoarele funcții:
 • Acces de la distanță prin cloud - permite accesul la dispozitiv fără a avea o adresă IP externă și când simplitatea este cel mai important lucru. Numai configurația de bază a rețelei este necesară. Aplicația de pe un PC sau de un telefon inteligent se conectează cu dispozitivul prin serviciul cloud P2P;
 • Server DDNS - DDNS atribuie un nume de domeniu fix adreselor IP care se modifică dinamic (Dynamic DNS). Această caracteristică este utilă atunci când ISP nu oferă utilizatorilor o adresă IP fixă. Condiția pentru utilizarea DDNS are o adresă IP publică și oferă acces din rețeaua externă la porturile corespunzătoare ale NVR (server și http, implicit 8000 și 80). Conexiunea este posibilă printr-un browser web, o aplicație client pe un PC și pe telefoane inteligente.
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor CCTV
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Ecranul principal al programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2TD1217B-3/PA(B)
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie DeepinView
Utilizare Interior
Carcasă Dome, Turret
Adjustment 3 axe
Culoare Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor VOx Uncooled Focal Plane Arrays
Pixeli efectivi px 160 × 120
Rezoluția de ieșire a imaginii px 320 × 240
Spațierea pixelilor μm 17
Gama spectrală μm 8-14
Distincție termică (NETD) MK <40 (25°C), F#=1.1
Distanta focala mm
Unghi de vedere orizontală ° 50
Rezoluție spațială IFOV mrad
Distanța minimă de focalizare m
Deschidere F1,1
Dimensiunea senzorului 1/2.7
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.0089 @ (F1,.6, AGC ON)
Viteza obturatorului S 1 – 1/100000
Tip lentilă Fix
Distanta focala mm 4
Unghi de vedere orizontală ° 84
Fluxul principal rezoluție maximă px 2688 × 1520
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, 3D-DNR
WDR dB 120
Mod zi/noapte Da(ICR)
Iluminator
IR Gamă m 15
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Compresie video
Metode de compresie H.265, H.264, MJPEG
Nr. de fluxuri 2
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 256 GB)
Audio
Suport audio Da
Frecvență sampling kHz 8, 16, 32, 44.1, 48
Metoda de compresie G.711, G.722.1, G.726, MP2L2, PCM
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Măsurarea temperaturii 3 tipuri (punct, zonă, linie)
Rază masurare °C +30...+45
Precizia măsurătorilor °C +/-0.5
Fuziunea imaginilor Da
Suprapunere imagine (picture-in-picture) Da
Reţea
Protocoale TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP
Standarde API, ISAPI, SDK
Vizualizare live 20 de canale simultane
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect
Browsere acceptate Chrome 31,0-44, Firefox 30,0-51, Safari 5.2 (mac)
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
RS-485 Da
Intrare/ieșire alarmă Da
Alarmă Intrare 1 (0-5 V/DC)
Ieșire 1 (releu)
Audio Intrare Da
Ieșire Da
Alții
Alimentare electrică PoE V 42.5-57 (802.3at)
PoE A 0.14 – 0.22
PoE W max. 6.5
DC V 12
DC A +/-0.5
DC W max. 6
Materialul carcasei Metal
Gradul de protecție IP66
Temp. funcționare °C +10...+35
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm 138 × 138 × 123
Greutate kg