Cameră IP pentru proiect: IP DeepinView Hikvision iDS-2CD7A46G0/P-IZHSY(C) (4 MP, 8-32 mm MZ, 0,0005 lx, IR până la 100 m, WDR, ANPR)

Suport tehnic

Detalii

Modulul de calibrare aparține grupului de dispozitive de proiectare Hikvision.Prețul en-gros depinde de proiectul depus
iDS-2CD7A46G0/P-IZHSY(C) este o cameră profesională DeepinView din seria IP Hikvision dedicată identificării plăcuțelor de înmatriculare ANPR. Este o cameră de nouă generație în care funcția de recunoaștere a plăcuței de înmatriculare este susținută de algoritmul de inteligență artificială AI. Plăcuțele de înmatriculare sunt identificate după ce un obiect este definit ca vehicul, ceea ce face procesul mai eficient. Camera este echipată cu un senzor CMOS Progressive Scan de 1/1.8” care generează o imagine cu o rezoluție de până la 4 MP. Sensibilitate mare a camerei de 0,0005 lx în modul color, tehnologie Darkfighter, gamă dinamică largă WDR (140 dB) și alte funcții care îmbunătățesc calitatea imaginii, inclusiv: BLC, HLC, 3D-DNR, Defog, EIS, distorsiunea obiectivului corectarea face camera potrivită pentru aplicații avansate. Pe lângă tipurile de evenimente standard și funcțiile VCA, camera poate implementa protecția perimetrului și detectarea vehiculelor pe baza algoritmului Deep Learning. Camera are un obiectiv Motozoom (Autofocus) P-Iris cu o lungime focală de 8-32 mm, permițând modificări ale unghiului de vizualizare de la distanță în intervalul 42,5°-15,1°. Interfața Wiegand permite integrarea cu sistemul de control acces. Camera are un design IK10 rezistent la vandal și are o carcasă de calitate IP67 care protejează electronicele împotriva intemperiilor nefavorabile. Camera poate fi alimentată convențional cu 12 VDC sau prin PoE (802.802.3af Clasa 4).
Numai o singură funcție AI cu algoritmul Deep Learning poate fi activată la un moment dat (detecția traficului și a vehiculelor sau protecția perimetrului). Filtrarea alarmelor și analiza AI nu sunt acceptate cu ROI activat, setat de compresie H265+ sau H.264+ și când detectarea mișcării este activată
Detecția traficului și a vehiculelor.
Camera iDS-2CD7A46G0/P-IZHSY(C) cu algoritmul de inteligență artificială AI este dedicată identificării plăcuțelor de înmatriculare. Poate funcționa autonom. Lista albă și lista neagră categoriile de plăcuțe de înmatriculare pot fi importate direct pe cameră. Lista albă, Lista neagră. În funcție de categoria unei plăcuțe de înmatriculare date, puteți controla una dintre cele 2 ieșiri releu (controlul barierei, poarta de intrare etc.) cu care este echipată camera sau declanșa evenimentele de alarmă disponibile: notificare către centrul de monitorizare, trimiterea unei fotografii la FTP, card de memorie, server NAS. Dacă vehiculul nu se află pe niciuna dintre liste, acesta va fi de asemenea înregistrat. O listă de 10.000 de numere de înmatriculare poate fi importată direct în cameră. Pe lângă faptul că funcționează autonom, camera poate funcționa cu un DVR pentru o funcționalitate mai mare. La construirea unui sistem de identificare a plăcuțelor de înmatriculare pe baza unei camere și a unui DVR, lista plăcuțelor de înmatriculare poate fi importată direct în DVR. Pe lângă listele albe și negre, reportofonul are o filă în care puteți configura declanșarea unui eveniment de alarmă pentru vehiculele care nu se află pe nicio listă. De la nivelul DVR, este posibilă declanșarea următoarelor evenimente de alarmă: ecran complet, avertizare sonoră, alarmă în centrul de monitorizare, trimiterea unui e-mail sau declanșarea oricărei ieșiri de alarmă vizibile în sistem. Există, de asemenea, o filă dedicată identificării plăcuțelor de înmatriculare disponibilă în DVR, unde puteți căuta ușor și rapid numerele de plăcuțe de interes, puteți afișa fotografii de detectare și înregistrările însoțitoare.
Instalarea camerei:
Consultați biblioteca noastră pentru informații de bază despre instalarea camerei, unghiurile de vizualizare și calculul numărului necesar de pixeli pe plăcuță de înmatriculare la o anumită distanță. Pe baza acestui lucru, puteți face calcule pentru o cameră cu orice dimensiune și rezoluție a senzorului și puteți selecta distanța focală corespunzătoare a obiectivului.
Elemente distinctive:
 • Camera dedicata pentru identificarea numerelor de inmatriculare – ANPR,
 • senzor de imagine 1/1,8’’ Progressive Scan CMOS,
 • rezoluție 2688 x 1520 px @ 25 fps,
 • Lentilă P-Iris 8-32 mm P-Iris Blue Glass cu Motozoom (42,5° – 15,1°),
 • focalizare automată, semi-automată și manuală,
 • Iluminator inteligent IR până la 100 m,
 • sensibilitate ridicată cu tehnologia Darkfighter (Ultra-Low-Light),
 • protecția perimetrului și detectarea vehiculelor bazate pe algoritmul Deep Learning,
 • +H.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG compresie,
 • funcții de imagine: BLC, HLC, 3D-DNR, WDR(140dB), Dezaburire, EIS, corectarea distorsiunii lentilelor,
 • 4 regiuni de interes statice ale ROI (pentru fiecare flux),
 • decupare țintă,
 • Suport card MicroSD de până la 1TB,
 • interfețe suplimentare: RS-485, Wiegand, ieșire CVBS,
 • I/E audio: 2/2,
 • I/E audio: 1/1,
 • ++Putere de ieșire+++: 12 VDC, 100 mA,
 • carcasa rezistenta la coroziune: NEMA 4X,
 • aplicație pentru computer iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • grad de protecție: IP67, IK10,
 • alimentare: 12 VDC, PoE(802.3at).
Alte tehnologii incorporate
Compresia H.265(+)
H.265(+): compresie mai mare cu calitate video H.264
Camera incorporează mai multe metode de compresie video, H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG. În comparație cu H.264, H.265 poate reduce la jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce prin ocuparea a mai puțin spațiu pe disc și extinderea timpului de retenție al materialelor filmate. H.265+ și H.264+ sunt standardele Hikvision bazate pe standardele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea reduc și mai mult fluxurile în majoritatea sistemelor de supraveghere video. Cu ajutorul algoritmilor avansati de compresie video, camera poate fi utilizată în sistemele IP CCTV bazate pe NVR-urile moderne care suportă standardul H.265 (seria DS-76/77/96NI-I/K suportă H.265+, H.265, H.264+, H.264). Desigur, camera poate funcționa și cu modele mai vechi care suportă H.264 (seria DS-76/77NI-E suportă H.264+, H.264).
Înregistrare permanentă datorită funcției ANR
Cu funcția ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP dotată cu card de memorie poate înregistra și în absența unei conexiuni la rețea. După restabilirea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele de pe NVR. Această funcție asigură acoperirea tuturor evenimentelor de alarmă chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
Aplicații usor de utilizat pentru clienți
iVMS-4200 este un software client dedicat managementului și supravegherii sistemelor de securitate Hikvision, cum ar fi înregistratoarele (** *IPwww.dipolnet.ro/5253.htm?showall=1TurboHDwww.dipolnet.ro/6571.htm?showall=1interfoane videowww.dipolnet.ro/6827.htm?showall=1camere IP***www.dipolnet.ro/oferta-monitoring-kamery-ip,7040.htm?attr-3488%5B1%5D=8252&sort=def***, redare de la distanță a înregistrărilor , configurare la distanță, gestionarea evenimentelor de alarmă, transmisie audio bidirecțională, suport pentru hărți electronice, înregistrare pe un HDD și multe altele.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces pe dispozitive mobile
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Protecție împotriva vandalismului
Standardul European EN 62262 clasifică rezistența mecanică a echipamentelor în grade IK. Testarea pentru încadrarea în clasele IK se face conform normativului EN 62262:2003.
Camera are clasă de protecție IK10
IK codeProtecțietest
Energia de impactrezistența la impact(greutate) cădere de la înalțime
IK061 J0.5 kg …... 20 cm
IK072 J0.5 kg …... 40 cm
IK085 J1.7 kg … 29.5 cm
IK0910 J5 kg …...... 20 cm
IK1020 J5 kg …...... 40 cm
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor CCTV
Biblioteca noastră oferă o prezentare generală a aplicațiilor dedicate instalatorilor și utilizatorilor de sisteme de monitorizare bazate pe dispozitive Hikvision.
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model iDS-2CD7A46G0/P-IZHSY(C)
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie DeepinView
tip Proiect, ANPR
Utilizare Exterior
Carcasă Bullet
Adjustment 3 axe
Culoare Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/1.8
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.0005 @ (F1,.2, AGC ON)
Deschidere F1.7 – F1.73
Viteza obturatorului S 1 – 1/100000
Tip lentilă Motozoom
Lentila P-iris Da
Distanță focală mm 8 – 32
Unghi de vedere orizontală ° 42.5 – 15.1
Setarea focalizării Manual/semi-automat/automat
Fluxul principal rezoluție maximă MP 4
rezoluție maximă px 2688 × 1520
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, AWB, 3D-DNR, BLC, HLC, Defog, EIS, Corectarea distorsiunii lentilei
WDR dB 140
Tehnici de noapte DarkFighter
Regiunile de interes ROI 4
Măști de confidențialitate 8
Tăierea țintei Da
Mod zi/noapte Da(ICR)
Iluminator
IR Gamă m 100
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 8 MBps
Nr. de fluxuri 5
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 1 TB)
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Da
Frecvență sampling kHz 8, 16, 32, 44.1, 48
Metoda de compresie G.711, G.722.1, G.726, MP2L2, MP3, PCM
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Excepție audio, Schimbarea focalizării imaginii, Schimbare de scenă, Excepție, Tamper imagine
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Trecere linie, Entering the area, Ieșire din zonă, Intruziune
ANPR
Suport ANPR Da
Detectarea vehiculelor bazată pe algoritmul Învațare profundă Da
Rată interceptare >98
Lista albă/neagră a vehiculelor stocate în cameră k 10
Citirea plăcuțelor de înmatriculare a motocicletei (doar pentru punctul de control) Da
Suport pentru detectarea atributelor vehiculului, inclusiv tipul vehiculului, culoarea, marca etc. (este recomandat modul de stradă în oraș) Da
Reţea
Protocoale SFTP, SRTP, TCP/IP, WebSocket, WebSockets, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, SSL/TLS
Standarde API, ISUPI, Onvif (profile S, G, T), ISAPI, SDK
Vizualizare live 20 de canale simultane
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Edge 89+, Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, Safari 11+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100/1000 MBps
BNC (CVBS) Da
RS-485 Da
Wiegand Da
Putere de ieșire DC V 12
DC mA 100
Intrare/ieșire alarmă Da
Alarmă Intrare 2
Ieșire 2 (releu)
Output rating max. 24 V/DC, 1A
Audio Intrare Da
Ieșire Da
Alții
Limba poloneză este acceptată Da
Alimentare electrică PoE V 42.5-57 (802.3at)
PoE A 0.396 – 0.295
PoE W max. 16.8
DC V 12
DC A
DC W max. 14.28
Materialul carcasei Anti-coroziune (NEMA 4×), Aliaj aluminiu
Grad de protecție IP67
Temp. funcționare °C -40...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm Φ144 × 347
Greutate kg