Cameră IP pentru casă: Vimtag CP2 (720p, WiFi, IR, audio, microSD, PTZ)

Cod: K1561
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Cameră IP pentru casă: Vimtag CP2 (720p, WiFi, IR, audio, microSD, PTZ)
Cameră IP Vimtag CP2
Cameră IP pentru casă: Vimtag CP2 (720p, WiFi, IR, audio, microSD, PTZ)
Cameră IP pentru casă: Vimtag CP2 (720p, WiFi, IR, audio, microSD, PTZ)
Difuzorul, microfonul și interfața conectorilor
Cameră IP pentru casă: Vimtag CP2 (720p, WiFi, IR, audio, microSD, PTZ)
Accesoriile incluse
Cameră IP pentru casă: Vimtag CP2 (720p, WiFi, IR, audio, microSD, PTZ)
View of the packaging
Caracteristici
 • Rezoluție HD: 1280 x 720 @ 25 fps
 • Opțiuni de conectare Wi-Fi sau LAN
 • Acces prin P2P cloud - fără port forwarding
 • Monitorizarea unei încăperi cu o singură cameră - PTZ (350° orizontal, 90° vertical)
 • Lentile fixe 3.6 mm
 • Zoom Digital
 • iluminator IR LED cu distanță max. de 10 m asigură o vizibilitate bună pe timp de noapte
 • Streaming video în timp real pentru telefoane inteligente, tablete, PC-uri, (prin apletul Vimtag sau browsere web)
 • Capacitate acces simultan pentru mai mulți utilizatori
 • Slot card memorie microSD (max 128 GB)
 • Detecția mișcării declanșează caputură de ecran (poză)/înregistrare video, notificări push în timp real
 • Comunicații audio bidirecționale instante
 • Actualizare versiune firmware Online cu un singur buton
 • Conexiuni sigure cu criptarea datelor
Te întrebi ce face copilul tău în cealaltă cameră, dacă părinții tăi bătrâni sunt în regulă sau câinele tău nu-ți distruge casa când ești plecat? Puteți verifica totul cu camera Vimtag. Modelul CP2 este o cameră IP wireless potrivită pentru casă ca echipament de monitorizare sau un simplu recored video. Rezoluția HD a camerei va permite înregistrarea tuturor detaliilot, nimic nu va scăpa din vedere! Mulțumită controlului PTZ la distanță, nu va mai fi nevoie să găsiți cel mai bun loc pentru poziționarea camerei. Folosind apletul dedicat, puteți modifica câmpul vizual al camerei, astfel putem monitoriza o singură încăpere cu o singură cameră. Acest model poate funcționa atât ziua cât și noaptea mulțumită iluminatorului infrarpșu incorporat. Difuzorul și microfonul incorporat permit utilizarea funcției audio bidirecționale. Cu ajutorul unui telefon inteligent, puteți asculta ce se întâmplă în locația monitorizată, trimite un mesaj vocal sau se poate pura o conversație cu un interlocutor din locația monitorizată. Apletul gratuit Vimtag poate fi utilizat de pe un calculator personal (PC) sau telefon inteligent. Cu acest aplet aveți acces la camerele conectate de oriunde din lume. Totuși, dacă doriți un model mai mic cu un design mai elegant, deschidere fixă și comunicații wireless, puteți lua în considerare camera CM1 K1552.
Instalare rapidă
Instalarea unei camere IP nu poate fi mai ușoară. Dacă este amplasată lângă router, puteți folosi conexiunea pe cablu. Doar conectați camera la router folosind patchcordul inclus și conectați sursa de alimentare. Dacă distanța față de router nu vă permite să instalați un cablu, puteți utiliza conexiunea Wi-Fi și va trebui să conectați camera doar la sursa de alimentare. Pentru a începe să folosiți camera, instalați doar apletul Vimtag pe telefonul inteligent (dedicată pentru dispozitive Android sau iOS), conectațivă la rețeaua locală în care este conectată și camera, scanați codul QR și urmați instrucțiunile afișate. Întreg procesul nu ar trebui să dureze mai mult decât câteva minute.
Montarea
Pentru a monta camera, nu sunt necesare unelte dedicate. Puteți să o amplasați pe o suprafață stabilă, conectați cablurile și va fi gata de utilizare. Totuși, dacă dorim instalarea permanentă pe un perete sau tavan, putem utiliza brațul dedicat inclus în pachetul camerei. Camera are funcție de rotire a imaginii, ceea ce permite funcționarea camerei în orice poziție.
Totul la vedere
Vreți să supravegheați întreaga încăpere cu o singură cameră? Nimic mai ușor! Camera Vimtag CP2 permite rotirea lină până la 350° în plan orizontal și până la 90° în plan vertical. Când părăsiți casa, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la amplasarea camerei în cel mai bun loc. Indiferent de unde vă situați, aveți posibilitatea repoziționării camerei pentru monitorizarea întregii încăperi. Cu această caracteristică veți avea totul la vedere!
Supravegheați încăperea zi și noapte
Camera Vimtag garantează o calitate excelentă a imaginii atât în timpul zilei cât și în timpul nopții. Poate funcționa în 3 moduri: automat, zi și noapte. În modul automat pe timpul zilei, când intensitatea luminoasă este suficientă, camera funcționează în mod color. Când nivelul de intensitate luminoasă scade, camera va comuta automat modul alb/negru și va porni iluminatorul IR. Datorită acestei funcții, aveți garanția unei încăperi supravegheate zi și noapte.
Înregistrați totul pe card de memorie
Camera este dotată cu slot pentru carduri de memorie microSD și suportă carduri cu o capacitate max. de 128 GB. Materialul video înregistrat poate fi accesat de oriunde la orice oră. Cardul poate, de asemenea, stoca material video sau capturi de ecran, declanșate de detecția de mișcare.
Fiecare membru al familiei poate avea acces la camera
Mulțumită apletului dedicat pentru telefoane inteligente și tablete, pot vizualiza imaginile de la cameră mai mulți utilizatori în același timp. În cazul depășirii lățimii de bandă în rețeaua locală, comunicarea va fi realizată prin cloud. Trebuie doar să instalați aplicația pe dispozitivele dvs. și să adăugați camera. Puteți folosi, de asemenea, un calculator personal. Tot ceea ce trebuie să faceți este să instalați apletul Vimtag pentru sistemele de operare Windows sau să conectați camera cu ajutorul unui browser web doar adăugând adresa IP sau autentificare în contul dumneavoastră.
Primiți notificări la evenimente de alarmă
Primiți notificări doar când vreți. Camera are trei moduri de notificare: acasă, extern sau automat. Dacă vă aflați acasă și nu doriți notificări frecvente, puteți utiliza modul acasă în care acestea sunt oprite. Dacă sunteți plecat și doriți să primiți notificări de la detecția de mișcare, folosiți modul extern. În modul automat, puteți specifica un program de recepție al notificărilor.
Detecție mișcare
Funcția de detecție a mișcării poate fi setată cu niveluri diferite de sensibilitate, independente pentru zi și noapte, cât și pentru modurile de funcționare extern sau acasă. Un eveniment de alarmă de detecție mișcare poate declanșa o notificare imediată pe echipamentele mobile, împreună cu capturile de ecran și video. Orice alertă de detecție de mișcare poate fi stocată pe cardul SD pentru a putea fi vizualizat mai târziu.
Audio bidirecțional
Dacă vreți să ascultați ce se aude în încăperea monitorizată, să comunicați cu familia, să verificați dacă doarme copilul, să transmiteți instrucțiuni oricărei persoane din casă, totul este posibil cu ajutorul camerei Vimtag. Cu ajutorul difuzorul și microfonul incorporat și un telefon inteligent, ce rulează apletul gratuit, puteți seta volumul difuzorului și sensitivitatea microfonului, astfel încât calitatea comunicațiilor va întrunii așteptările dumneavoastră.
Actualizare Firmware
Compania Vimtag are grijă de calitatea produselor și serviciilor sale prin emiterea de actualizări software pentru dispozitivele și aplicațiile sale. Actualizările de firmware pentru camerp și apleturile pentru dispozitivele mobile și PC, extind funcționalitatea sistemului. Întreg procesul de actualizare este extrem de simplu, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați tabul sistem din apet și să apăsați butonu de actualizare (update). Software-ul camerei va fi automat descărcat și actualizat. Când o nouă versiune nouă de aplet mobil este disponibilă, un mesaj de alertă va fi afișat pe dispozitiv. După acceptare, actualizarea va fi instalată automat.
Mostre video de la camera CP2
Un video înregistrat la interior
Un video înregistrat la exterior
Despre compania Vimtag
Vimtag este un important furnizor de produse și servicii inteligente de supraveghere pentru casă în întreaga lume. Oferta companiei include în principal dispozitive pentru securitatea casei, cum ar fi camerele IP care funcționează prin cloud sau sisteme inteligente de stocare. Aceste soluții pot fi utilizate într-un mod convenabil și sigur oriunde, oricând. Sediul companiei este situat în Shenzhen, China, iar originea sa datează din 1996. Brandul Vimtag este cunoscut în peste 80 de țări din toată lumea. Compania își prezintă echipamentele la târguri internaționale precum, IFA sau COMEX. Dezvoltarea soluțiilor hardware și software este susținută de o echipă formată din peste 100 de ingineri, care asigură îmbunătățirea continuă a calității produselor.
Specificaţii
NumeVimtag CP2
CodK1561
StandardIP
RezoluțieHD (1280 x 720) @ 25 fps
Lentile3.6 mm
Deschidere
60.5° (orizontal), 37° (vertical)
Zoom digital
Da
Audio Microfon și difuzor incorporat
Compresie audioAAC
Compresie  videoH.264
Setări video
Luminozitate, contrast, saturație culor, claritate
BLCAutomat
Iluminator IR 1x LED Alimentare (max. 10 m)
Wi-Fi IEEE802.12b/g/n, 
antenă incorporată
Interfață LAN RJ-45, 10/100 Mb/s
Protocoale compatibileTCP/IP, UDP/IP, HTTP, DHCP, RTMP, MUTP
Opțiuni adresă IPStatic, DHCP
Mișcare orizontală/verticală350° / 90°
Detecție mișcareDa
Alerte detecție mișcarePoze, înregistrare audio/video
Notificări alarmă
Notificări PUSH în timp real (aplet)
Buton resetDa
Compatibilitate card microSDmax. 128 GB
LimbăEnglish
Platforme compatibileAndroid, iOS, browser web, 
PC (Windows), Mac
Temperaturi funcționare0°....+55°C
Alimentare5 VDC / 2 A (micro-USB, de la alimentatorul inclus AC/DC)
Consum
<7 W
Umiditate funcționare (RH)
0...90% (fără condensare)
Culoare
Alb
Dimensiuni85 x 85 x 120 mm
Greutate0.6 kg