Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)

Cod: K1552
Retras din ofertă
Ofertă: Bibliotecă:

Suport tehnic

Detalii

Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Camera Vimtag CM1
Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Vedere din lateral - butonul de reset și slotul pentru cardul de memorie
Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Altă perspectivă
Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Baza magnetică a camerei
... plăcuța de montare inclusă
Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Accesoriile incluse
Cameră IP pentru casă Vimtag CM1 (720p, WiFi, IR, audio, microSD)
Ambalajul camerei
Caracteristici
 • Rezoluție HD: 1280 x 720 @ 25 fps
 • Opțiune de conectare Wi-Fi
 • Acces prin P2P cloud - fără port forwarding
 • Lentile fixe 3.6 mm
 • Zoom Digital
 • 6 iluminatoare IR LED cu distanță max. de 10 m asigură o vizibilitate bună pe timp de noapte
 • Streaming video în timp real pentru telefoane inteligente, tablete, PC0uri, (prin apletul Vimtag sau browsere web)
 • Capacitate acces simultan pentru mai mulți utilizatori
 • Slot card memorie microSD (max 128 GB)
 • Detecția mișcării declanșează caputură de ecran (poză)/înregistrare video, notificări push în timp real
 • Comunicații audio bidirecționale instante
 • Actualizare versiune firmware Online cu un singur buton
 • Conexiuni sigure cu criptarea datelor
 • Dimensiuni reduse
Vă gândiți des la ce face copilul în camera alăturată, sau dacă persoanele în vârstă sunt în regulă, sau dacă animalul de companie nu vă distruge casa cât timp sunteți plecat? Puteți verifica toate aspectele cu camera Vimtag. Modelul CM1 este o cameră IP Wi-Fi ideală pentru a fi folosită acasă pe post de dădacă electronică, echipament de monitorizare video pentru casă sau un simplu înregistrator video. Rezoluția HD a camerei va permite înregistrarea tuturor detaliilor, nimic nu vă va scăpa din atenție! Acest model poate fi utilizat și ziua și noaptea mulțumită iluminatorilor infraroșii integrați. Difuzorul și microfonul incorporat permit utilizarea funcției audio bidirecționale. Cu ajutorul unui telefon inteligent, puteți asculta ce se întâmplă în încăperea monitorizată, puteți trimite un mesaj vocal sau puteți vorbi cu un interlocutor exact ca la un telefon obișnuit. Apletul gratuit Vimtag este dedicat pentru controlul și administrarea camerei folosind un calculator personal sau telefon inteligent. Cu ajutorul acestui aplet aveți control asupra oricărui aspect, indiferent că sunteți acasă sau nu. Totuși dacă doriți o cameră cu mișcare pe orizontală și verticală cu opțiuni de conectare wireless sau pe cablu, puteți verifica modelul de cameră PTZ CP2 K1561.
Instalare rapidă
Instalarea unei camere IP nu poate fi mai ușoară, utilizând conexiunea Wi-Fi, va trebui să conectați camera doar la sursa de alimentare. Pentru a începe să folosiți camera, instalați doar apletul Vimtag pe telefonul inteligent (dedicată pentru dispozitive Android sau iOS), conectațivă la rețeaua locală în care este conectată și camera, scanați codul QR și urmați instrucțiunile afișate. Întreg procesul nu ar trebui să dureze mai mult decât câteva minute.
Montarea camerei
Pentru a monta camera, nu sunt necesare unelte dedicate. Puteți să o amplasați pe o suprafață stabilă, conectați cablurile și va fi gata de utilizare. Totuși, dacă dorim instalarea permanentă pe un perete sau tavan, putem utiliza brațul dedicat inclus în pachetul camerei. Camera are funcție de rotire a imaginii, ceea ce permite funcționarea camerei în orice poziție.
Supravegheați încăperea zi și noapte
Camera Vimtag garantează o calitate excelentă a imaginii atât în timpul zilei cât și în timpul nopții. Poate funcționa în 3 moduri: automat, zi și noapte. În modul automat pe timpul zilei, când intensitatea luminoasă este suficientă, camera funcționează în mod color. Când nivelul de intensitate luminoasă scade, camera va comuta automat modul alb/negru și va porni iluminatorul IR. Datorită acestei funcții, aveți garanția unei încăperi supravegheate zi și noapte.
Înregistrați totul pe card de memorie
Camera este dotată cu slot pentru carduri de memorie microSD și suportă carduri cu o capacitate max. de 128 GB. Materialul video înregistrat poate fi accesat de oriunde la orice oră. Cardul poate, de asemenea, stoca material video sau capturi de ecran, declanșate de detecția de mișcare.
Fiecare membru al familiei poate avea acces la camera
Mulțumită apletului dedicat pentru telefoane inteligente și tablete, pot vizualiza imaginile de la cameră mai mulți utilizatori în același timp. În cazul depășirii lățimii de bandă în rețeaua locală, comunicarea va fi realizată prin cloud. Trebuie doar să instalați aplicația pe dispozitivele dvs. și să adăugați camera. Puteți folosi, de asemenea, un calculator personal. Tot ceea ce trebuie să faceți este să instalați apletul Vimtag pentru sistemele de operare Windows sau să conectați camera cu ajutorul unui browser web doar adăugând adresa IP sau autentificare în contul dumneavoastră.
Primiți notificări la evenimente de alarmă
Primiți notificări doar când vreți. Camera are trei moduri de notificare: acasă, extern sau automat. Dacă vă aflați acasă și nu doriți notificări frecvente, puteți utiliza modul acasă în care acestea sunt oprite. Dacă sunteți plecat și doriți să primiți notificări de la detecția de mișcare, folosiți modul extern. În modul automat, puteți specifica un program de recepție al notificărilor.
Detecție mișcare
Funcția de detecție a mișcării poate fi setată cu niveluri diferite de sensibilitate, independente pentru zi și noapte, cât și pentru modurile de funcționare extern sau acasă. Un eveniment de alarmă de detecție mișcare poate declanșa o notificare imediată pe echipamentele mobile, împreună cu capturile de ecran și video. Orice alertă de detecție de mișcare poate fi stocată pe cardul SD pentru a putea fi vizualizat mai târziu.
Audio bidirecțional
Dacă vreți să ascultați ce se aude în încăperea monitorizată, să comunicați cu familia, să verificați dacă doarme copilul, să transmiteți instrucțiuni oricărei persoane din casă, totul este posibil cu ajutorul camerei Vimtag. Cu ajutorul difuzorul și microfonul incorporat și un telefon inteligent, ce rulează apletul gratuit, puteți seta volumul difuzorului și sensitivitatea microfonului, astfel încât calitatea comunicațiilor va întrunii așteptările dumneavoastră.
Actualizare Firmware
Compania Vimtag are grijă de calitatea produselor și serviciilor sale prin emiterea de actualizări software pentru dispozitivele și aplicațiile sale. Actualizările de firmware pentru camerp și apleturile pentru dispozitivele mobile și PC, extind funcționalitatea sistemului. Întreg procesul de actualizare este extrem de simplu, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați tabul sistem din apet și să apăsați butonu de actualizare (update). Software-ul camerei va fi automat descărcat și actualizat. Când o nouă versiune nouă de aplet mobil este disponibilă, un mesaj de alertă va fi afișat pe dispozitiv. După acceptare, actualizarea va fi instalată automat.
Mostre video de la camera CM1
Video înregistrat la interior
Video înregistrat la exterior
Despre compania Vimtag
Vimtag este un important furnizor de produse și servicii inteligente de supraveghere pentru casă în întreaga lume. Oferta companiei include în principal dispozitive pentru securitatea casei, cum ar fi camerele IP care funcționează prin cloud sau sisteme inteligente de stocare. Aceste soluții pot fi utilizate într-un mod convenabil și sigur oriunde, oricând. Sediul companiei este situat în Shenzhen, China, iar originea sa datează din 1996. Brandul Vimtag este cunoscut în peste 80 de țări din toată lumea. Compania își prezintă echipamentele la târguri internaționale precum, IFA sau COMEX. Dezvoltarea soluțiilor hardware și software este susținută de o echipă formată din peste 100 de ingineri, care asigură îmbunătățirea continuă a calității produselor.
Specificaţii
NumeVimtag CM1
CodK1552
StandardIP
ResoluțieHD (1280 x 720) @ 25 fps
Lentile3.6 mm
Deschidere
48° (orizontal), 36° (vertical)
Zoom digitalDa
Comunicații bidirecționaleMicrofon și difuzor incorporat
Compresie audio
AAC
Compresie videoH.264
Setări video
Luminozitate, contrast, saturație culori, claritate
BLCAutomat
Iluminator IR6x IR LED (range up to 10 m)
Wi-Fi IEEE802.12b/g/n, 
antenă incorporată
Interfață LAN-
Protocoale suportateTCP/IP, UDP/IP, HTTP, DHCP, RTMP, MUTP
Opțiuni de adresă IPStatic, DHCP
Orizontal-vertical-
Detecție mișcareDa
Alerte detecție de mișcareCaptură de ecrar, declanșare înregistrare
Notificări de alarmă
Notificări în timp real (din aplet)
Buton resetDa
Compatibilitate card
max. 128 Gb
LimbăEngleză
Platforme 
Android, iOS, browser web 
PC (Windows), Mac
Temp. funcționare0°....+55°C
Alimentare5 VDC / 1 A (micro-USB, de la alim. inclus AC/DC)
Consum
<5 W
Umiditate funcționare
0...90% (fără condensare)
Culoare
Alb
Dimensiuni49 x 40 x 111 mm
Greutate0.35 kg