Cameră IP Hikvision DS-2CD2T47G2-L(C) (4MP, 2.8mm, 0.0005 lx, iluminator alb 60m, WDR, H.265, ColorVu)

Suport tehnic

Detalii

Caracteristici distinctive:
 • senzor CMOS Progressive Scan de 1/1.8",
 • rezoluție: 4 MP (2688 x 1520),
 • obiectiv fix: 2.8 mm/112° cu F1.0,
 • iluminator cu lumină albă cu acoperire de 60 m,
 • filmare color 24/7color images round the clock,
 • video compression H.265 (+) / H.264 (+)/MJPEG,,
 • compresie video H.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG,
 • *AcuSenseanaliză inteligentă a imaginii (face detection, depășire linie virtuală, detecție intrusiune, detecție uitare/luare obiecte),
 • slot pentru carduri microSD de până la 256 GB,
 • 3 streamuri video,
 • WDR (hardware): 256 dB,
 • funcții de procesare a imaginii: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC,
 • zone de interes (ROI),
 • funcție ANR,
 • aplicații pentru PC iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • access prin P2P cloud,
 • clasă de protecție IP67
 • alimentare: 12 VDC sau PoE (802.3af)
Atenție! Firmware-ul cel mai nou îl găsiți
Camera de supraveghere DS-2CD2T47G2-L(C) serie EasyIP 4.0, care constă din modele echipate cu una din cele două tehnologii cheie: AcuSense sau ColorVu. Datorită tehnologiei ColorVu poate reține imagini 24/7h lucru care contribuie la o identificare mai bună a detaliilor. Camerele AcuSense se bazează pe algoritmi de deep learning care permit clasificarea obiectelor (persoană, autovehicul) și filtrarea alarmelor false. Datorită recunoașterii corecte, sistemul ignoră până la 90% din declanșatoarele de alarmă false (de exemplu, animale, precipitații, păianjeni, frunze), ceea ce îmbunătățește considerabil precizia alarmelor și reduce costurile de mentenanță. Datorită capacității lor de a captura material video color în orice condiții, camerele ColorVu, pe de altă parte, sunt în stare să surprindă toate detaliile locației monitorizate. Utilizarea unui NVR AcuSense permite atingerea întregul potențial al seriei Easy IP 4.0. Prin conectarea oricărei camere fără funcție AcuSense (de ex. ColorVu) pe un număr depinzând de NVR de canale sau a camerelor AcuSense pe orice canal, puteți filtra alarmele false, clasifica și căuta rapid evenimentele precum detecția unei siluete sau a unui vehicul. Posibilitățile sunt prezentate mai jos pentru situațiile când se combină soluții din serii diferite.Funcții suplimentare pentru îmbunătățirea calității imaginii, cum ar fi: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC și funcția incorporată de analiză a imaginilor ( VCA ) permit utilizarea camerei la proiecte mai pretențioase. Carcasa cu etanșeitate IP67 protejează camera împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Camera poate fi alimentată la 12 VDC sau PoE 802.3af.

Filmare color 24/7.
Întunericul nopții este o acoperire ideală pentru criminali și hoți. Utilizarea camerelor cu iluminator infraroșu (IR) pentru monitorizarea pe timp de noapte cauzează pierderea informațiilor despre culoare, ceea ce este crucial pentru analiza datelor. Hikvision pornește la luptă împotriva acestor probleme, introducând seria de camere ColorVu, care pot filma color în orice condiții de iluminare.
Proprietățile sale remarcabile rezultă din utilizarea a două tehnologii cheie. Prima dintre acestea este un obiectiv cu o diafragmă super luminosă F1.0, care în comparație cu o cameră obișnuită echipată cu un obiectiv cu deschidere F2.0, aceasta oferă senzorului de 4 ori mai multă lumină. Al doilea avantaj este utilizarea unui senzor de dimensiuni mari 1/1.8", care generează o imagine în rezoluție de 4 Mpix și este echipat cu cele mai recente soluții, cum ar fi Backside Illumination ( BSI ), Dual Conversion Gain (DCG) și WDR pentru a oferi o imagine luminoasă și plină de culoare în aproape orice condiții de iluminare. Camera are, de asemenea, un iluminator LED alb (se poate opri din meniul camerei), cu o acoperire de până la 30 m și o temperatură de culoare de 3000 K, care se poate porni automat pentru a oferi o imagine color de bună calitate.
O lentilă cu F1.0 permite intrarea unei cantități de 4 ori mai mare de lumină față
EasyIP 4.0 (AcuSense + ColorVu)
Camera de supraveghere seriei EasyIP 4.0, care constă din modele echipate cu una din cele două tehnologii cheie: AcuSense sau ColorVu. Camerele AcuSense se bazează pe algoritmi de deep learning care permit clasificarea obiectelor (persoană, autovehicul) și filtrarea alarmelor false. Datorită recunoașterii corecte, sistemul ignoră până la 90% din declanșatoarele de alarmă false (de exemplu, animale, precipitații, păianjeni, frunze), ceea ce îmbunătățește considerabil precizia alarmelor și reduce costurile de mentenanță. Datorită capacității lor de a captura material video color în orice condiții, camerele ColorVu, pe de altă parte, sunt în stare să surprindă toate detaliile locației monitorizate. Utilizarea unui NVR AcuSense permite atingerea întregul potențial al seriei Easy IP 4.0. Prin conectarea oricărei camere fără funcție AcuSense (de ex. ColorVu) pe un număr depinzând de NVR de canale sau a camerelor AcuSense pe orice canal, puteți filtra alarmele false, clasifica și căuta rapid evenimentele precum detecția unei siluete sau a unui vehicul. Posibilitățile sunt prezentate mai jos pentru situațiile când se combină soluții din serii diferite.
Filtrare alarme false și căutare rapidă după tip obiect pe toate canalele
Filtrare alarme false și căutare rapidă după tip obiect pe anumite canale
Filtrare alarme false făcută de camerele AcuSense
Filmare color 24/7. Filtrare alarme false și căutare rapidă după tip obiect pe anumite canale.
Compresia H.265(+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265(+): compresie mai bună păstrând calitatea H.264
iVMS-4200 Aplicații pentru clienți e
iVMS-4200 este un software client dedicat gestionării și programării sistemelor de securitate Hikvision, cum ar fi DVR-uril (IP, TurboHD), videointerfoane, control acces, decodificatoare etc. Software-ul permite să urmăriți ușor și cuprinzător toate sistemele oferind o previzualizare a camerelor IP, redarea de la distanță a înregistrărilor, configurarea de la distanță, gestionarea evenimentelor de alarmă, transmisia audio bidirecțională, asistența e-map, înregistrarea pe hard disk și multe altele.
Fereastra de logare în programul iVMS-4200 (v3)
Accesare prin Hik-Connect
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea înregistrărilor este garantată de funcția ANR
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Ecranul principal al programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2T47G2-L(C)
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
tip Standard
Utilizare Exterior
Carcasă Bullet
Adjustment 3 axe
Culoare Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/1.8
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.0005 @ (F1,.0, AGC ON)
Deschidere F1,0
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Obturator lent Da
Tip lentilă Fix
Distanță focală mm
Unghi de vedere orizontală ° 112
Câmp de adâncime m 2.5 la ∞
Fluxul principal rezoluție maximă MP 4
rezoluție maximă px 2688 × 1520
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, 3D-DNR, BLC, HLC
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Mod zi/noapte Da
Iluminator
Lumină albă Gamă m 60
Tip iluminator LED
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 8 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 256 GB), NAS
Funcția ANR Da
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Excepție, Tamper imagine
Incidente avansate
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Trecere linie, , Ieșire din zonă, Intruziune
Alte incidente
Reţea
Protocoale TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, ARP, IPv4, SSL/TLS
Standarde Onvif (profile S, G, T), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, IE10+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
Alții
Alimentare electrică PoE V 36-57 (802.3af)
PoE A 0.3 – 0.18
PoE W max. 10.5
DC V 12
DC A
DC W max. 8.5
Materialul carcasei Metal
Grad de protecție IP67
Temp. funcționare °C -30...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm dia. 105 × 290
Greutate kg