Cameră IP dome Hikvision DS-2CD2T46G2-2I(C) (4 MP, 2.8 mm, 0.003 lx, IR max. 60 m, AcuSense, Black)

Cod: K04525B
657,11 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
657,11 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
DS-2CD2T46G2-2I(C) este o cameră compactă IP marca Hikvision cu iluminator IR, care include tehnologia AcuSense (a doua generație).

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Camera bullet Hikvision DS-2CD2T46G2-2I(C) face parte din a doua generație de camere care funcționează pe baza tehnologiei AcuSense, caracterizate prin o mai mare eficiență în filtrarea alarmelor false. Este destinată utilizării în sisteme de monitorizare bazate pe înregistratoare IP. Camera este dotată cu un senzor CMOS 1/3" cu o rezoluție de 4 Mpix și un iluminator cu infraroșu cu o rază de acțiune de până la 60 m, asigurând vizibilitatea adecvată în condiții de iluminare scăzută. Dispune de un obiectiv cu focalizare fixă 2,8 mm și un unghi de vizualizare de 103°. Suportul pentru metodele mai vechi și cele mai recente de compresie H.265(+), permite extinderea duratei de arhivare a înregistrărilor menținând în același timp o calitate excelentă a imaginii și compatibilitatea inversă. Funcțiile suplimentare care îmbunătățesc calitatea imaginii, cum ar fi: AGC, 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC, și analiza de imagine încorporată (VCA) permit utilizarea camerei în proiecte mai avansate. Carcasa cu grad înalt de etanșeitate IP67 oferă protecție electronică împotriva condițiilor atmosferice nefavorabile. Camera poate fi alimentată în mod convențional cu DC 12 V sau prin PoE (conform standardului 802.3af).
ATENȚIE! Versiunea actuală a software-ului este disponibilă aici
Caracteristici distinctive:
 • senzor CMOS Progressive Scan de 1/3",
 • rezoluție 4 Mpix - 2688 x 1520 @ 25 kl./s,
 • obiectiv cu focalizare fixă 2,8 mm (F1,4) / 103°,
 • compresie H.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG,
 • tehnologie Dark Fighter (Ultra-low-light),
 • tehnologia AcuSense (filtrarea alarmelor false, clasificarea obiectelor: om, vehicul),
 • motion detection 2.0,
 • analiză inteligentă VCA bazată pe clasificarea obiectelor (intruziuni, traversarea liniilor, intrări și ieșiri dintr-o zonă),
 • iluminare uniformă pe timp de noapte cu tehnologia EXIR 2.0: IR până la 60 m,
 • suportă carduri microSD/microSDHC/microSDXC cu o capacitate de până la 512 GB,
 • suport pentru trei fluxuri,
 • funcții de imagine: 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC,
 • zonă de interes ROI,
 • funcția ANR,
 • aplicație pentru computer iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Android, iOS),
 • acces prin cloud P2P,
 • grad de protecție: IP67,
 • alimentare DC 12 V sau PoE (802.3af).
EasyIP 4.0 (AcuSense + ColorVu)
Camera de supraveghere seriei EasyIP 4.0, care constă din modele echipate cu una din cele două tehnologii cheie: AcuSense sau ColorVu. Camerele AcuSense se bazează pe algoritmi de deep learning care permit clasificarea obiectelor (persoană, autovehicul) și filtrarea alarmelor false. Datorită recunoașterii corecte, sistemul ignoră până la 90% din declanșatoarele de alarmă false (de exemplu, animale, precipitații, păianjeni, frunze), ceea ce îmbunătățește considerabil precizia alarmelor și reduce costurile de mentenanță. Datorită capacității lor de a captura material video color în orice condiții, camerele ColorVu, pe de altă parte, sunt în stare să surprindă toate detaliile locației monitorizate. Utilizarea unui NVR AcuSense permite atingerea întregul potențial al seriei Easy IP 4.0. Prin conectarea oricărei camere fără funcție AcuSense (de ex. ColorVu) pe un număr depinzând de NVR de canale sau a camerelor AcuSense pe orice canal, puteți filtra alarmele false, clasifica și căuta rapid evenimentele precum detecția unei siluete sau a unui vehicul. Posibilitățile sunt prezentate mai jos pentru situațiile când se combină soluții din serii diferite.
Filtrarea alarmelor false pe toate canalele și căutarea rapidă a obiectelor
Filtrarea alarmelor false și căutarea rapidă a obiectelor în canalele selectate
Filtrarea alarmelor false de către camerele AcuSense
Imagine color 24/7. Filtrarea alarmelor false și căutarea rapidă a obiectelor în canalele selectate
Detecție mișcare 2.0
Detecția mișcării a fost îmbunătățită cu tehnologia AcuSense, permițând filtrarea evenimentelor pentru om și vehicul. Acest lucru îmbunătățește performanța întregului sistem și reduce numărul de alarme false care ajung la utilizator. Odată ce filtrul este oprit, detecția poate continua ca înainte, detectând toate obiectele.
Detekcja ruchu 2.0
Compresia H.265(+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rate de compresie mai mari cu păstrarea calității video oferite de H.264
Software-ul iVMS-4200
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces prin P2P - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor garantată datorită funcției ANR
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2T46G2-2I(C)
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie EasyIP 4.0 AcuSense
tip Standard
Utilizare Exterior
Carcasă Bullet
Adjustment 3 axe
Culoare Negru
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/3
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.003 @ (F1,.4, AGC ON)
Deschidere F1,4
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Obturator lent Da
Tip lentilă Fix
Distanță focală mm
Unghi de vedere orizontală ° 103
Fluxul principal rezoluție maximă MP 4
rezoluție maximă px 2688 × 1520
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, 3D-DNR, BLC, HLC
WDR dB 120
Tehnici de noapte DarkFighter
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Mod zi/noapte Da(ICR)
Iluminator
IR Gamă m 60
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 8 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 512 GB), NAS
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Nu
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Excepție, Tamper imagine
Incidente avansate Scene change detection
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Trecere linie, Entering the area, Ieșire din zonă, Intruziune
Alte incidente Fact capturing
Reţea
Protocoale TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, ARP, IPv4, SSL/TLS
Standarde Onvif (profile S, G, T), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Edge 89+, IE11, Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, IE10+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
Alții
Limba poloneză este acceptată Da
Alimentare electrică PoE V 36-57 (802.3af)
PoE A 0.34 – 0.21
PoE W max. 12
DC V 12
DC A
DC W max. 7.5
Materialul carcasei Metal
Grad de protecție IP67
Temp. funcționare °C -30...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm dia. 105 × 290
Greutate kg