Cameră IP dome Hikvision DS-2CD2347G2-LU(C) (4MP, 2.8mm, 0.0005 lx, IR până la 30 m, H.265, Audio, ColorVu, AcuSense)

Suport tehnic

Detalii

Caracteristici distinctive:
 • Senzor CMOS Progressive Scan de 1/1.8",
 • Rezoluție: 4 MP - 2688 x 1520 @ 25 fps,
 • Obiectiv: 2.8 mm/109°, cu diafragmă F1.0,
 • Distanța câmpului vizual: 2.5 m până la ,
 • iluminator cu lumină albă lumină inteligentă până la 30 m,
 • imagine color non-stop,
 • compresieH.265 (+) / H.264(+)/MJPEG,
 • tehnologie AcuSense (filtru alarme false, clasificare obiecte: om, vehicul),
 • analiză inteligentă a imaginii (detecție facială, depășire linie virtuală, detecție intrusiune, detecție uitare/luare obiecte),
 • Slot pentru carduri microSD de până la 256 GB,
 • 3 streamuri video,
 • funcții de procesare a imaginii: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC,
 • zone de interes (ROI),
 • funcție ANR,
 • aplicație pentru computer iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • microfon încorporat,
 • acces prin cloud P2P,
 • clasă de protecție: IP67,
 • sursă de alimentare 12 VDC sau PoE (802.3af).
ATENŢIE! versiunea currenta a software-ului este disponibila aici
DS-2CD2347G2-LU (C) este o cameră de plafon IP Hikvision din seria EasyIP 4.0, care combină două tehnologii cheie ColorVu și AcuSense ( II gen.). Datorită tehnologiei ColorVu, camera poate înregistra imaginea 24/7, păstrând în același timp detaliile importante pentru identificare. Tehnologia AcuSense vă permite să sporiți eficiența sistemului dvs. de supraveghere prin eliminarea alarmelor false și nocive prin filtrarea obiectelor umane/vehiculelor. Camera este echipată cu un senzor mare 1/1,8" Progressive Scan CMOS cu o rezoluție de 4Mpix, caracterizat prin sensibilitate foarte ridicată și capacitatea de a captura imagini la o iluminare redusă. camera are un obiectiv foarte luminos F1.0 cu distanță focală 2.8mm, care permite observarea la un unghi de 112°. microfonul vă permite să înregistrați sunetul. În condiții extreme, un iluminator cu lumină albă cu o rază de acțiune de până la 40 m poate porni automat și poate ilumina scena pentru a asigura o imagine de culoare de bună calitate Suport pentru mai vechi și mai noi Metodele de compresie H.265 (+), vă permit să extindeți timpul de arhivare a înregistrărilor, menținând în același timp o calitate a imaginii excelentă, menținând în același timp compatibilitatea cu versiunile anterioare, susținând îmbunătățirea calității imaginii, cum ar fi: AGC, 3D-DNR, WDR (130 dB), BLC, HLC și analiza de imagine încorporată (VCA) bazată pe algoritmul de învățare profundă, vă permite să utilizați camera era pentru implementarea proiectelor avansate. Carcasă de înaltă clasă cu IP67, protejează electronica împotriva efectelor adverse ale condițiilor meteorologice. Camera poate fi alimentată în mod convențional 12 VDC sau prin PoE (compatibil cu standardul 802.3af).

 
Specificaţii
ProdusCameră IP dome Hikvision DS-2CD2347G2-LU(C) (4MP, 2.8mm, 0.0005 lx,Lumina albă până la 30 m, H.265, Audio, ColorVu, AcuSense)
Cod produsK00307
Tip produsCameră IP
BrandHikvision
SerieEasyIP 4.0
TipColorVu
Utilizarede exterior
CarcasăDome
Reglaj3 axe
CuloareAlb
Camera
Tip senzorCMOS
Dimensiune senzor"1/1.8
Senzitivitatemod culoarelux0.0005 @ (F1,.0, AGC ON)
Viteză obturators1/3 - 1/100000
Slow shutterDA
Obiectiv
Obiectiv tipfix
AperturăF1,0
Distanță focalămm2.8
Câmp vizual°109

Adâncime câmp 

m2.5to ∞
Iluminator
Albdistanțăm30
iluminare inteligentăDa
Imagine
Rez. max. per fluxprincipalpx25 fps @ 2688 x 1520 (4 MP)
secundar25 fps @ 640 x 480 (0.3 MP)
terţiar25 fps @ 1280 x 720 (720p)
Îmbunătățire imagineAWB, AGC, 3D-DNR, BLC, HLC
WDRdB130
Zone de interes ROI1
Mod coridorDa
Mod zi/noapteDay, night, auto, schedule
Compresie video
Algoritmi de compresieH.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG
Nr. de fluxuri video3
Bitrate32 kb/s - 8 Mb/s
Audio
Suport audioDa
filtru zgomotDa
Frecvenţă samplingkHz8, 16, 32, 44.1, 48
Bitrate/metodă compresiekbps64/G7.11, 16/G.722.1, 16/G.726,
32-192/MP2L2, 8-320/MP3
Funcţii smart
AcuSenseDa
Filtru alarme falseDa (om, vehicul)
Incidente smartDetecție schimbare scenariu, intrudere, trecere linie, intrare/părăsire zonă
Fact capturingDa
Incidente standardDetecție mișcare, sabotaj imagine, excepţie
Reţea
Arhivare reţeaMicroSD/SDHC/SDXC (do 256 GB), NAS (NFS,SMB/CIF), ANR
ProtocoaleTCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, NTP, UPnP, SMTP, IGMP, 802.1X, QoS, IPv4, IPv6, UDP, Bonjour, SSL/TLS, PPPoE, SNMP
StandardeOnvif (S,G,T profile), ISAPI, SDK
Vizualizare live6 canale simultan
Utilizatorimax. 32 (3 nivele de acces: Administrator, Operator, User)
Aplicaţii clientiVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere compatibileIE10+, Chrome 57.0+, Firefox 52.0+
Interfețe
Ethernet1 x RJ-45 10/100 Base-T
AudioMicrofon
preinstalat
Da
Difuzor
inclus
-
Intrare-
Ieșire-
Altele
Buton de resetDa
AlimentarePoEV36-57 (802.3af)
A0.22 – 0.13
Wmax. 7.6
DCV12
A0.55
Wmax. 6.6
Material carcasăAliaj de aluminiu
Grad protecțieIP67
Temp. funcționare°C-30 ...+ 60
Umiditate%95 sau mai puţin (fără condens)
Camera dimensiunimmΦ138 x 125
Greutatekg1.2
Imagine color non-stop!
Întunericul nopții este o acoperire ideală pentru criminali și hoți. Utilizarea camerelor cu iluminator infraroșu (IR) pentru monitorizarea pe timp de noapte cauzează pierderea informațiilor despre culoare, ceea ce este crucial pentru analiza datelor. Hikvision pornește la luptă împotriva acestor probleme, introducând seria de camere ColorVu, care pot filma color în orice condiții de iluminare.
Proprietățile sale remarcabile se datorează a două tehnologii hardware cheie. Primul este un obiectiv luminos cu o deschidere mare de F1.0, care, în comparație cu o cameră tradițională echipată cu un obiectiv cu o deschidere F2.0, oferă senzorului de 4 ori mai multă lumină. Al doilea este utilizarea unui senzor de dimensiuni mari, care este echipat cu cea mai recentă tehnologie pentru a asigura o imagine luminoasă și colorată în aproape orice condiții de iluminare. Camera are, de asemenea, un iluminator LED cu lumină albă (cu opțiunea de a o opri în meniul camerei) care se poate porni automat în condiții foarte întunecate pe scenă.
Utilizarea unei diafragme F1.0 vă permite să livrați de 4 ori mai multă
lumina senzorului comparativ cu diafragma F2.0
EasyIP 4.0 (AcuSense + ColorVu)
Camera descrisă ColorVu din seria EasyIP 4.0 combină două tehnologii cheie: ColorVu și AcuSense (a doua generație. ). AcuSense se bazează pe algoritmi de învățare profundă, permițând clasificarea țintelor în funcție de corpul uman și vehicul utilizând analize inteligente precum VCA detectarea mișcării (AcuSense II gen.), Detectare de intruziune, trecere de linie, intrare și ieșire din zona . Datorită recunoașterii precise, sistemul poate filtra chiar și 90% evenimente de alarmă falsă (de exemplu, animale, ploaie, pânze de păianjen, frunze în mișcare etc.), ceea ce crește semnificativ acuratețea și eficacitatea alarmelor și contribuie la scăderea alarmelor costurile forței de muncă. Camerele ColorVu, datorită posibilității de a afișa o imagine color în toate condițiile, vă permit să înregistrați toate detaliile de pe scena observată. Utilizarea înregistratorului de serie AcuSense vă permite să profitați din plin de seria Easy IP 4.0. Prin conectarea oricărei camere pe un anumit număr de canale care nu acceptă camere AcuSense (cum ar fi ColorVu) și camere AcuSense pe niciunul dintre canale, puteți filtra alarmele false, clasifica și căuta rapid evenimente pe baza siluetei unei persoane sau vehicul. Mai jos sunt posibilitățile de combinare a soluțiilor din diferite serii.
Filtrare alarme false și căutare rapidă după tip obiect pe toate canalele
Filtrare alarme false și căutare rapidă după tip obiect pe anumite canale
Filtrare alarme false făcută de camerele AcuSense
Filmare color 24/7. Filtrare alarme false și căutare rapidă după tip obiect pe anumite canale.
Compresie H.265 (+)
Compresia este un parametru foarte important care indică progresul dispozitivului. Cu cât este mai bun tipul de compresie, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă pentru aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. Comparativ cu predecesorul său (H.264), vă permite să reduceți fluxul de date și cererea de capacitate a discului în medie la jumătate. Drept urmare, puteți utiliza hard disk-uri cu o capacitate redusă la jumătate sau puteți stoca înregistrări de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Utilizarea lor vă permite să reduceți și mai mult fluxul de date.
Comparația eficienței compresiei H.264, H.265 și H.265 +
iVMS-4200 client software
iVMS-4200 este un software client dedicat gestionării și programării sistemelor de securitate Hikvision, cum ar fi DVR-uril (IP, TurboHD), videointerfoane, control acces, decodificatoare etc. Software-ul permite să urmăriți ușor și cuprinzător toate sistemele oferind o previzualizare a camerelor IP, redarea de la distanță a înregistrărilor, configurarea de la distanță, gestionarea evenimentelor de alarmă, transmisia audio bidirecțională, asistența e-map, înregistrarea pe hard disk și multe altele.
Fereastra de conectare la software-ul clientului IVMS-4200 (v3)
Acces prin cloud P2P - aplicația Hik-Connect
Dispozitivele Hikvision pot fi accesate prin telefoane mobile cu Android sau iOS folosind aplicația Hik-Connect. Poate fi utilizat pentru a vizualiza de la distanță în direct DVR-urile , NVR-urile, *camerele IP, și videointerfoanele Hikvision prin WiFi, 2G sau 3G. Aplicația permite, de asemenea, deschiderea la distanță a yalei electromagnetice, primirea notificărilor și preluarea apelurilor de la modulul de poartă către telefon, în absența locatarului. Aplicația acceptă conectivitate prin IP și un cloud P2P. HIK-Connect este, de asemenea, numele serviciului cloud care oferă acces la dispozitive în absența unei adrese IP externe.
Continuitatea înregistrărilor este garantată de funcția ANR
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol.
Vizualizarea ferestrei principale a programului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2347G2-LU(C)
Tip produs Cameră IP
Marcă Hikvision
Serie EasyIP 4.0 AcuSense, EasyIP 4.0 ColorVu
tip Standard
Utilizare Exterior
Carcasă Dome
Adjustment 3 axe
Color Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/1.8
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.0005 @ (F1,.0, AGC ON)
Deschidere F1,0
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Obturator lent Da
Tip lentilă Fixed
Distanta focala mm
Unghi de vedere orizontală ° 112
Câmp de adâncime m 2.5 la ∞
Fluxul principal rezoluție maximă MP 4
rezoluție maximă px 2688 × 1520
rezoluție maximă fps 25
Alte funcții de imagine AGC, 3D-DNR, BLC, HLC
WDR dB 130
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Mod zi/noapte Da
Iluminator
Lumină albă Gamă m 30
Tip iluminator LED
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 8 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 256 GB), NAS
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Da
Frecvență sampling kHz 8, 16, 32, 44.1, 48
Metoda de compresie G.711, G.722.1, G.726, MP2L2, MP3, AAC
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Exception, Image tampering
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Intruziune, Line crossing, Entering the area, Exiting the area
Alte incidente Fact capturing
Reţea
Protocoale TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, ARP, IPv4, SSL/TLS
Standarde Onvif (profile S, G, T), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, IE10+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
Audio Microfon incorporat Da
Alții
Alimentare electrică PoE V 36-57 (802.3af)
PoE A 0.22 – 0.13
PoE W max. 7.6
DC V 12
DC A
DC W max. 6.6
Materialul carcasei Aliaj aluminiu
Gradul de protecție IP67
Temp. funcționare °C -30...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm Φ138 × 125
Greutate kg