Cameră IP dome 8 MP Hikvision DS-2CD2383G2-I (2.8 mm, 0,005 lx, IR max. 30 m, WDR, H.265, AcuSense)

Cod: K01514
983,42 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
983,42 Lei 0 % de la 1 buc.
Indisponibil temporar
Cameră IP dome Hikvision DS-2CD2383G2-I, face parte din seria EasyIP 2.0 Plus și include tehnologia AcuSense.
• Senzor 1/2.8" Progressive Scan CMOS
• Rezoluție 8 MP – 3840x2160 @ 20 fps
• Lentilă fixă ​​2.8 mm (F1,6)/107°
• Iluminare pe timp de noapte cu tehnologia EXIR: IR până la 30 m
• Compresie video H.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG
• Tehnologia AcuSense (filtru de alarmă falsă, clasificare obiect: om, vehicul)
• Analiza inteligentă a imaginii VCA bazată pe clasificarea obiectelor (detecția mișcării 2.0, traversarea liniilor, detectarea intruziunilor)
• Detectare facială
• Suport pentru carduri microSD de până la 512 GB
• Trei fluxuri acceptate
• Funcții de imagine: AGC, 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC
• Regiuni de interes ROI
• Funcția ANR
• Aplicație iVMS-4200 pentru PC și Hik-Connect pentru smartphone (Andriod, iOS)
• Acces prin cloud P2P
• Clasament de protecție: IP67
• Sursă de alimentare 12 VDC sau PoE (802.3af).

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Camera dome Hikvision DS-2CD2383G2-I IP, face parte din seria EasyIP 2.0 Plus, include funcția AcuSense, bazată pe algoritmn de deep learning. Prin urmare, în cazul evenimentelor de detectare a mișcării și analizei VCA (trecerea unei linii virtuale, detectarea intruziunii) există un filtru care vă permite să clasificați obiecte de tip om/vehicul și să filtrați toate celelalte evenimente care nu îndeplinesc criteriul (ploaie, animale, copaci în mișcare, frunze care cad etc.). Dacă filtrul nu este selectat, evenimentele vor fi tratate neclasificat, ca în soluțiile anterioare. Modelul descris este dedicat utilizării în sisteme de monitorizare bazate pe DVR-uri IP. Este echipat cu un senzor CMOS 8 MP și 1/2.8" și un iluminator IR bazat pe tehnologia EXIR cu o rază de acțiune de până la 30 m pentru a asigura o vizibilitate corespunzătoare în condiții slabe de lumină. Are un obiectiv fix de 2.8 mm cu un unghi de vizualizare de 107°. Suportul pentru metodele de compresie recente H.265(+) permite ca timpul de arhivare a înregistrărilor să fie extins, menținând în același timp o calitate excelentă a imaginii și compatibilitatea inversă. Funcții suplimentare pentru a ajuta la îmbunătățirea calității imaginii, inclusiv: AGC, 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC și funcții de analiză a imaginii încorporate (VCA). Carcasa clasificată IP67 protejează componentele electronice din interior de condițiile meteorologice nefavorabile. Camera poate fi alimentată convențional cu 12 VDC sau prin +++ PoE++ (conform cu standardul 802.3af).
NOTĂ! Versiunea curentă a firmware-ului este disponibilă aici
Caracteristici distinctive:
 • senzor 1/2.8" Progressive Scan CMOS,
 • rezoluție 8 MP – 3840x2160 @ 20 fps,
 • obiectiv fix 2,8 mm (F1,6)/107°,
 • iluminare pe timp de noapte cu tehnologia EXIR: IR până la 30 m
 • compresie video H.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG,
 • Tehnologia *AcuSense (filtru de alarmă falsă, clasificare obiect: om/vehicul),
 • analiza inteligentă a imaginii VCA bazată pe clasificarea obiectelor (detecția mișcării 2.0, line crossing, intrusion detection),
 • detectare facială,
 • suport pentru carduri microSD de până la 512 GB ,
 • trei fluxuri acceptate,
 • funcții de imagine: AGC, 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC,
 • regiuni de interes ROI,
 • Funcția ANR,
 • aplicație pentru un PC iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Andriod, iOS),
 • acces prin cloud P2P,
 • grad de protecție: IP67,
 • 12 VDC sau PoE (802.3af) sursă de alimentare.
EasyIP 4.0 (AcuSense + ColorVu)
Camera dome Hikvision IP DS-2CD2T43G2-2I, face parte din seria EasyIP 2.0 Plus, este echipată cu tehnologia AcuSense, și folosește algoritm de deep learning. Datorită acestui fapt, pentru evenimente de detecție, mișcăre și analiză VCA (trecerea liniei virtuale, detectarea intruziunilor) există un filtru care permite clasificarea obiectelor ca om/vehicul și vă permite să ignorați toate celelalte evenimente cauzate de obiecte care nu se încadrează în aceste grupe (ploaie, animale, mișcarea copacilor, cădere frunze etc. ) cu o eficiență de până la 98%. Dacă filtrul nu este selectat orice detecție de mișcare va declanșa alarma.
Filtrarea alarmelor false pe toate canalele și căutarea rapidă a obiectelor. Imagini color pe timp de noapte pentru camerele ColorVu cu AcuSense.
Filtrarea alarmelor false și căutarea rapidă a obiectelor în canalele selectate
Filtrarea alarmelor false pentru camerele AcuSense. Imagini color pe timp de noapte pentru camerele ColorVu cu AcuSense.
Imagine color 24/7. Filtrarea alarmelor false și căutarea rapidă a obiectelor în canalele selectate
Detecția mișcării 2.0
Detecția mișcării a fost îmbunătățită cu tehnologia AcuSense, permițând filtrarea evenimentelor pentru om și vehicul. Acest lucru îmbunătățește performanța întregului sistem și reduce numărul de alarme false care ajung la utilizator. Odată ce filtrul este oprit, detecția poate continua ca înainte, detectând toate obiectele.
Motion detection 2.0
Compresia H.265(+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rate de compresie mai mari cu păstrarea calității video oferite de H.264
iVMS-4200 Aplicații client
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces prin P2P cloud - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor garantată datorită funcției ANR
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2383G2-I
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie EasyIP 2.0 Plus
tip Standard
Utilizare Exterior
Carcasă Dome, Turret
Adjustment 3 axe
Culoare Alb
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/2.8
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.005 @ (F1,.6, AGC ON)
Deschidere F1,6
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Obturator lent Da
Tip lentilă Fix
Distanță focală mm
Unghi de vedere orizontală ° 107
Fluxul principal rezoluție maximă MP 8
rezoluție maximă px 3840 × 2160
rezoluție maximă fps 20
max. rezoluție pentru 25 fps fps 3200 × 1800
Alte funcții de imagine AGC, AWB, 3D-DNR, BLC, HLC
WDR dB 120
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Mod zi/noapte Da(ICR)
Iluminator
IR Gamă m 30
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 16 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 512 GB), NAS
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Nu
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Excepție, Tamper imagine
Incidente avansate
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Trecere linie, Intruziune
Alte incidente
Reţea
Protocoale TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, SSL/TLS
Standarde Onvif (S,G profile), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate Chrome 57,0+, Firefox 52,0+, IE10+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
Alții
Alimentare electrică PoE V 36-57 (802.3af)
PoE A 0.2 – 0.13
PoE W max. 7.5
DC V 12
DC A +/-0.5
DC W max. 6
Materialul carcasei Aliaj aluminiu
Grad de protecție IP67
Temp. funcționare °C -30...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm Φ127 × 96
Greutate kg