Camera IP bulllet 8 Mp Hikvision DS-2CD2083G2-IU (12 mm, 0.005 lx, IR max. 40 m, Audio, AcuSense, Black)

Cod: K03409B
1141,44 Lei
Preţ cu TVA Rabat Cant. Validitate
1141,44 Lei 0 % de la 1 buc.
Disponibil
DS-2CD2083G2-IU este o cameră bullet IP de la Hikvision, funcționând pe baza algoritmului de învățare profundă Deep Learning.

Garanție

Garanție 2 ani.

Suport tehnic

Detalii

Camera tubulară IP Hikvision DS-2CD2083G2-IU, aparținând seriei EasyIP 2.0 Plus, are implementată tehnologia AcuSense, bazată pe algoritmul de învățare profundă Deep Learning. Datorită acestei tehnologii, la evenimentele de detecție a mișcării și analiza VCA (traversarea unei linii virtuale, detectarea intruziunilor) este disponibil un filtru care permite clasificarea obiectelor de tip om / vehicul și eliminarea tuturor celorlalte evenimente care nu îndeplinesc criteriul stabilit (ploaie căzând, animale care se plimbă, copaci mișcându-se, frunze căzând, etc). Dacă filtrul nu este selectat, gestionarea evenimentelor se va face fără clasificare, ca în soluțiile anterioare. Modelul descris este destinat utilizării în sisteme de monitorizare bazate pe înregistratoare IP. Este echipată cu un senzor CMOS 1/2,8" cu o rezoluție de 8 Mpix și un iluminator cu infraroșu realizat în tehnica EXIR cu o rază de acțiune de până la 40 m, asigurând vizibilitatea corectă în absența iluminării. Are un obiectiv cu distanță focală fixă 2,8 mm și un unghi de vizualizare de 107°. Microfonul încorporat permite înregistrarea sunetului. Suportul pentru metodele mai vechi și cele mai noi de compresie H.265(+), permite extinderea duratei de arhivare a înregistrărilor, menținând o calitate excelentă a imaginii și compatibilitatea inversă. Funcțiile suplimentare care îmbunătățesc calitatea imaginii, cum ar fi: AGC, 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC, și analiza de imagine încorporată (VCA) permit utilizarea camerei în proiecte mai avansate. Carcasa cu grad înalt de etanșeitate IP67 oferă protecție electronică împotriva condițiilor atmosferice nefavorabile. Camera poate fi alimentată în mod convențional cu DC 12 V sau prin PoE (conform standardului 802.3af).
ATENȚIE! Versiunea actuală a software-ului este disponibilă la linkul
Caracteristici distinctive:
 • senzor CMOS Progressive Scan de 1/2,8",
 • rezoluție 8 Mpix - 3840 x 2160 @ 20 kl./s,
 • obiectiv cu focalizare fixă 2,8 mm (F1,6) / 107°,
 • iluminare uniformă pe timp de noapte datorită tehnologiei EXIR: IR până la 40 m,
 • compresie H.265+/H.265/H.264+/H.264/MJPEG,
 • tehnologia AcuSense (filtrul alarmelor false, clasificarea obiectelor: om, vehicul),
 • analiză inteligentă VCA bazată pe clasificarea obiectelor (detectarea mișcării 2.0, traversarea liniei, detectarea intruziunii),
 • detectare facială,
 • suportă carduri microSD cu o capacitate de până la 512 GB,
 • suport pentru trei fluxuri,
 • funcții de imagine: AGC, 3D-DNR, WDR (120 dB), BLC, HLC,
 • zonă de interes ROI,
 • funcția ANR,
 • microfon încorporat,
 • aplicație pentru computer iVMS-4200 și smartphone Hik-Connect (Android, iOS),
 • acces prin cloud P2P,
 • grad de protecție: IP67,
 • alimentare DC 12 V sau PoE (802.3af).
EasyIP 4.0 (AcuSense + ColorVu)
Camera dome Hikvision IP DS-2CD2T43G2-2I, face parte din seria EasyIP 2.0 Plus, este echipată cu tehnologia AcuSense, și folosește algoritm de deep learning. Datorită acestui fapt, pentru evenimente de detecție, mișcăre și analiză VCA (trecerea liniei virtuale, detectarea intruziunilor) există un filtru care permite clasificarea obiectelor ca om/vehicul și vă permite să ignorați toate celelalte evenimente cauzate de obiecte care nu se încadrează în aceste grupe (ploaie, animale, mișcarea copacilor, cădere frunze etc. ) cu o eficiență de până la 98%. Dacă filtrul nu este selectat orice detecție de mișcare va declanșa alarma.
Filtrarea alarmelor false în toate canalele și căutarea rapidă a obiectelor. Imagine colorată pe tot parcursul zilei pentru camerele ColorVu cu AcuSense.
Filtrarea alarmelor false și căutarea rapidă a obiectelor în canalele selectate
Filtrarea alarmelor false de către camerele AcuSense
Imagine color 24/7. Filtrarea alarmelor false și căutarea rapidă a obiectelor în canalele selectate
Detecția mișcării 2.0
Detecția mișcării a fost îmbunătățită cu tehnologia AcuSense, permițând filtrarea evenimentelor pentru om și vehicul. Acest lucru îmbunătățește performanța întregului sistem și reduce numărul de alarme false care ajung la utilizator. Odată ce filtrul este oprit, detecția poate continua ca înainte, detectând toate obiectele.
Motion detection 2.0
Compresia H.265(+)
Compresia este un parametru foarte important care demonstrează avansarea dispozitivului. Cu cât este mai bună compresia, cu atât este mai mică cerința de lățime de bandă cu aceeași calitate subiectivă. H.265 (HEVC - High Efficiency Video Coding) este în prezent cea mai eficientă metodă de compresie. În comparație cu predecesorul său (H.264), reduce fluxul de date și cererea de capacitate a discului la jumătate. Prin urmare, pot fi utilizate hard disk-uri cu o capacitate înjumătățită sau înregistrările pot fi stocate de două ori mai mult. Versiunea sa îmbunătățită H.265 + a fost optimizată pentru utilizare în sistemele de monitorizare CCTV. Acestea permit reducerea în continuare a fluxurilor de date.
H.265/H.265+ - rate de compresie mai mari cu păstrarea calității video oferite de H.264
iVMS-4200 Aplicații client
Apletul client iVMS 4200 permite utilizatorilor de echipamente Hikvision să le administreze în rețele IP. Apletul permite configurarea și administrarea de camere IP și analog (în sistemele hibride) sau a unui NVR/DVR. iVMS 4200 poate administra la distanță max. 256 de dispozitive, cu ajutorul a max. 4 monitoare. Un monitor poate afișa imagini de la max. 64 de camere. Pe lângă configurare și monitorizare în timp real, apletul mai poate fi utilizat și pentru redarea înregistrărilor, notificări, transmisii audio bidirecționale sau pentru a crea hărți de sisteme pe mai multe niveluri.
Pagina de conectare a software-ului client iVMS-4200 (v3).
Acces prin P2P cloud - Hik-Connect
Pentru a controla dispozitivele Hikvision cu ajutorul telefoanelor mobile cu sistemul de operare Android și iOS, este necesară aplicația mobilă dedicată Hik-Connect. Aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza în timp real imaginile de pe înregistratoarele DVR, NVR, camerele de rețea IP și videointerfoanele folosind conexiunea Wi-Fi, 2G sau 3G, precum și pentru a vizualiza înregistrările stocate. De asemenea, utilizarea aplicației pentru videointerfoane permite deschiderea ușii prin intermediul telefonului mobil, primirea de notificări și transmiterea convorbirilor de la panoul de intrare către telefon în cazul absenței locatarului. Aplicația permite conectivitatea prin adrese IP și prin intermediul cloud-ului P2P. Hik-Connect este, de asemenea, numele serviciului care funcționează în cloud și permite accesul la dispozitive în situația în care nu există o adresă IP externă. Pentru utilizatorii de iOS, aplicația poate fi descărcată de laHik-Connect, în timp ce pentru utilizatorii de Android, aplicația este disponibilă la appstore.hikvision.com/.
Continuitatea înregistrărilor garantată datorită funcției ANR
Aplicații avansate pentru organizarea și funcționarea sistemelor de supraveghere
Diverse aplicații destinate instalatorilor și operatorilor/utilizatorilor sistemelor de supraveghere video bazate pe echipamentele Hikvision sunt descrise în acest articol
Fereastra principală a software-ului SADP
SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR/NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.

Specificații

Model DS-2CD2083G2-IU
Tip produs Cameră IP
Producător Hikvision
Serie EasyIP 2.0 Plus
tip Standard
Utilizare Exterior
Carcasă Bullet
Adjustment 3 axe
Culoare Negru
Buton de resetare Da
Tip senzor CMOS
Dimensiunea senzorului 1/3
Sensibilitate (mod culoare) lx 0.005 @ (F1,.6, AGC ON)
Deschidere F1,6
Viteza obturatorului S 1/3 – 1/100000
Obturator lent Da
Tip lentilă Fix
Distanță focală mm
Unghi de vedere orizontală ° 107
Fluxul principal rezoluție maximă MP 4
rezoluție maximă px 3840 × 2160
rezoluție maximă fps 20
max. rezoluție pentru 25 fps fps 3200 × 1800
Alte funcții de imagine AGC, AWB, 3D-DNR, BLC, HLC
WDR dB 120
Regiunile de interes ROI 1
Modul coridor Da
Mod zi/noapte Da(ICR)
Iluminator
IR Gamă m 40
lungime de undă nm 850
Tip iluminator EXIR
Compresie video
Metode de compresie H.265+, H.265, H.264+, H.264, MJPEG
Rata de biți 32 kb/s – 16 MBps
Nr. de fluxuri 3
Înregistrarea datelor
slot microSD Da
Tipuri de înregistrare MicroSD (max. 512 GB), NAS
Funcția ANR Da
Audio
Suport audio Da
Frecvență sampling kHz 8, 16, 32, 44.1, 48
Metoda de compresie AAC-LC, G.711, G.722.1, G.726, MP2L2, MP3, PCM
Analiza imaginii (algoritm convențional)
Incidente de bază Detectarea miscării, Excepție, Tamper imagine
Incidente avansate Detecție facială
Analiză inteligentă a imaginii (algoritm de învățare profundă)
Clasificare om/vehicul Detectarea mișcării 2.0, Intruziune, Trecere linie
Alte incidente Fact capturing
Reţea
Protocoale TCP/IP, WebSocket, WebSockets, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, IGMP, 802.1 × , QoS, Bonjour, IPv6, UDP, SSL/TLS
Standarde Onvif (S,G profile), ISAPI, SDK
Vizualizare live 6 simultaneous channels
Utilizatori până la 32 (3 niveluri de acces: Administrator, Operator, Utilizator)
Aplicații client iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central
Browsere acceptate IE11, Chrome 57,0+, Firefox 52,0+
Interfețe
Ethernet 1 × RJ-45 10/100 MBps
Audio Microfon incorporat Da
Alții
Alimentare electrică PoE V 36-57 (802.3af)
PoE A 0.2 – 0.13
PoE W max. 6
DC V 12
DC A +/-0.5
DC W max. 6
Materialul carcasei Aliaj aluminiu
Grad de protecție IP67
Temp. funcționare °C -30...+60
Umiditate 95 or less (non-condensing)
Dimensiunile camerei mm dia. 70× 162
Greutate kg