COŞUL MEU
Coşul este gol

Camera IP AVIOSYS 9070 IR
Cod: K1162
Retras din ofertă
Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Camera
Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Camera din alt unghi (suportul nu este inclus)

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Accesoriile incluse

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
CD-ROM cu software inclus
VIOSYS 9070 IR este un device IP modern care permite emiterea de inregistrari video HD. Poate fi folosita atat ca si camera de supraveghere cat si ca unelta de marketing pentru redarea unor imagini pe site-uri web. Tehnologia unica CNT permite urmarirea inregistrarilor video cu orice browser de Internet si cu diferite sisteme de operare.
Camera se poate folosi ca un server web.
Elemente distinctive
 • Memorie 2 GB integrata
 • Carcasa de exterior IP66
 • Iluminator IR integrat
 • Analog video output (PAL/NTSC)
 • Rezolutie HD de pana la 720P
 • Trei canale de emitere
 • PTZ electronic
 • Tehnologie CNT
 • Software Surf 16 inclus
 • SDK si CGI disponibile
 • Suport pentru SSL, gmail, EZ Blog, My Web
 • Suport pentru Apple iPhone
AVIOSYS 9070 IR poate reda imaginile cu rezolutie de pana la 1280 x 720 pixeli, folosind trei canale de emitere de date. Lentila originala poate fi schemata cu alta asemanatoare, tot Mini. Memoria integrate de 2 GB permite salvarea nu doar a informatiilor de pe site-urile web, dar si a datelor arhivate. Are functia NVR ce permite crearea unui system de supraveghere video cu arhive distribuite. Memoria este folosita ca backup in cazul in care apar probleme cu transmisia.
Camera poate emite simultan una, doua sau trei inregistrari, in functie de parametrii acestora:
CompresieMPEG4 - 1MPEG4 - 2MJPEG
MPEG4 + MPEG4 + MJPEG720CIF352
MPEG4 + MJPEG720 / VGA-720 / VGA
MPEG4 + MPEG4720CIF-
MPEG4720--
MJPEG--720
Optiuni de inregistrare:
 • Memorie interna: permite inregistrarea locala in format MPEG4 sau JPEG, declansata de senzorul de miscare sau efectuata dupa un orar. Dupa ce cardul este umplut, datele actuale sunt scrise peste materialul mai vechi.
 • Server FTP: emiterea inregistrarilor MPEG4 sau JPEG catre un server indepartat definit. Imaginile MPEG4 pot fi emise si fara cardul SD.
 • SMTP: permite emiterea imaginilor MPEG4 sau JPEG catre o adresa de e-mail predefinita. Imaginile MPEG4 pot fi emise si fara cardul SD.
Camera AVIOSYS poate emite inregistrarile simultan catre un site, un server FTP si/sau o adresa de e-mail.
Modalitati de a declansa inregistrarea:
 • Orar: este posibil sa definiti sapte perioade de inregistrare continua (ora din zi, ziua din saptamana).
 • Conexiune pierduta: camera intra in acest mod in cazul pierderii conexiunii cu camera. Inregistrarea in acest caz se poate face folosing memoria interna (cardul SD).
 • Senzor de miscare: imaginile pot fi inregistrate pe cardul SD si/sau pe un server FTP si trimise la o adresa de e-mail predefinita.
Camera AVIOSYS ca nucleul unui sistem de supraveghere video IP cu inregistrare locala.
Functia EPTZ permite marirea digitala a oricarei parti a unei imagini, fara a folosi mouse-ul unui computer. Partile selectate ale imaginii pot fi marite de cateva ori. Acest tip de zoom digital nu afecteaza imaginea inregistrata, ceea ce ofera un avantaj fata de camere PTZ.
O alta functie utila este posibilitatea de a controla camera folosind un browser web. Comenzile CGI permit captarea unor imagini si schimbarea numelui camerei, dar si a adresei IP, a port-ului, subnet mask, default gateway, DNS. Este de asemenea posibil sa afisezi inregistrarile video.
Camera are support RTSP (Real Time Streaming Protocol).
Camerele IP echipate cu protocol RTSP permit utilizatorului sa vada imaginile in timp real cu orice player multimedia care suporta acest protocol (ex. VLC, QuckTime Player, RealPlayer). Multumita protocolului RTSP, accesul la aceste imagini este disponibil folosind orice browser web, fara a fi nevoie de instalarea vreunui plugin, pe orice platforma (Windows, Linux).
Multumita functiei de inregistrare locala, camera este ideala pentru monitorizarea caselor, birourilor, magazinelor etc. Poate fi folosita si ca server web, acolo unde imaginile fac parte din site. Imaginile pot fi integrate in orice site web, facand aspectul mai atractiv.
Unele aplicatii pot include promovarea pub-urilor, restaurantelor, galeriilor, traseelor de ski etc.; transmiterea unor evenimente publice, a slujbelor religioase etc; monitorizarea animalelor de casa (pet cam), a serviciilor oferite de bone (nanny cam), a gradinitelor si a scolilor.
Site-ul este incorporat in camera.
Cross Network Technology (CNT) asigura o conexiune sigura intre retelele computerizate si Internet. Aceasta solutie rapida, eficienta, fluenta si sigura ofera un avantaj semnificativ device-urilor Aviosys.
Aplicatii implementate:
IP-Edit folosita pentru a gasi si configura setarile de retea a camerelor IP in reteaua locala. Nu are importanta care este adresa actuala a adreselor IP, este suficient sa conectati camera la retea. De asemenea, aplicatia monitorizeaza orice schimbare de adrese si verifica daca nu sunt deja ocupate de alte device-uri, eliminand posibilele conflicte in retele. In cazul camerelor disponibile pe Internet, acestea pot fi cautate dupa nume, nu este nevoie sa tineti minte adresa externa.
Fereastra IP-Edit
EZ Blog permite generarea unui cod ce poate fi adaugat unui site existent, facandu-l astfel mai atractiv. Cel mai interesant este ca imaginea este descarcata din serverul emitator, si nu direct din camera, permitand un numar mai mare de conexiuni simultane. Se traduce in calitatea site-ului.
My Web folosit pentru a crea un site stocat in memoria camerei. De asemenea, o parte din site-ul web poate fi imaginea oferita de camera. Memoria sa contine o pagina web-sablon ce arata imagini transmise in timp real de camera. Bineinteles, site-ul poate contine imagini provenite de la mai multe camere.
Surf 16 permite controlarea a pana la 16 camere Aviosys. Este un software de manageriat video usor de folosit si eficient. Ii permite utilizatorului sa gaseasca ce camere doreste in retea, sa le adauge la sistem (monitorizare in timp real) sis a efectueze operatiuniile necesare (inregistrare, captura video etc).
Un screenshot al aplicatiei Surf16CH
IP Service o functie interesanta ce permite salvarea parametrilor actuali ai unei camere (nume, loc, adresa IP). Mai tarziu, ii permite utilizatorului sa gaseasca pe Internet camera dorita, fara sa ii stie adresa IP. Acest lucru este foarte util cand utilizatorul administreaza un numar mare de device-uri in locuri diferite, pentru ca nu trebuie sa tina minte adresele IP externe, este suficient sa foloseasca numele camerei pentru identificarea acesteia.
Specificatii

Nume

AVIOSYS 9070 IR

Cod

K1162

Senzor imagine

1/2.5'' CMOS

Lentila

6 mm, F2.0 (horizontal viewing angle 60°)

Securitate

Password, HTTPS, SSL,
multi-layer access control

Protocoale suportate

HTTP, FTP, SMTP, NTP, DHCP, UPnP, RTSP, RTP, SSL, HTTPS, DNS

Compresie video

MJPEG, MPEG4-1, MPEG4-2 (3 independent streams)

Rezolutii

MPEG4-1: 720P x 1280
MPEG4-2: 352 x 192
MJPEG: 640 x 352

Cadre pe secunda (fps)

MJPEG - 30 fps
MPEG4 - 30 fps

Ajustari video

White balance, BLC, brightness, contrast, color saturation, sharpness

Limbi

Engleza, Chineza

Memorie Flash

2 GB

Iluminator IR

30 LEDs

Carcasa

De exterior (IP66)

Interfata

1x RJ-45 10/100 BASE-T
1x Jack (power)
1x BNC (video)
1x reset button

Alimentare

12 VDC, 220 mA (IR OFF)
12 VDC, 460 mA (IR ON)

PoE

No

Dimensiuni (W x L x H)

8.6 x 17.5 x 11 cm

Greutate

0.74 kg

Functii speciale

My Web
EZ Blog
G-mail
comenzi SDK & CGI
tehnologie CNT
Software Surf 16

Temperatura functionare

5...50 °C

Accesorii incluse

Instructiuni
CD-ROM cu pachet software
adaptor AC/DC
cablu RCA + adaptor BNC/RCA
cablu de brasaj RJ-45

Retras din ofertă
 
Camera IP AVIOSYS 9070 IR
Cod: K1162
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.