COŞUL MEU
Coşul este gol

Camera IP AVIOSYS 9070 CS (720p)
Cod: K1161
Retras din ofertă
 
Imagini online luate cu 9070 CS K1161 (o piaţă din Cracovia)
Meniul camerei este disponibil pe AVIOSYS 9070CS, parametrii logare:

Utilizator - "guest"
Parola - "guest"
ATENŢIE!
Internet Explorer foloseşte MPEG-4 (25 fps). Necesită ActiveX. Apăsând pe butoanele din stânga şi din dreapta mouse-ului, puteţi să mariţi sau să micşoraţi orice parte a unei imagini. Alte browsere web folosesc formatul MJPEG (1 fps).
Alegerea canalului de emitere este automată.
Streaming-ul este făcut prin Zax.pl, o companie ISP care se ocupă, de asemenea, cu servicii de web hosting şi sisteme CCTV.
Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Camera

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Vedere de jos

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Vedere din spate

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Camera pe suportul inclus

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
CD-ROM-ul cu software şi card SD de 2Gb incluse

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Alte accesorii incluse
Camera Aviosys 9070 CS este un device IP modern care permite emiterea de înregistrări video HD. Poate fi folosită atât ca şi cameră de supraveghere cât şi ca uneltă de marketing pentru redarea unor imagini pe site-uri web. Tehnologia unică CNT permite urmărirea înregistrarilor video cu orice browser de Internet şi cu diferite sisteme de operare.
Camera se poate folosi ca un server web.
Elemente distinctive
 • Card SD înlocuibil (până la 8 GB - Kingston)
 • Lentila CS înlocuibilă
 • Analog video output (PAL/NTSC)
 • Rezoluţie HD de până la 720P
 • Trei canale de emitere
 • PTZ electronic
 • Tehnologie CNT
 • Software Surf 16 inclus
 • SDK şi CGI disponibile
 • Suport pentru SSL, gmail, EZ Blog, My Web
 • Suport pentru Apple iPhone
Camera poate reda imaginile cu rezoluţie de până la 1280 x 720 pixeli, folosind trei canale de emitere de date. Lentila originală poate fi schemată cu alta asemanatoare. Memoria integrată (de până la 8 GB) permite salvarea nu doar a informaţiilor de pe site-urile web, dar şi a datelor arhivate. Are funcţia NVR ce permite crearea unui sistem de supraveghere video cu arhive distribuite. Memoria este folosită ca backup în cazul în care apar probleme cu transmisia.
Camera poate emite simultan una, două sau trei înregistrări, în funcţie de parametrii acestora:
CompresieMPEG4 - 1MPEG4 - 2MJPEG
MPEG4 + MPEG4 + MJPEG720CIF352
MPEG4 + MJPEG720 / VGA-720 / VGA
MPEG4 + MPEG4720CIF-
MPEG4720--
MJPEG--720
Opţiuni de înregistrare:
 • Memorie internă: permite înregistrarea locală în format MPEG4 sau JPEG, declanşată de senzorul de mişcare sau efectuată după un orar. După ce cardul este umplut, datele actuale sunt scrise peste materialul mai vechi.
 • Server FTP: emiterea înregistrarilor MPEG4 sau JPEG către un server îndepartat definit. Imaginile MPEG4 pot fi emise şi fără cardul SD.
 • SMTP: permite emiterea imaginilor MPEG4 sau JPEG către o adresă de e-mail predefinită. Imaginile MPEG4 pot fi emise şi fără cardul SD.
Camera AVIOSYS poate emite înregistrările simultan către un site, un server FTP şi/sau o adresă de e-mail.
Modalităţi de a declanşa înregistrarea:
 • Orar: este posibil să definiţi şapte perioade de înregistrare continuă (ora din zi, ziua din saptamană).
 • Conexiune pierdută: camera intră în acest mod în cazul pierderii conexiunii cu camera. Înregistrarea în acest caz se poate face folosing memoria internă (cardul SD).
 • Senzor de mişcare: imaginile pot fi înregistrate pe cardul SD şi/sau pe un server FTP şi trimise la o adresă de e-mail predefinită.
Camera AVIOSYS ca nucleul unui sistem de supraveghere video IP cu înregistrare locală
În afară de redarea la distanţă a materialului înregistrat pe cardul SD, cardul poate fi scos şi materialul poate fi redat direct pe PC. Este foarte convenabil în cazul unei previzionări mai lungi a materialului (camera poate continua operaţiunea cu un nou card). Bineînţeles, în cazul în care pe card se află conţinutul unui site web, acesta trebuie copiat pe un card nou.
Funcţia EPTZ permite mărirea digitală a oricărei părţi a unei imagini, fără a folosi mouse-ul unui computer. Părţile selectate ale imaginii pot fi mărite de câteva ori. Acest tip de zoom digital nu afectează imaginea înregistrată, ceea ce oferă un avantaj faţă de camerele PTZ.
O altă funcţie utilă este posibilitatea de a controla camera folosind un browser web. Comenzile CGI permit captarea unor imagini şi schimbarea numelui camerei, dar şi a adresei IP, a port-ului, subnet mask, default gateway, DNS. Este de asemenea posibil să afişezi înregistrarile video.
Camera are suport RTSP (Real Time Streaming Protocol).
Camerele IP echipate cu protocol RTSP permit utilizatorului să vadă imaginile în timp real cu orice player multimedia care suportă acest protocol (ex. VLC, QuckTime Player, RealPlayer). Mulţumită protocolului RTSP, accesul la aceste imagini este disponibil folosind orice browser web, fără a fi nevoie de instalarea vreunui plugin, pe orice platformă (Windows, Linux).
Mulţumită funcţiei de înregistrare locală, camera este ideală pentru monitorizarea caselor, birourilor, magazinelor etc. Poate fi folosită şi ca server web, acolo unde imaginile fac parte din site. Imaginile pot fi integrate în orice site web, făcând aspectul mai atractiv.
Unele aplicaţii pot include promovarea pub-urilor, restaurantelor, galeriilor, traseelor de ski etc.; transmiterea unor evenimente publice, a slujbelor religioase etc; monitorizarea animalelor de casă (pet cam), a serviciilor oferite de bone (nanny cam), a grădinţelor şi a şcolilor.
Site-ul este încorporat în cameră.
Cross Network Technology (CNT) asigură o conexiune sigură între reţelele computerizate şi Internet. Această soluţie rapidă, eficientă, fluentă şi sigură oferă un avantaj semnificativ device-urilor Aviosys.
Aplicaţii implementate:
IP-Edit folosită pentru a găsi şi configura setarile de reţea a camerelor IP în reţeaua locală. Nu are importanţă care este adresa actuală a adreselor IP, este suficient să conectaţi camera la reţea. De asemenea, aplicaţia monitorizează orice schimbare de adrese şi verifica dacă nu sunt deja ocupate de alte device-uri, eliminând posibilele conflicte în reţele. În cazul camerelor disponibile pe Internet, acestea pot fi căutate după nume, nu este nevoie să ţineţi minte adresa externă.
Fereastra IP-Edit
EZ Blog permite generarea unui cod ce poate fi adăugat unui site existent, făcându-l astfel mai atractiv. Cel mai interesant este că imaginea este descarcată din serverul emiţător, şi nu direct din cameră, permiţând un număr mai mare de conexiuni simultane. Se traduce în calitatea site-ului.
My Web folosit pentru a crea un site stocat în memoria camerei. De asemenea, o parte din site-ul web poate fi imaginea oferită de cameră. Memoria sa conţine o pagină web-şablon ce arată imagini transmise în timp real de cameră. Bineînţeles, site-ul poate conţine imagini provenite de la mai multe camere.
Surf 16 permite controlarea a până la 16 camere Aviosys. Este un software de manageriat video uşor de folosit şi eficient. Îi permite utilizatorului să găsească ce camere doreşte în reţea, să le adauge la sistem (monitorizare in timp real) şi să efectueze operaţiunile necesare (înregistrare, captură video etc).
Un screenshot al aplicaţiei Surf16CH
IP Service o funcţie interesantă ce permite salvarea parametrilor actuali ai unei camere (nume, loc, adresă IP). Mai târziu, îi permite utilizatorului să găsească pe Internet camera dorită, fără să îi ştie adresa IP. Acest lucru este foarte util când utilizatorul administrează un număr mare de device-uri în locuri diferite, pentru că nu trebuie să ţină minte adresele IP externe, este suficient să folosească numele camerei pentru identificarea acesteia.
Specificaţii

Nume

AVIOSYS 9070 CS

Cod

K1161

Senzor imagine

1/2.5'' CMOS

Lentila

6 mm, F1.2

Securitate

Parola, HTTPS, SSL,
multi-layer access control

Protocoale suportate

HTTP, FTP, SMTP, NTP, DHCP, UPnP, RTSP, RTP, SSL, HTTPS, DNS

Compresie video

MJPEG, MPEG4-1, MPEG4-2 (3 independent streams)

Rezoluţii

MPEG4-1: 720P x 1280
MPEG4-2: 352 x 192
MJPEG: 640 x 352

Cadre pe secundă (fps)

MJPEG - 30 fps
MPEG4 - 30 fps

Ajustări video

White balance, BLC, brightness, contrast, color saturation, sharpness

Limbi

Engleza, Chineza

Memorie Flash

Card SD (inclus:2 GB; max 8 GB)

Iluminator IR

Nu

Alimentare

12 VDC, 300 mA

PoE

Da

Interfata retea

RJ-45 10/100 BASE-T

Dimensiuni [cm]

16 x 5.5 x 5

Greutate

0.36 kg

Funcţii speciale

My Web
EZ Blog
G-mail
comenzi SDK & CGI
tehnologie CNT
Software Surf 16

Temperatură operare

5...50 °C

Accesorii incluse

Instrucţiuni
CD-ROM cu pachet software
Montura
adaptor AC/DC
cablu RCA + adaptor BNC/RCA
cablu de brasaj RJ-45

Retras din ofertă
 
Camera IP AVIOSYS 9070 CS (720p)
Cod: K1161
 
Regulamentul | Garanție | Reclamaţii | Download
| Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2024 DIPOL sp.j.