COŞUL MEU
Coşul este gol

Cameră IP AVIOSYS 9070 Basic (720p)
Cod: K1160
Retras din ofertă
Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Camera

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Vedere din spate

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Camera pe suport

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Accesoriile de montaj
Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Setul include CD-ROM cu software, adaptor AC/DC şi cablu ethernet.

Outdoor IP Camera: ACTi TCM-1232 (1.3 Mpx, H.264, IR)
Ambalajul
Camera Aviosys 9070 Basic este un echipament IP modern care permite streaming-ul de materiale video HD. Astfel poate fi folosită ca şi cameră de supraveghere sau ca unealtă de marketing pentru redarea unor imagini pe site-uri web.
Camera AVIOSYS ca server web
Elemente distinctive
 • Memorie de 2 GB integrată
 • Obiectiv cu unghi larg, detaşabil (mini)
 • Ieşire video analogică
 • Rezoluţie HD de până la 720P
 • Trei canale de streaming
 • PTZ electronic
 • Tehnologie CNT
 • Software Surf 16 inclus
 • SDK şi CGI disponibile
 • Suport pentru SSL, gmail, EZ Blog, My Web
 • Suport pentru Apple iPhone
AVIOSYS 9070 Basic poate reda imagini cu rezoluţie de până la 1280 x 720 pixeli, folosind trei canale de date. Obiectivul original poate fi schimbat orice obiectiv tip mini. Memoria integrată de 2 GB permite salvarea nu doar a informaţiilor web, dar stocarea datelor. Functia NVR permite crearea unui sistem de supraveghere video cu arhive distribuite. Memoria este folosita ca backup în cazul în care apar probleme cu transmisia.
Camera poate emite simultan unul, două sau trei streamuri, în funcţie de parametrii acestora:
CompresieMPEG4 - 1MPEG4 - 2MJPEG
MPEG4 + MPEG4 + MJPEG720CIF352
MPEG4 + MJPEG720 / VGA-720 / VGA
MPEG4 + MPEG4720CIF-
MPEG4720--
MJPEG--720
Opţiuni de înregistrare:
 • Memorie internă: permite înregistrarea locală în format MPEG4 sau JPEG, declanşată de senzorul de mişcare sau după un orar. După ce cardul este plin, datele noi sunt scrise peste materialul mai vechi.
 • Server FTP: stocarea înregistrărilor MPEG4 sau JPEG pe un server îndepărtat definit. Imaginile MPEG4 pot fi emise şi fără cardul SD.
 • SMTP: permite salvarea imaginilor MPEG4 sau JPEG pe o adresă de e-mail predefinită. Imaginile MPEG4 pot fi emise şi fără cardul SD.
Camera AVIOSYS poate face streaming simultan către un site, un server FTP şi/sau o adresă de e-mail.
Modalităţi de a declanşa înregistrarea:
 • Orar: se pot defini şapte perioade de înregistrare continuă (ora din zi, ziua din săptămână).
 • Conexiune pierdută: camera intră în acest mod în cazul pierderii conexiunii reţeaua. Înregistrarea în acest caz se poate face folosind memoria internă (cardul SD).
 • Senzor de mişcare: imaginile pot fi înregistrate pe cardul SD şi/sau pe un server FTP şi trimise la o adresă de e-mail predefinită.
Camera AVIOSYS ca nucleul unui sistem de supraveghere video IP cu înregistrare locală.
Functia EPTZ permite mărirea digitală a oricărei părţi a unei imagini, fără a folosi mouse-ul. Părţile selectate ale imaginii pot fi mărite de câteva ori. Acest tip de zoom digital nu afectează imaginea înregistrată, ceea ce oferă un avantaj faţă de camerele PTZ.
O altă funcţie utilă este posibilitatea de a controla camera folosind un browser web. Comenzile CGI permit captarea unor imagini, schimbarea numelui camerei, dar şi a adresei IP, a port-ului, subnet mask, default gateway, DNS. Este de asemenea posibilă redarea materialelor stocate.
Camera suportă RTSP (Real Time Streaming Protocol).
Camerele IP echipate cu protocol RTSP permit utilizatorului să vadă imaginile în timp real cu orice player multimedia care suportă acest protocol (de ex. VLC, QuckTime Player, RealPlayer). Mulţumită protocolului RTSP, accesul la aceste imagini se poate face folosind orice browser web, fără a fi nevoie de instalarea vreunui plugin, pe orice platforma (Windows, Linux).
Mulţumită funcţiei de înregistrare locală, camera este ideală pentru monitorizarea caselor, birourilor, magazinelor etc. Poate fi folosită şi ca server web, acolo unde imaginile fac parte din site. Imaginile pot fi integrate în orice site web, făcând aspectul mai atractiv.

Unele aplicaţii pot include promovarea pub-urilor, restaurantelor, galeriilor, traseelor de ski etc.; transmiterea unor evenimente publice, a slujbelor religioase etc; monitorizarea animalelor de casă (pet cam), a serviciilor oferite de bone (nanny cam), a gradiniţelor şi a şcolilor.
Site-ul este încorporat în cameră.
Cross Network Technology (CNT) asigură o conexiune sigură între reţelele computerizate şi Internet. Această soluţie rapidă, eficientă, fluentă şi sigură oferă un avantaj semnificativ device-urilor Aviosys.
Aplicaţii implementate:
IP-Edit folosită pentru a gasi şi configura setările de reţea a camerelor IP în reţeaua locală. Nu are importanţă care este adresa actuală a adreselor IP este suficient să conectaţi camera la reţea. De asemenea, aplicaţia monitorizează orice schimbare de adrese şi verifică dacă nu sunt deja ocupate de alte device-uri, eliminând posibilele conflicte în reţele.
În cazul camerelor disponibile pe Internet, acestea pot fi căutate după nume, nu este nevoie să ţineţi minte adresa externă.
Fereastra IP-Edit
EZ Blog permite generarea unui cod ce poate fi adăugat unui site existent, făcându-l astfel mai atractiv. Cel mai interesant este că imaginea este descărcată din serverul emiţător, şi nu direct din cameră, permiţând un număr mai mare de conexiuni simultane. Se traduce în calitatea site-ului.
My Web folosit pentru a crea un site stocat în memoria camerei. De asemenea, o parte din site-ul web poate fi imaginea oferită de cameră. Memoria sa conţine o pagină web-şablon ce arată imagini transmise în timp real de cameră. Bineînţeles, site-ul poate conţine imagini provenite de la mai multe camere.
Surf 16 permite controlarea de până la 16 camere Aviosys. Este un software de management video uşor de folosit şi eficient. Îi permite utilizatorului să gasească ce camere din reţea să le adauge la sistem (monitorizare în timp real) şi să efectueze operaţiunile necesare (înregistrare, captură video etc).
Un screenshot al aplicaţiei Surf16CH
IP Service
Specificaţii

Nume

AVIOSYS 9070 Basic

Cod

K1160

Senzor imagine

1/2.5'' CMOS

Obiectiv

2.5 mm, F2.0 (unghi vizual orizontal: 150°)

Securitate

Parola, HTTPS, SSL,
multi-layer access control

Protocoale suportate

HTTP, FTP, SMTP, NTP, DHCP, UPnP, RTSP, RTP, SSL, HTTPS, DNS

Compresie video

MJPEG, MPEG4-1, MPEG4-2 (3 canale independente)

Rezoluţie

MPEG4-1: 720P x 1280
MPEG4-2: 352 x 192
MJPEG: 640 x 352

Cadre pe secundă (fps)

MJPEG - 30 fps
MPEG4 - 30 fps

Ajustări video

White balance, BLC, luminozitate, contrast, saturaţie culori, claritate

Limbi

Engleză, Chineză

Memorie Flash

2 GB

Iluminator IR

Nu

Alimentare

5 VDC, 410 mA

PoE

Nu

Interfaţă reţea

RJ-45 10/100 BASE-T

Dimensiuni [cm]

10.8 x 5.8 x 2.8

Greutate

0.10 kg

Funcţii speciale

My Web
EZ Blog
G-mail
comenzi SDK & CGI
tehnologie CNT
Software Surf 16

Temperatură operare

5...50 °C

Accesorii incluse

Instrucţiuni
CD-ROM cu pachet software
Montură

Adaptor AC/DC
Cablu RCA + adaptor BNC/RCA
Cablu ethernet

Retras din ofertă
 
Cameră IP AVIOSYS 9070 Basic (720p)
Cod: K1160
 
Regulamentul | Reclamaţii | Download | Cookies | Politica de confidentialitate Toate drepturile rezervate © 1996-2018 DIPOL sp.j.